Şimdi Ara

Hamza Hoca Giderse Seneye Hangi TD Gelmeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda bir memnuniyetsizlik var Hamza Hoca'ya. Umut'u oynatıyor sürekli inadına, Sinan'ı oynatmıyor vs. oyun sistemi falan birçok şey denebilir tabii ki daha. Peki sizce Hamza Hoca seneye takımın başında olmazsa kim gelmeli? Kimin Teknik Direktör olmasını istersiniz? Ya da Hamza Hamzaoğlu kalmalı mı? Ne düşünüyorsunuz?

• Zlatan ile Modric'i alırlarsa ben gelirim.Ayrıca üst düzey bir sağ bek kanat ve stoper istiyorum.Konoplyanka Montoya ve Ginter tercih sebebidir.
  • Mourinho
  • Ben gelim mi liverpooluda yendim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşa konu açma hamza hoca seneye takımın başında

• Bu basiretsiz yönetim takımın başından göndermez onu.. ama seneye devre arasını görmeden gider..
  • Gitmeyecektir,Olcan ve Umut ikilisine Aydın'ı da katarak bir üçlü oluşturacaktır seneye.

Ha bir mucize olur da giderse bize teknik direktör mü yok?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gitme ihtimali yok onu gönderecek aday yok zaten
    gelecek yıldan hiçbir beklentim yok, yeni yerli oyuncu almasınlar sneijder ile kontrat uzatsınlar yeter
  • Başkan adaylarının ilk vaadi Hamza hoca ile sözleşme uzatmak.
    Boşuna hayal kurmayın. seneye yine saç baş yolmaya devam.

• Transfer listesinde Umut'un akrabaları varmış , yandık seneye

•  Hamza Hoca Giderse Seneye Hangi TD Gelmeli?
  • Bu yonetim mentalitesi ile seneye bizden bir cacik olmaz. Hamza hoca kalir, sene ortasi yollanir. 1 senemiz kus olur ucar.
  • lucescu bas bas bağırıyor ne kadar bizi satsa da lucescu evet
  • MARCELO BİELSA !
  • Ya hazır yabancı sınırı kalkmışken antrenör dahil takımdaki türklerin en az yarısını gönder adam akıllı yabancı oyuncu al başada yabancı iyi bir antrenör oh miss, yeminle şuankinden daha masrafsız olur. Bence bunu yapmalıyız Hamza hoca ve bu futbolcular ile devam etmekten daha az riskli.
  • Boş boş konular açmayın bu takımda nolursa olsun kalacak Hamza Hoca en az 1 yıl daha. Sinan da önümüzde ki yıl oynamaya başlar. Bruma içinde aynı şeyi söylüyorduk adam bir oynamaya başladı şimdi gönderilsin diyoruz. Sinan tam hazır olunca oynayacaktır.
  • Fatih'i getircez diye biz kovmadık mı onu ya? Luce geldiği takımı bi gömlek üste çıkartır, hele yabancı sınırı yokken. Alır 5-6 tane brezilyalı, ligi alt üst eder
  • Gençler sakin ben de hocanın sonuna kadar arkasındayım, son zamanlardaki Hamza Hoca gitsin konularına bağlı olarak açtım konuyu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: badboyua

lucescu bas bas bağırıyor ne kadar bizi satsa da lucescu evet

Lucescu ne zaman bizi satmış? Gönüllerdeki teknik direktörü getireceğiz diye anlaşmasını feshedip göndermedik mi?
  • şimdi biri lucescu dicek şamarı patlatıcam.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.