Şimdi Ara

hamza hamza oğlu suçsuzdur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • isyan ediyorum,bu adam galatasaraylı bu adam bizim adam

• Kormayın şu çapsızı lütfen..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamzaoğlu spor diye kulüp kursun git orda destekle. Yemişim galatasaray'lılığını...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka Hamzaoğlunu ve tayfasını destekleyen varsa alıntı yapıp söyleyebilir mi? Mesajlarını görmek istemiyorum blok.
  • Hamza oğlu yazan adam savunsa ne olur savunmasa ne olur.

• Takıma forvet aldırma son dakika Melo ve Tellesin gitmesine ses çıkarma. Sabri ve Umut gibi iki kazma oğlu kazma futbolcuya haftalardır sabret. ALLAH SENİN BELANI VERSİN HAMZA umarım bir an önce takımdan gidişini görürüz

• oha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hamza Hamzaoğlu Efsanemizdir
    9 yıl önce açıldı
    İMPARATOR FATİH TERİM
    11 yıl önce açıldı
    Fatih Terime Taş (Mancini)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence hamza hoca doğru oynatıyor takımı. Arkadaşlar bu takımda çok iyi oyuncular yok. transferde yapamadık malum sebep yüzünden. Hamza hocanın taktiği de bu takım ile anca uyuşuyor.ileri basacak adam yok. Bire birde etkili kimse yok bi melo vardı o da gitti zaten. Anca uzun top kontra atak vs ile çıkmaya çalışıp defansif oynuyoruz. Geçen sene şampiyon olmamızın sebebi buydu işte. Avrupada tabi yediremezsin bunu adamlar deler geçer savunmanı atarlar 4-5-6. gaassaraya şuan hangi hoca gelse birşey değişmez.
  • mesela burak bire birde etkisiz. burağı ben hakan şüküre benzetiyorum fakat hasan şaş yok bu takımda hagi yok. topu ona dolduracak biri lazım yok işte o. sinayderle oyun tarzları uymuyor. hücum bu kadar etkisiz olunca chedju falan öne çıkıyor işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mağdur Adam

Bence hamza hoca doğru oynatıyor takımı. Arkadaşlar bu takımda çok iyi oyuncular yok. transferde yapamadık malum sebep yüzünden. Hamza hocanın taktiği de bu takım ile anca uyuşuyor.ileri basacak adam yok. Bire birde etkili kimse yok bi melo vardı o da gitti zaten. Anca uzun top kontra atak vs ile çıkmaya çalışıp defansif oynuyoruz. Geçen sene şampiyon olmamızın sebebi buydu işte. Avrupada tabi yediremezsin bunu adamlar deler geçer savunmanı atarlar 4-5-6. gaassaraya şuan hangi hoca gelse birşey değişmez.

Nasıl doğr oynatıyor? Takımda 1 tane kanat adamı yok kanat futbolu oynuyoruz. Burak ve Umutu aynı anda 11 oynatan adam takımı doğru oynatamaz.

• Hamza yı destekleyen Galatasaray lı değildir. Kaybolun şu forumdan

• Bu adam kadro kurmayı beceremiyor bunu görememek için aptal olmak gerek. Sırf Yasin moral bulsun gol atsın diye ilk 11 başlatıp Bilal'i kesiyor. Bununla kalmayıp Umut'u oynatacağım diye Sneijder ön libero oynuyor. adam ister istemez öne çıkıyor, Sneijder'e 10 dakika defans yaptıramazsın adamın karakterinde yok. 1-0 öne geçmemize rağmen bu maç 3-3 biter ne bu böyle dedim. adam bütün forvetleri 11 e almış orta saha folloş olmuş, her atılan top kalemizde pozisyon oluyor. Selçuk sakatlanıyor Rodriguez giriyor, Hakan sakatlanıyor Semih gidiyor. Bilal ve Denayer'i neden almıyorsun? Umut yerine Emre Çolak bile oynasa bundan kötü oynamazdı. rezillikten başka bir şey değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.