Şimdi Ara

Hamit ve hoca Gökhan Töre'yi izlesin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
1
Favori
2.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kun Agüero

Yazılanlara bakarsan herkes iyi oynadı potansiyeli var nasıl kaçırdık ya da iyi ki almışız diyo kimse robben ribery gibi demiyo

Dostum okuduğunu anlamıyorsun sanırım. yapmışsınız değil, yapmamanız için dedim. Al bu da g.töre=ribery diye açılmış bir konu. Zaten başka bir konuda yapmışlar bile.

http://forum.donanimhaber.com/m_80839361/tm.htm
    “Beşiktaş şampiyon olsun, maç kazansın, kupa kaldırsın diye tutulmaz. Beşiktaşlılık bir değerler manzumesidir. Dürüstlüktür. Ahlaklı olmaktır. İyi insan olmaktır. Bir insan falanca fitbolcuyu, filanca başkanı sevdiğinden değil, takım sürekli şampiyon olduğu için hiç değil öncelikle ve esasen bu değerlere inandığı için Beşiktaşlı olur”

Süleyman Seba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kun Agüero

Onlarınki abartı hocam tabiki yani burda yazılanlar benim dediğim gibiydi o düşünceyle dediysen haklısın sen de

Gökhan'ın kumaşı çok iyi. Beşiktaş'ta forma şansı bulacak gibi görünüyor. Hem kulüp hem de milli takım için büyük fayda. inşallah bu oyununu romanya ve hollanda maçlarında da oynar.
    Metin OKTAY
  • Gökhan Töre'yi Chelsea'dan beri takip ederim. Gerçekten çok yetenekli bir oyuncu. Hatırlarsanız Hiddink bu adamı ilk milli maçlara aldığında herkes çok beğenmişti. Daha o zamanlar yetenekli oyuncu diyorduk, hatta bayağı bi konuları açıldı diye biliyorum. Bizi yanıltmadı ve sürekli birşeyler katarak oynamaya devam ediyor.
    Beşiktaş'ı bu transferden dolayı tebrik ederim. Alper , Mehmet Topuz'a verilen bonservislerin yanında Gökhan yukarıdaki bonservisi her türlü hak ediyor. Başarılarının devamını dilerim.
  • Adim gibi emindim Gokhan Tore konusu açlıcagi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Çok top ezdi kahraman olayım diye.. Bencil gibi geldi bana..

Galatasaray & Arsenal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

Gökhan da 4-3-1-2de olmazdı ki.Ha Gsnin geçen yıl oynadığı 4-4-2 de güzel olurdu ona lafım yok.

hamit nasıl oluyorsa öyle olurdu

Orijinalden alıntı: egemena

Önemli olan gökhan değil, hamit. Geldiğinden beri hiç bir şey oynamıyor. Hoca ısrarla da oynatmaya devam ediyor. Benden ne bekleniyor diye sormuştu hamit. Bu akşam törenin yaptığını bekliyoruz senden sayın hamit altıntop.

Kesinlikle doğru bir gözlem. Adam Türkiye geldi bildiğin adama inme geldi. Aldığı topu ya eziyor ya da ayağında bekleterek rakip savunmanın yerleşmesini sağlıyor. Ben bu durumu aldığı paraya bağlıyorum. Oynasada oynamasada yüklü bir sabit ücreti var.

Orijinalden alıntı: Man Down

kaç yıldır bu adam bizim takıma gelsin istiyorum beşiktaş tüm gençleri topluyor seneye parayı basıp gökhan alınmalı bruma-sneijder-töre mükemmel ofans gücü olur.

herşey para değil , gökhan beşiktaşlı ve burda oynamak için gsnin teklifini reddetti geçtigimiz yıllarda zaten önder özen ve bilic bırakmaz onu

Orijinalden alıntı: NoelBabanınDayısı

quote:

kaç yıldır bu adam bizim takıma gelsin istiyorum beşiktaş tüm gençleri topluyor seneye parayı basıp gökhan alınmalı bruma-sneijder-töre mükemmel ofans gücü olur.

herşey para değil , gökhan beşiktaşlı ve burda oynamak için gsnin teklifini reddetti geçtigimiz yıllarda zaten önder özen ve bilic bırakmaz onu

Yuh bee mahalle takımımı bu ne atmasyonlar varmış sizde. Tamam alın sizin olsun oyuncu istemiyoruz anasını satıyım.

yok beşiktaşlıymış yok dövmesi varmış yok o yüzden beşiktaşta oynamak istemiş başka varmı ?

Bize gelse oynayıp oynayamayacagı belirsizdi ama beşiktaşta oynarım diye düşünüp gelmiş olucak büyük ihtimalleki kiralik.

GALATASARAY

• hamit zaten facia onu sallayın zaten..

töre ise bence henüz yeterli seviyede değil. zor maçlarda dökülüyor. ha bu yine de piyasada ortalama kalitede genç oyuncular varken kulübede yaşlanmış aydın gibi oyunculara milyonlar saçmayı açıklamaz.

• Gökhanı 7.5 tan aşşağı alacağını sanan bjkli arkadaşlar çok yanılıyor.Herkes fernandesle karşılaştırmış yok opsiyonu 8 di 4 e aldık falan demişte.Fernandes alındığı sene hiç bir halt yapamadıki.geçen sene parladı fernandes.Ama gökhan öyle değil bu sene bjk şampiyon olursa ve gökhanda bunun mimarı olursa öyle 3e 5 e bırakımazlar çatır çatır 7.5 u alırlar.
    Kaldiki yani bjk de versin artıkseneyede ölücüleri oynamasınlar

Orijinalden alıntı: avianca

olcay şahan
    oğuzhan özyakup
    kerim frei
    gökhan töre
    ismail köybaşı
    sakatlanmasa mustafa pektemek
    ve muhammet demirci

ulen bizde yok böyle genç kadro yetenekli kadro .. hadi hepsini geçtimde kerim frei'ı nasıl kaptırırsın beşiktaşa? heleki brumayı alıyorsun tek forvete dönüyorsun ardayıda bu sene alamıyorsun üstüne gidip kerimi kaptırıyorsun almıyorsun.. heleki 3 milyon euroya..

gs bruma transferinde hata yaptı kanımca. bruma'ya ayrılan bütçe ile çok rahat kerim'i alırdı ki kızmayın ama bruma ile kerim aynı kalibrede sayılırlar... tabiki bruma'nın artı yönleri var. u20 performansı nitekim... ama onun ok pahalı olmasının asıl sebebi portekiz piyasasından çıkmış olması. ama kerim'de türk. ben türk futbolunun henüz o yaşta yabancı bi oyuncuya o yatırımı yapıcak seviyede olmadığını düşünüyorum.

he genç yabancı alınmasın demiyorum. ama parlamadan, tanınmadan, bilinmeden önce alınmalı. o paraları riske edicek lüksümüz yok gibime geliyor. benim görüşüm.

• Stochdan bir farki yok.ikiside chelseafen şutlanma zaten 30 mtde oynuyor.sağlam rakipler karşisinda dôkülür defansi zaafa uğratir.sağimz yol geçen hanina döner.

Bu tip rakipler karşisinda iyi iş yapar.

• Töre cidden iyi performansla başladı sezona. Bjk de zaten iyiydi milli takıma da taşıdı. Umut Bulut da ben buradayım dedi hocaya. Rakip zayıftı ama milli takım umut verdi. Salı günü inşallah Romanya'yı Bükreş'te yenerek iddaalı konuma geliriz.

Orijinalden alıntı: Lawliet

quote:

Orijinalden alıntı: NoelBabanınDayısı

quote:

Yuh bee mahalle takımımı bu ne atmasyonlar varmış sizde. Tamam alın sizin olsun oyuncu istemiyoruz anasını satıyım.

yok beşiktaşlıymış yok dövmesi varmış yok o yüzden beşiktaşta oynamak istemiş başka varmı ?

Bize gelse oynayıp oynayamayacagı belirsizdi ama beşiktaşta oynarım diye düşünüp gelmiş olucak büyük ihtimalleki kiralik.

Opsiyonu bizde olduğu için kiralık olup olmaması sizi ilgilendirmiyor.parayı basar alırız en fazla 10 tane loca parası

Ayrıca arada tahrik etmeye çalışan düzeysizler olmasına rağmen konu çok iyi devam ediyor inşallah hep böyle olur

bu hesap 2 kisi tarafindan kullanilmaktadir/psn id:kewl_dude1

• Hocam sizin localar 750.000 avro mu? 10 loca parası demişsin de.
    dayanan Cumhuriyet de o kadar kuvvetli olur.
    "
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

quote:

Orijinalden alıntı: avianca

olcay şahan
    oğuzhan özyakup
    kerim frei
    gökhan töre
    ismail köybaşı
    sakatlanmasa mustafa pektemek
    ve muhammet demirci

ulen bizde yok böyle genç kadro yetenekli kadro .. hadi hepsini geçtimde kerim frei'ı nasıl kaptırırsın beşiktaşa? heleki brumayı alıyorsun tek forvete dönüyorsun ardayıda bu sene alamıyorsun üstüne gidip kerimi kaptırıyorsun almıyorsun.. heleki 3 milyon euroya..

gs bruma transferinde hata yaptı kanımca. bruma'ya ayrılan bütçe ile çok rahat kerim'i alırdı ki kızmayın ama bruma ile kerim aynı kalibrede sayılırlar... tabiki bruma'nın artı yönleri var. u20 performansı nitekim... ama onun ok pahalı olmasının asıl sebebi portekiz piyasasından çıkmış olması. ama kerim'de türk. ben türk futbolunun henüz o yaşta yabancı bi oyuncuya o yatırımı yapıcak seviyede olmadığını düşünüyorum.

he genç yabancı alınmasın demiyorum. ama parlamadan, tanınmadan, bilinmeden önce alınmalı. o paraları riske edicek lüksümüz yok gibime geliyor. benim görüşüm.

bruma ile kerim aynı kalibrede sayılırlar.

Ne Bruma nın ne Kerim in 1 tane bile maçını 90dk izlemediğinden eminim, izleyipte yazmışsın bunu daha büyük sıkıntı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.