Şimdi Ara

Hamit ve hoca Gökhan Töre'yi izlesin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
1
Favori
2.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle devam ederse kesin alırız zaten potansiyel var daha fazlasını kazanabileceğini bilir önder özen ve yönetim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    “Beşiktaş şampiyon olsun, maç kazansın, kupa kaldırsın diye tutulmaz. Beşiktaşlılık bir değerler manzumesidir. Dürüstlüktür. Ahlaklı olmaktır. İyi insan olmaktır. Bir insan falanca fitbolcuyu, filanca başkanı sevdiğinden değil, takım sürekli şampiyon olduğu için hiç değil öncelikle ve esasen bu değerlere inandığı için Beşiktaşlı olur”

Süleyman Seba
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLinux

quote:

Orijinalden alıntı: avianca

olcay şahan
    oğuzhan özyakup
    kerim frei
    gökhan töre
    ismail köybaşı
    sakatlanmasa mustafa pektemek
    ve muhammet demirci

ulen bizde yok böyle genç kadro yetenekli kadro .. hadi hepsini geçtimde kerim frei'ı nasıl kaptırırsın beşiktaşa? heleki brumayı alıyorsun tek forvete dönüyorsun ardayıda bu sene alamıyorsun üstüne gidip kerimi kaptırıyorsun almıyorsun.. heleki 3 milyon euroya..

kerim heralde ilk gs ile anlaşmış fakat fatih terim veto etmiş istememiş .Ayrıca gerçekten genç bir kadroya sahibiz .Bu yıl birşey olmasa bile ilerleyen yıllardan umutluyum ben .

valla terim kimlere veto vermedi ki adam ısrarla Türk istemiyor ve olanları da yolluyor akıl mantık ermiyor ben çok yıldız yanlısı değilim . yıldızın çok olması kupa getirmez ama genç ve dinamik bir kadro sana her alanda başarıyı kupayı getirebilir bir iki yıldız takviyesi ile . ben beşiktaşın yapılanmasını gayet olumlu buluyorum. kerim i de kaçırdığımıza pişman oldum açıkcası. bu sene süpriz takım beşiktaş olacak bence..

ŞAMPİYONLUK ŞARKISI BÖYLE YARIM KALMAYACAK,O KUPA BİR GÜN ELLERİNİZ DE KALKACAK!

• quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

7.5 milyon veremezsiniz demek istemiş arkadaş

Onu Anladımda Beşiktaş gibi bir takımın 7.5 milyon avroyu veremeyeceğini nerden çıkardı. +
    Ek olarak Fernandesinde opsiyonu 8 milyon avroydu.

Orijinalden alıntı: Freddy03

quote:

Onu Anladımda Beşiktaş gibi bir takımın 7.5 milyon avroyu veremeyeceğini nerden çıkardı. +

onu arkadaşa soracaksın :)

fernandes alındığı sezon performans çok üst değildi valencia satmak istiyordu vesaire verdiler 3 milyona gökhan çok iyi performans gösteriyor bana kalırsa vermezler daha alt rakama ama töre beşiktaşlı bizde bu sebeple vazgeçmiştik adam beşiktaşlı oynamak istiyor çocukluk aşkında

• quote:

quote:

quote:

olcay şahan
    oğuzhan özyakup
    kerim frei
    gökhan töre
    ismail köybaşı
    ve muhammet demirci

ulen bizde yok böyle genç kadro yetenekli kadro .. hadi hepsini geçtimde kerim frei'ı nasıl kaptırırsın beşiktaşa? heleki brumayı alıyorsun tek forvete dönüyorsun ardayıda bu sene alamıyorsun üstüne gidip kerimi kaptırıyorsun almıyorsun.. heleki 3 milyon euroya..

kerim heralde ilk gs ile anlaşmış fakat fatih terim veto etmiş istememiş .Ayrıca gerçekten genç bir kadroya sahibiz .Bu yıl birşey olmasa bile ilerleyen yıllardan umutluyum ben .

valla terim kimlere veto vermedi ki adam ısrarla Türk istemiyor ve olanları da yolluyor akıl mantık ermiyor ben çok yıldız yanlısı değilim . yıldızın çok olması kupa getirmez ama genç ve dinamik bir kadro sana her alanda başarıyı kupayı getirebilir bir iki yıldız takviyesi ile . ben beşiktaşın yapılanmasını gayet olumlu buluyorum. kerim i de kaçırdığımıza pişman oldum açıkcası. bu sene süpriz takım beşiktaş olacak bence..

böyle yorumları bir gsliden duymak gerçekten gurur verici.Bence gs bu yıl transfere pek önem vermedi .Fakat bazılarınız bana kızacak ama 2 gün sonra drogba gidecek onun yerine kimi alacaksın tamam yabancı alabilirsin.Ama türk almak varken zaten böyle bir 6 0 4 kuralı varken seneye zaten 5 olacak .Özellikle kazıma birşey demiyorum ama ermanı göndermeniz yanlış oldu adam sanırım 39 dk felan oynamıştı adam gitti.Bence yanlış oldu .Kesinlikle katılıyorum genç bir kadroyla neden olmasın bak .Porto , dortmund , shaktar

• Solda Bruma, ortada Sneijder, sağda Töre çok güzel olurdu ama bütün kaliteli yerlileri kaptırıyoruz tek tek.

• Olsun bizde Aydın var

AB yasası çıkmazsa moku yiyecez la

quote:

quote:

fernandes alındığı sezon performans çok üst değildi valencia satmak istiyordu vesaire verdiler 3 milyona gökhan çok iyi performans gösteriyor bana kalırsa vermezler daha alt rakama ama töre beşiktaşlı bizde bu sebeple vazgeçmiştik adam beşiktaşlı oynamak istiyor çocukluk aşkında

Aynen hocam orta yol illaki bulunur son çare olarak 7.5 milyon avro yapılır edilir bulunur bir yerden.O kadar düşmedik.Statta gelmiş olacak ki stadın çok büyük geliri olacak bizi hala borç batağından çıkamadı zannediyorlar.Merak etmesinler en kötü 15-20 milyon avroluk bütçe çıkarırız yine bu sezon olduğu gibi.Umarım alırız biz konuşunca sonuçlanacak birşey değil.Böyle gençler lazım bizim lige..

• Arda-Tore-Umut

Neredeyse butun hucumlari bu oyuncularla yaptik. Galatasaray taraftari olarak dikine oynayan oyuncuyu ozlemisiz. Gokhan Tore'yi almayip Engin, Emran, Aydin, Kazim, Hamit'e guvenen Fatih Terim coktan pisman olmustur. Bizimkiler el freni, bu adam 6. vites.
  • Geçen sezon biz ilgilenmemize rağmen Rubin'e gitmesini hiç anlamamıştım ama gerçekten kaliteli futbolcu açık ara ligde Gs de görmek istediğim tek topçu.

Orijinalden alıntı: Jonny_J

kimse de rakip andorra'ydı dememiş...

Trabzon antep maçlarında farklı mıydı ya da önceki andorra maçında da oynadı bu adam farklı adam mıydı gelişiyo işte

“Beşiktaş şampiyon olsun, maç kazansın, kupa kaldırsın diye tutulmaz. Beşiktaşlılık bir değerler manzumesidir. Dürüstlüktür. Ahlaklı olmaktır. İyi insan olmaktır. Bir insan falanca fitbolcuyu, filanca başkanı sevdiğinden değil, takım sürekli şampiyon olduğu için hiç değil öncelikle ve esasen bu değerlere inandığı için Beşiktaşlı olur”

Süleyman Seba
  • eski mesajlarıma bakarsanız görürsünüz bu çocuklar yeterki oynasın türkiyede bjk fb gs önemli değil

Orijinalden alıntı: Kun Agüero

quote:

Orijinalden alıntı: Jonny_J

kimse de rakip andorra'ydı dememiş...

Trabzon antep maçlarında farklı mıydı ya da önceki andorra maçında da oynadı bu adam farklı adam mıydı gelişiyo işte

allahtan rakibi söyledik hemen saldırı başladı. adama olumsuz bir laf ettik mi?
    rakip andorra. Adam'ı bir anda ribery - robben yapmamanız için bir hatırlatma sadece.

quote:

quote:

quote:

Aynen hocam orta yol illaki bulunur son çare olarak 7.5 milyon avro yapılır edilir bulunur bir yerden.O kadar düşmedik.Statta gelmiş olacak ki stadın çok büyük geliri olacak bizi hala borç batağından çıkamadı zannediyorlar.Merak etmesinler en kötü 15-20 milyon avroluk bütçe çıkarırız yine bu sezon olduğu gibi.Umarım alırız biz konuşunca sonuçlanacak birşey değil.Böyle gençler lazım bizim lige..

Adamlarin pek umrunda degildi zaten kiralarken.Bedelsiz gelecekti basinda bi kac haber olunca 350 bin euro aldilar

• töre beşiktaşlı..sanırım o yuzden beşiktaşta oynuyor..ben sercan'ı da beğeniyorum..töre den daha teknik daha uzun..ayrıca töre buguün müthiş oynadı..

Süleyman Seba
  • Gökhan Töre yi kaç seneden beri takip ederim. ercan taner dedi ya formunda olduğu zaman geçemeyeceği futbolcu yok diye harbiden öyle. hız çabukluk zeka şut hepsi var bu adam da. Hamit ile adının yan yana gelmesi bile hata. üstelik 21 yaşında

quote:

quote:

quote:

olcay şahan
    oğuzhan özyakup
    kerim frei
    gökhan töre
    ismail köybaşı
    ve muhammet demirci

böyle yorumları bir gsliden duymak gerçekten gurur verici.Bence gs bu yıl transfere pek önem vermedi .Fakat bazılarınız bana kızacak ama 2 gün sonra drogba gidecek onun yerine kimi alacaksın tamam yabancı alabilirsin.Ama türk almak varken zaten böyle bir 6 0 4 kuralı varken seneye zaten 5 olacak .Özellikle kazıma birşey demiyorum ama ermanı göndermeniz yanlış oldu adam sanırım 39 dk felan oynamıştı adam gitti.Bence yanlış oldu .Kesinlikle katılıyorum genç bir kadroyla neden olmasın bak .Porto , dortmund , shaktar

drogbanın musleranın son senesi zaten seneye yollar ayrılır drogba amerikaya muslerada avrupaya gidecek. barcelona yüksek ihtimal. çünkü curtouise mıdır nedir athleticodan onu istiyor ama chelsea deymiş bonservisi ve mourinhonun vereceğini de sanmıyorum büyük ihtimal barçaya gidecek muslera. sneijder bana göre şuan takımda taktik üstüne sorun yaşadığımız tek oyuncu oynatsan bi dert oynatmasan başka bir dert. dediğin gibi yabancı alamayacağımız gibi yerlilere de sahip çıkamıyoruz üstüne birde burak yılmaz la ilgili transfer görüşmesi yapıyorsun bu ders verme amaçlı olabilir ama uzatırsanda küstürürsün adamı. bu sene benim düşüncem 2 yerli stoper alırız danny yedek olsada sorun olmaz oraya chedjou değilde yabancı hakkını sol beke yapıp. kadroya kerim nuri alper muhammet demir aykut demir ömer toprak serdar aziz ve erkan gibi oyuncuları almaktı. ama yönetim yinede kötü transfer yapmadı erman kendi gitmek istemiş benim çok şey beklediğim bir oyuncuydu ama gitmek isteyeni zorla tutamayız takımda.terimde izin vermiş bişey diyemeyiz. tabi burda ermana yapılan yanlış kadar aydın ve aykut gibi çekirdekçillerin fahiş fiyatlarla sözleşme yapmaları ve takıma girmeleri üstelik utanmadan birde 7 numarayı alması(aydının)'dır. önder özen farkını koydu ortaya çok cüzzi bir bütçeye takım yarattı. stad açılana kadarda bu takım daha çok kenetlenip , birbirine uyum sağlayıp başarı için oynayacaktır. içine iyi bir önlibero ve forvet transferide girince bence uefa yı bile zorlayabilir bu takım ve teknik kadro ile. bu sizin için bir şans nasıl bizim 8nci olduğumuz sene silkelenip yeni bir oluşum kurup başarı elde ettiysek sizde yapabilirsiniz iyi yönetim ile. bu sene ben bu transfer yapmamamızı 1 . ab statüsü ile ilgili olumlu gelişmeye bağlıyorum 2. zaten takım iyi durumda ihtiyaç dışı oyuncu alıp kadro ile çok oynamamak. başka bir ihtimal düşünmek istemiyorum. (tulun-terim-aysal krizi gibi)

ŞAMPİYONLUK ŞARKISI BÖYLE YARIM KALMAYACAK,O KUPA BİR GÜN ELLERİNİZ DE KALKACAK!

• Romanya maçında da iyi oynar inşallah.

Bonservisine gelince 7,5'tan daha aşağısına alacağımızı düşünüyorum. Fernandes örneğinde olduğu gibi.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.