Şimdi Ara

Hamit ve hoca Gökhan Töre'yi izlesin (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
1
Favori
2.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ŞAMPİYONLUK ŞARKISI BÖYLE YARIM KALMAYACAK,O KUPA BİR GÜN ELLERİNİZ DE KALKACAK!
  • Hamit gibi adam varken Gökhan Töre..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kendi fikrimde şudur ;

Bruma tamam belki geleceğin yıldızıdır bilemiyoruz ama daha sportingte bile A takımda değilken sadece genç milli takımda izleyip 12milyon euro vermek akıl karı gelmedi bana

Yabancıda bu kadar cüretkar davran bu kadar kapalı kutu adama bu paraları ver sneijder drogba yıllık 4-5 alsınlar,yerli transferi yapılınca Engin,Erman,Aydın falan alınsın.

Galatasarayda Selçuktan başka kaliteli yerli oyuncu yok bilmem farkındamısınız. Burak bile yeterli değil aslında. Hatta bence Burak topçu bile değilde bu 2-3 sezonda biraz sivrildi işte. İyi paraya satsalardı Lazioya büyük kar olurdu.

AB statüsü tutturmuş gidiorlar,ya gelmezse ? Ki gelmemeli bence..

Seneye 5+0+3 gelecek. O esnetilse kafi bence. Mesela 5+1+2 yada 5+2+1 gibi..

Chedjou ya bi ton para vermişsin oynatamıosun. Bunu Federasyonun suçu olarak görenler var. İyi güzel senin o güzel hatrına bu Federasyonun suçu olsunda 6+0+4 ün bu sezon geleceğini 2 sene önceden duyurdular. Sen kadronda bu kadar direk oynayan yabancı varken (drogba,sneijder,muslera,melo,eboue) ve daha bunlara diğerleri eklenirken (amrabat,riera,elmander) hala daha yabancı transferine para harcıyorsan ve sonra "hepsini oynatamıyom hacı" diyorsan bu federasyonun suçu değildir. Olamazda..

Uzun oldu biraz k.bakmasın kimse.

• Versace precious kullanıcısına yanıt
    Sana katılmadığım noktaları yazıyorum.

1.dostum bruma ile ilgili bilgin yanlış. Adam şubattan beri sporting lizbon A takımında ilk 11de oynadı. toplamda 13 maça çıktı.

2. Burak'a oyuncu bile değil demeni mantık sınırları içinde değerlendiremiyorum. Bu adam 3 yıldır gol kralı ve ŞL'de GS'ın geçen seneki başarısının mimarı. Eleştirip zayıf yönlerini ortaya koyarsın ama topçu bile değil lafı olmamış.

3.AB statüsü gelecek ama ne zaman olur bilemiyorum.

4. 6+0+4'ü duyuralı iki değil bir sene oldu.

Orijinalden alıntı: thelmessos

Sana katılmadığım noktaları yazıyorum.

1.dostum bruma ile ilgili bilgin yanlış. Adam şubattan beri sporting lizbon A takımında ilk 11de oynadı. toplamda 13 maça çıktı.

2. Burak'a oyuncu bile değil demeni mantık sınırları içinde değerlendiremiyorum. Bu adam 3 yıldır gol kralı ve ŞL'de GS'ın geçen seneki başarısının mimarı. Eleştirip zayıf yönlerini ortaya koyarsın ama topçu bile değil lafı olmamış.

3.AB statüsü gelecek ama ne zaman olur bilemiyorum.

4. 6+0+4'ü duyuralı iki değil bir sene oldu.

bu sezon başı gökten zembille indirmediler 6+0+4 ü sonuçta ? klüpler bunun geleceğini bilerek transfer çalışması yaptı. Ama Gs'nin tek yerli çalışması Arda oldu oda gerçekleşmedi.

Ha bide Erman. Onuda oynatmadan sattı.

Burak adam değil inan bana. Lazio ya gideydi onu beğenenen herkez gerçek Burağı görürdü.

AB statüsü gelmesi için önce ülkenin AB ye girmesi gerektiğini düşünüyorum.

Brumada gazetede okumuştum yanlış olabilir tamam. Ama 13 te çok önemli bir rakam değil. Hala kapalı kutu olduğunu düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.