Şimdi Ara

Hamit ve hoca Gökhan Töre'yi izlesin (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
1
Favori
2.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arda-Gökhan Töre gibi yerli bir oyuncu şart bize
    AMD Ryzen 7600X * MSI Mag CoreLiquid 240R V2 240mm * ASUS TUF GAMING B650 PLUS * SAPPHIRE PULSE 6800 XT 16GB * CORSAIR VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) 6000Mhz DDR5 * Sharkoon SilentStorm Cool Zero 750W 80 Plus GOLD * KINGSTON NV2 PCIe 4.0 2TB NVMe
  • Aylardır yazıyoruz şurada hamit hiçbir şey oynamıyor diye. Takımı toparlıyor yeaaa diyenler var. Kanat oyuncusu skora katkıda bulunmak için vardır. Defansa yardım etmek yetmez. Hamitin takımı nasıl topladığını da anlatamıyor hamitçiler zaten. Akşam gökhanın yaptıklarını yapamadıkça hamit kesilmelidir. Gökhan gibi bir kanat oyuncumuz olsa sneijder in de performansı yükselir. Fatih hoca hamit ve gökhan ile oynamak arasındaki farkı gördü. İnşallah artık ısrarından vazgeçip hamit yerine bir alternatif düşünür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: egemena

Adam 4 golün hepsinde var. Hala hamite Gs ın kanat adamıdır diyenin alnını karışlarım.

Tespit doğru ama bana sanki dünkü milli maçta cok topla oyalanıyor cok calım atma isteği var gibime geldi daha basit oynamalı

Orijinalden alıntı: egemena

Aylardır yazıyoruz şurada hamit hiçbir şey oynamıyor diye. Takımı toparlıyor yeaaa diyenler var. Kanat oyuncusu skora katkıda bulunmak için vardır. Defansa yardım etmek yetmez. Hamitin takımı nasıl topladığını da anlatamıyor hamitçiler zaten. Akşam gökhanın yaptıklarını yapamadıkça hamit kesilmelidir. Gökhan gibi bir kanat oyuncumuz olsa sneijder in de performansı yükselir. Fatih hoca hamit ve gökhan ile oynamak arasındaki farkı gördü. İnşallah artık ısrarından vazgeçip hamit yerine bir alternatif düşünür.

Elimizdeki oyuncu çeşitliliğine ve oyun şablonuna bakacak olursak, sağ beke sabri yi çekip, öne Eboue yi koymaktan başka bir yol gözükmüyor.

Orijinalden alıntı: D C X L

quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

quote:

Orijinalden alıntı: avianca

olcay şahan
    oğuzhan özyakup
    kerim frei
    gökhan töre
    ismail köybaşı
    sakatlanmasa mustafa pektemek
    ve muhammet demirci

ulen bizde yok böyle genç kadro yetenekli kadro .. hadi hepsini geçtimde kerim frei'ı nasıl kaptırırsın beşiktaşa? heleki brumayı alıyorsun tek forvete dönüyorsun ardayıda bu sene alamıyorsun üstüne gidip kerimi kaptırıyorsun almıyorsun.. heleki 3 milyon euroya..

gs bruma transferinde hata yaptı kanımca. bruma'ya ayrılan bütçe ile çok rahat kerim'i alırdı ki kızmayın ama bruma ile kerim aynı kalibrede sayılırlar... tabiki bruma'nın artı yönleri var. u20 performansı nitekim... ama onun ok pahalı olmasının asıl sebebi portekiz piyasasından çıkmış olması. ama kerim'de türk. ben türk futbolunun henüz o yaşta yabancı bi oyuncuya o yatırımı yapıcak seviyede olmadığını düşünüyorum.

he genç yabancı alınmasın demiyorum. ama parlamadan, tanınmadan, bilinmeden önce alınmalı. o paraları riske edicek lüksümüz yok gibime geliyor. benim görüşüm.

bruma ile kerim aynı kalibrede sayılırlar.

Ne Bruma nın ne Kerim in 1 tane bile maçını 90dk izlemediğinden eminim, izleyipte yazmışsın bunu daha büyük sıkıntı.

sizinde bu "eminim" iddasında beni gram tanımadan bulundugunuza eminim. ve evet; aynı kalibredeler. bazı farklı yönleri ve bruma'nın bazı artıları var evet, ama aynı artılardan kerimde de var.

madem tanımadan iddaa yapmak normal bisey, madem atış serbest; iki oyuncuyuda sizden, hatta bruma'yı forumdaki bi çok gs'liden fazla tanıdıgıma eminim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

Hocam sizin localar 750.000 avro mu? 10 loca parası demişsin de.

Yok yav sayıyı lafın gelişi söyledim

bu hesap 2 kisi tarafindan kullanilmaktadir/psn id:kewl_dude1
  • GS de olaydı Snejder ile harika bir uyum yakalayibilirdi

Orijinalden alıntı: Freddy03

quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Tamam da Gökhan kiralık gelmedi mi? Kulübü gözden çıkarsaydı satardı.

Opsiyon var bizim parayi basar aliriz

"Beşiktaş Kerim Frei için 3.157.894,50 Euro Ödeyecek.. "

valla bence bu bilgiye göre bjk kasadaki son parayı vermiş o küsürata baksana asdfghjkflgbvdfcd basıcak para kaldı mı acaba ? asdfghjklfgvd

şaka bi yana iyi topçu, gs ye gelse sevinirim ama gelmese de öyle çok üzülecek değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: anarchistdoomer

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Tamam da Gökhan kiralık gelmedi mi? Kulübü gözden çıkarsaydı satardı.

Opsiyon var bizim parayi basar aliriz

"Beşiktaş Kerim Frei için 3.157.894,50 Euro Ödeyecek.. "

valla bence bu bilgiye göre bjk kasadaki son parayı vermiş o küsürata baksana asdfghjkflgbvdfcd basıcak para kaldı mı acaba ? asdfghjklfgvd

şaka bi yana iyi topçu, gs ye gelse sevinirim ama gelmese de öyle çok üzülecek değilim.

Ingilterede sterlin uzerinden transferi gerceklesmis.2.7 milyon sterlin gibi bir rakama denk geliyormus. Ama sondaki yarim euro tam komedi olmus
    Besiktas 11 milyon harcadi butce 15 milyon aon paramiz degil Olmazda Besiktas bu Konyaspor yada Bursaspor degil

• Dün ilk defa gökhanı izledim. Belkide ilk defa dikkatimi çekti. Beşiktaşda oynadıgını öğrenince çok kıskandım. Hamit yerine şu adam bizde olsaydı of of Böyle bi yeteneği kaptığı için beşiktaşı tebrik ederim. Milli takımın sağ kanadında çok görürüz inş. gökhanı..

quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

7.5 milyon veremezsiniz demek istemiş arkadaş

Onu Anladımda Beşiktaş gibi bir takımın 7.5 milyon avroyu veremeyeceğini nerden çıkardı. +
    Ek olarak Fernandesinde opsiyonu 8 milyon avroydu.

Bu bjklilerin iki günde bir tarafları kalkmasa olmazdı zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 1lac

quote:

quote:

Onu Anladımda Beşiktaş gibi bir takımın 7.5 milyon avroyu veremeyeceğini nerden çıkardı. +

Kafanıza indirecez o sözde kalkık bir tarafımızı.Kafanız almayacak kadar zor birşey demiyoruz Beşiktaş Türkiyenin en zengin kulüplerinden biri.Git gelirine sahip olduğu arsalara binalara mallara bir bak gençYaşın küçüktür belki bir araştır Küçümsemeye çalıştığın Koca Beşiktaşın malvarlıklarını.Beşiktaş en kötü döneminde 15 milyon euro bütçe çıkardı 11 oyuncu aldı 11 milyon euro harcadı.Sence alamayacakmıyız bir düşün bakıyım.

• Bazen bu forumda konuşulan şeyler atılan yorumlar o kadar boş oluyor ki..
    andora dünya haritasında yerini bulamaycagınız sokaktaki her 10 kişiden 9 unun ismini bilmediği yaptıkları her maçtan 6-7 lik farklarla ayrılan bir takım gökhan töre ov yee
    komiksiniz...
    ayrıca hamitin kariyeri gökhano ezer geçer
    hamitin yetenkleri bellidir formsuzlugu geçer ki formu ortalama üstü olduğu dönemleride biliriz milli takımda önce hamit konulurdu üzerine takım seçilirdi
    ama gökhan töre dünyadaki en formda adam da olsa hamitin yeteneğinin yarısına sahip olamaz

kaldı ki hamit sistem oyuncusudur öyle yardırıp giden bir adam olmadı hiçbir zaman, ne real'de ne bayern'de...

kısacası diziliş ve sistemle alakalı tamamen. gökhan lig için ideal bir oyuncu göze hoş gelen futbol oynuyor skora katkı veriyor ama şampiyonlar liginde hamit'in oynadığı yerde gökhan olsa geçen sezon orta saha otobana dönmüştü ilk turdan elenmiştik.

quote:

Orijinalden alıntı: 1lac

quote:

quote:

Kafanıza indirecez o sözde kalkık bir tarafımızı.Kafanız almayacak kadar zor birşey demiyoruz Beşiktaş Türkiyenin en zengin kulüplerinden biri.Git gelirine sahip olduğu arsalara binalara mallara bir bak gençYaşın küçüktür belki bir araştır Küçümsemeye çalıştığın Koca Beşiktaşın malvarlıklarını.Beşiktaş en kötü döneminde 15 milyon euro bütçe çıkardı 11 oyuncu aldı 11 milyon euro harcadı.Sence alamayacakmıyız bir düşün bakıyım.

Zaten hep indirirsiniz , bu arada yaşım seni ilgilendirmez , sıkışınca hemen yaşın küçüktur muhabbetlerini kesin artik , cocuk gibi konuşmayın. besiktasin parası olabilir , olmalı da zaten , ama senin konuşmalarin üslubun bi garip ben ondan bahsediyorum. Yok o alamazmis da bu alamazmis da bjk alırmış.Bu konudaki mesajların yarısı sana ait, hayır neyi kanıtlamaya çalışıyorsun sen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Muhammed Demirci'den çok ümitliyim.
    Oğuzhan'ı çok beğeniyorum.Çok üst düzey ve genç.
    Olcay sahaya varını yoğunu koyan bir adam.Onu da beğeniyorum.
    Serdar Kurtuluş beni çok etkiledi,beklediğimin üstünde,çok iyi transfer.

Şimdi ben bunları neden yazdım ?
    Çünkü ben Töre'yi beğenmiyorum.Beşiktaşlı arkadaşlar taraflı baktığımı düşünmesin diye hepsini sıraladım.
    Gökhan Töre çok yetenekli,çok iyi adam eksiltebilen ve bileklerine çok hakim bir adam.Ama Slaven Bilic'in bencilliğini üzerinden attırması lazım.Adam inanılmaz bencil.Her yerden kaleyi görmeye çalışıyor.Eğer takım oyuncusu olmayı becerebilirse çok üst düzey bir futbolcu olur.

Hatta şöyle söyleyeyim.Kendi takımımın çok sevilen oyuncusu Miroslav Stoch'un gönderilmesinden memnunum.Çünkü o da Gökhan Töre gibi bir adamdı.Hiç ümitli değildim eğer bencil olacaksa gidecek diyordum.Stoch 3 senede düzelemedi ve gitti.

Bakalım Gökhan Töre kendisini bu konuda geliştirebilecek mi ?
    FRIENDS Arrow / Blue Mountain State / Breaking Bad / Chuck / Da Vinci's Demons / Game of Thrones / Gossip Girl / House M.D. / How I Met Your Mother / Lost / Misfits / Prison Break / Shameless / Sherlock / Siberia / Skins / Spartacus / Supernatural / The Big Bang Theory / The Walking Dead / Black Sails / Vikings / House of Cards / American Horror Story / Dexter / The 100 / The Oz

• Beşiktaş bu sene çok akıllı işler yaptı transfer politikasını iyi yürüttüler adamlar şampiyonluğu alırsa şaşırmam.
  • Gökhan çok iyi maşallah kendinide geliştirdi baya eski gökhan olsa umuta yaptığı orta ve son golündeki pasları vermez büyük ihtimal kaleye vururdu ama artık her topa vurma hastalığı yok pas yapıyor genelde
    en hoşuma giden ise bizim maçlarda beki serdara deli gibi yardım ediyor defansta hiç beklemezdim gökhandan böyle birşey ama serdara çok yardımcı oluyor gerçekten
    7.5 m euro opsiyon çok ama böyle giderse alınır bu sene transfer bütçemiz 15 ti gelecek sene olur 20 m euro gelecek sene vodafoneden para gelecek + gelecek sene localar satışa çıkacak oradan gelecek para ekonomik olarak bu seneden çok daha rahat olacaz

Orijinalden alıntı: Lawagolem

quote:

Orijinalden alıntı: avianca

olcay şahan
    oğuzhan özyakup
    kerim frei
    gökhan töre
    ismail köybaşı
    sakatlanmasa mustafa pektemek
    ve muhammet demirci

ulen bizde yok böyle genç kadro yetenekli kadro .. hadi hepsini geçtimde kerim frei'ı nasıl kaptırırsın beşiktaşa? heleki brumayı alıyorsun tek forvete dönüyorsun ardayıda bu sene alamıyorsun üstüne gidip kerimi kaptırıyorsun almıyorsun.. heleki 3 milyon euroya..

gs bruma transferinde hata yaptı kanımca. bruma'ya ayrılan bütçe ile çok rahat kerim'i alırdı ki kızmayın ama bruma ile kerim aynı kalibrede sayılırlar... tabiki bruma'nın artı yönleri var. u20 performansı nitekim... ama onun ok pahalı olmasının asıl sebebi portekiz piyasasından çıkmış olması. ama kerim'de türk. ben türk futbolunun henüz o yaşta yabancı bi oyuncuya o yatırımı yapıcak seviyede olmadığını düşünüyorum.

he genç yabancı alınmasın demiyorum. ama parlamadan, tanınmadan, bilinmeden önce alınmalı. o paraları riske edicek lüksümüz yok gibime geliyor. benim görüşüm.

Tabi lan sen ne diyon hatta ve hatta Frei için Real Madrid 30milyon euroyu gözden çıkarmıştı. Monaco'da 40milyon önermiş hatta geleceğin Messi'si olarak görülmüştü. Ancak o Beşiktaşı seçti.

Şaka mısınız abi siz? Fizik, hız, çalım, pas, gol bir tane üstün olduğu konu yok Frei'in, Bruma'dan. Adam geleceğin futbolcusu net. Biz abartmıyoruz kaldı ki, deli paralar veren takımlar MaNu, Monaco idi.

Ammaaaaa yoook, aynı kalibreadsfladfafg aynı kaltieakgdflgsdfghk.
    Some of them want to be abused

• Gökhanı bjk aldı frei bjk aldı helal olsun bjk'ye terim transferden anlamıyor

Kaybetmekten korkma! Bir şeyi kazanmak için, bazı şeyleri kaybetmelisin Ve unutma kaybettiğinde değil, VAZGEÇTİĞİNDE YENİLİRSİN
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.