Şimdi Ara

Hamit'in rızkına bakar mısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geride kalan 3,5 sezonda Galatasaray’a transfer olduğu günden itibaren 5163dakika forma giyen Hamit Altıntop, 3 gol 9 asistlik katkı yaptı.

Anlaştığı garanti ücret üzerinden hesaplandığından 3,5 sezon için Galatasaray’dan 9.925.ooo euro kazanan Hamit Altıntop, oynadığı dakika başına 19.223 euro kazanmış oldu.

BİLGİ: İlk iki sezon için maç başı 20 bin euro ve geçen yıl oynadığı maçlar için maç başı ücreti olan 25 bin euro yapılan hesaplamaya dahil edilmemiştir. Hamit Altıntop bu sezon hiç oynamadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allahim ahiret adaletin keske dunyada da olsaydi. Su paraya bak be. 19bin euro. Dakikada 19bin euro biz bir senede kazanamiyoruz o parayi.

• Öğrenciyim aylığı 500 lıra iş arıyorum. Sıstem kötü abi adam bug bulmuş para hilesi yapıyor biz yerden toplayarak geçiniyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olayda Hamit'in hatası yok. Hamit'in dediği doğru. Sana bu para verilse almayacağım mı diyeceksin? Ben şahsen demezdim. Ona bu sözleşmeyi vereni suçla suçlayacaksan.

Ayrıca neden dakika başına hesap yapıyorsun? Bu adam antrenmanlara çıkmadı mı? Şuanda da Florya'da çalışmıyor mu? Oyuncunun işi maça çıkmaktan ibaret sanıyorsun sanırım.
  • Yılmaz kullanıcısına yanıt
    Bu adamın da işi gücü yerlileri savunmak

• Yılmaz kullanıcısına yanıt
    Başından sonuna kadar Hamit'e bir göndermem bile yok yazımda.
    Yönetimlerin birilerini zengin ettiklerini artık defalarca söylemeye gerek var mı
    Hamit yapılan yanlışlardan sadece bi tanesi.
    Bu kadar para alıp 3 yılın 2 yılını sakat geçiriyorsan rızık demeyeceksin, artislenmeyeceksn.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uwais

Başından sonuna kadar Hamit'e bir göndermem bile yok yazımda.
    Yönetimlerin birilerini zengin ettiklerini artık defalarca söylemeye gerek var mı
    Hamit yapılan yanlışlardan sadece bi tanesi.
    Bu kadar para alıp 3 yılın 2 yılını sakat geçiriyorsan rızık demeyeceksin, artislenmeyeceksn.

Artislenme değil bence, adam orada gayet sinirlenip konuşuyor. Sana da sürekli maaş maaş deseler sen de sinirlenip ağzına geleni sayardın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Galatasaray'ın çıkarlarını düşünmeden bol sıfırlı mukaveleler yapanların suçu bence şuan transfer yapmamamızın asıl sebebide onlar.
  • Adama öyle sözleşme yapanda suç. Bana verseler o parayı ben de yerim, ne takacam.

• İnsanların durumları basitleştirmelerine bayılıyorum.
    Hamit Altıntop o konuma kolay mı geldi sanıyorsun?
    Dünya üzerinde kaç futbolcu tanıyorsun Bayern Münich, Real Madrid'de oynamış, milli takımına önemli katkılar sağlamış?
    Kimse senin ayda kaç liraya çalıştığını umursamıyor.
    Madem kolaydı futbolcu olmak, bu paraları kazanmak. Hodri meydan sen neden olmadın zamanında?
    Bu işin piyasası bu, dünya üzerindeki en çok sevilen; milyonları,milletleri etkileyen bir sporda inanılmaz bir kariyere sahip bu adam.
    Milyonlarca çocuk futbolcu olma hayalini kuruyor, kaçı bunu başarabiliyor?
    İyi bir akademik kariyeri kenara itiyorsun(kendini garantiye almıyorsun)
    Sakatlansan, ayağın kırılsa, seçilme maçlarında şanssızlık yaşasan, hatta araya torpiller girse
    Kimse seni umursamayacak, elinde hiçbir şey kalmayacak
    Profesyonel bir yaşam sürmek zorundasın, istediğini yiyemezsin, istediğin arkadaşınla istediğin yerde buluşamazsın.
    Bu iş için yapılan fedakarlıkları basitleştirmeyin.
    Hamit Altıntop için yapılan sözleşmeyi yanlış bulabilirsin bunu anlarım, fakat şahsi hakarete geçmek ahlaksızlıktır.

• Hamit'e, altını çizerek söylüyorum, " o dönemde " verilen parayı kimse çıkıp eleştiremez şuan zira o hak ben dahil hiçbirinizde yok.

O dönemi hatırlatalım, ki olayları dönemin koşullarına göre değerlendirmek lazım;

Hamit adı ve kariyeri olan, orta bölgeyi toparlayıcı, bulunmaz bir hint kumaşıydı bir nevi. Yabancı kontenjanı vardı unutmayın yerli topçu için verilen mücadeleyi. Ve işin içinde Fenerbahçe vardı her ne kadar sonradan " biz hiç ilgilenmediydik " şeklinde kıvırsalar da bal gibi de uğraşmışlardı o dönem. Hafızaları zorlayın biraz ibre Fener'e doğru kayınca bir ara alayınız yönetime sallamıştınız burada. :)

Ha verilen parayı hakediyor mu şuan hayır ama o para neden verildi muhabbetine girerseniz yersiz olur, yanlış olur, komik olur.
  • Yılmaz sen de çık git biraz hava al güzel kardeşim belli ki kendini tekrar etmekten öteye gidemeyen başarısız bir trollsün zorlama artık.

Ha troll değilsen bak o daha fena, üzüldüm senin adına.
  • Rızka bak be adam geldiğinden beri yatarak para kazandı para kelimesi az kalır milyonlar.. Tek yaptığı şey schalke golü

• Sozlesmeleri yapanlarda suc

Bizde de Guiza,Krasic vs vs bir suru adam tikir tikir parasini aldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haberi yazan bir daha hesaplasın.

1922 euro dakika başı. Daha hesap makinesi kullanamıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ennnes58

Öğrenciyim aylığı 500 lıra iş arıyorum. Sıstem kötü abi adam bug bulmuş para hilesi yapıyor biz yerden toplayarak geçiniyoruz

Sen 500TL ye iş ararken biri sana gelip gel ben sana 5.000TL ye aradığın işi veriyorum derse ve sen eğer bu ülkede proflar bile o kadar maaş almıyor diye reddedersen o zaman sonuna haklısın kardeşim.
  • futbol torpil işi olmasaydı kardeşi futbolcu olamazdı. oh anasını satıyım 2 kardeş ikisi de milyon dolarlar kazanıyor.
  • Arkadaşlar ona bu parayı verene kızın, alana değil. Aynı şey tv programlarında da böyle, yok Esra Erol şu kadar para alıyormuş, zorla mı alıyor? Birileri veriyor O da alıyor. Hiç kimse bu parayı vermezse, o da ücretini düşürmek zorunda kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

quote:

Orijinalden alıntı: ennnes58

Öğrenciyim aylığı 500 lıra iş arıyorum. Sıstem kötü abi adam bug bulmuş para hilesi yapıyor biz yerden toplayarak geçiniyoruz

Sen 500TL ye iş ararken biri sana gelip gel ben sana 5.000TL ye aradığın işi veriyorum derse ve sen eğer bu ülkede proflar bile o kadar maaş almıyor diye reddedersen o zaman sonuna haklısın kardeşim.

Ben kendi adıma ihtiyacım olduğu için kabul ederim. Kimse demesin ki hamitin ihtiyacı var diye. Kronik sakat pldugunu kendisi biliyor.. Basiretli davranması ve en azından yuksek ücretlerde oynamaması gerekır.. Geçenlerde bi futbolcu sakatlıgı nedeniyle top oynayamadıgı ıcın kulubun kendısıne aldıgı evi ve alacagını bırakmıştı kulupte. Karakter meselesi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah'ın adaleti
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.