Dünyanın en güzel gollerinden birisi tebrikler hamitte asistte harika bu arada nihatmı korneri kullanan?
Emre olması lazım.
Her açıdan ve HD .
bu arada hd yayında ömer üründülün oouuhhh ouuhh diye höykürmesi daha belli olmuş . süperin de süperi lafını duymamıştım ben normal yayında
Gol dediğin böyle olur.
Gifi de varmış
Güneş gazetesinde bu gol için hamit 40 metreden vurdu yazmışlar biri saha ölçülerini acilen öğretmeli bunlara
19-20 Metre nereee 40m nere
quote:
Orijinalden alıntı: Stephie
Gifi de varmış
/>
Gol o kadar güzel ki giflere sığmamış taşmış
helal olsun ne diyelim..
quote:
Orijinalden alıntı: talaria
Güneş gazetesinde bu gol için hamit 40 metreden vurdu yazmışlar biri saha ölçülerini acilen öğretmeli bunlara
quote:
Orijinalden alıntı: *ORION*
quote:
yayın hemen gerisi 40 metre mi
Şükrü Saraçoğlunun ölçüleri Saha ölçüleri: 105m x 68m
105/2= 52,5 metre orta nokta. hesaplamayı sen yap 40 nerede oluyor.
Verdiğin resme göre orta noktadan 40m yazan yer 40 metre. kaleye olan uzaklığı değil
O 40 metre sendromu Türk futbolunda çok var Hagi'nin yıllardır ceza sahasının dışından attığı goller40 metredenilmişti bi kere neredeyse yay ve kale arasının 3/4 mesafesinden vurdu gol attı bu sefer 55-60 metre denmişti...
Bu arada Hagi'yi özledim
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: *ORION*
quote:
yayın hemen gerisi 40 metre mi
Şükrü Saraçoğlunun ölçüleri Saha ölçüleri: 105m x 68m
105/2= 52,5 metre orta nokta. hesaplamayı sen yap 40 nerede oluyor.
Verdiğin resme göre orta noktadan 40m yazan yer 40 metre. kaleye olan uzaklığı değil
ceza sahasının genişliği 40 m
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme