Şimdi Ara

Hamilelikte Estrofem Kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
11.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün Teyzeme Tüp Bebek Uygulaması yapıldı. verilen ilaclar arasında estrofem isimli bi ilac var. prospektüs ünü okudugumda hamileler için kesinlikle kullanılmaması gerektiği ve bebeklerde anomaliye sebep oldugunu okudum
    Konu ile ilgili bilgisi olan varsa fikirlerini bekliyorum.

• Bebeğin düşmesini engellemek için veriyor doktorlar,7. haftadan sonra dozu azaltılarak bırakılıyor,9. haftaya doğru estrofem tedavisi tamamen bitmiş oluyor. Normal gebeliklerde kullanılmıyor ancak geçmişinde çok sayıda düşük olan,tüp bebek yöntemi ile hamile kalanlara veriliyor yıllardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bir Kedi Gördüm Sanki

Bebeğin düşmesini engellemek için veriyor doktorlar,7. haftadan sonra dozu azaltılarak bırakılıyor,9. haftaya doğru estrofem tedavisi tamamen bitmiş oluyor. Normal gebeliklerde kullanılmıyor ancak geçmişinde çok sayıda düşük olan,tüp bebek yöntemi ile hamile kalanlara veriliyor yıllardır.

Tmm tesekkür ederim bilgi verdiğin için
    Birden prospektüste kesinlikle kullanılmamalı yazısını görünce endişelendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BacKStyL

quote:

Bebeğin düşmesini engellemek için veriyor doktorlar,7. haftadan sonra dozu azaltılarak bırakılıyor,9. haftaya doğru estrofem tedavisi tamamen bitmiş oluyor. Normal gebeliklerde kullanılmıyor ancak geçmişinde çok sayıda düşük olan,tüp bebek yöntemi ile hamile kalanlara veriliyor yıllardır.

Muhtemelen yanında progesteron hapı ya da iğnesi veya crinone jel kullanıyordur,endişe etmeyin sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah minik kuzucuğu. :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BacKStyL

quote:

Muhtemelen yanında progesteron hapı ya da iğnesi veya crinone jel kullanıyordur,endişe etmeyin sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah minik kuzucuğu. :)

hap ve jel kullanıyor
    inşallah hayırlısıyla tosuncuğu sağlıklı bi şekilde kucagımıza alırız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.