Şimdi Ara

HAMİLE KEDİYİ TEKMELEYİP, YAVRULARINI ÖLDÜREN ADİYİ CİMERE ŞİKAYET EDİYORUZ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
18.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
426 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    o kompleks yapi sende gelismemis anlaşılan..insanlara akıl ve vicdan dağıtılirken sıradan ayrılıp çise gittin galiba, payını kaçırmışsin..el kadar hayvana yok yere ölümüne tekme atmaktan bahsediyoruz; insan hayatı kurtarmak için atılmamış o tekme.. o kedi de keyif icin tekmelenip öldürülmek icin yaratılmamış.. ayrıca o bakterilerin değerini bilsen gelip burada sacmalamazsin..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ByAktif kullanıcısına yanıt
    yeterli cazaevi yok,nereye sığacak o milyonlar

• Mehmet Tunçhalis M kullanıcısına yanıt
    hamile kadin?? vahşice??? kime ne çemkirecegini şaşırdın galiba,hatlar biraz karışmış..bulunsun ceza verilsin istiyoruz zaten,kellesi alınsın demedik..o "iki kuruşluk empati" gün gelir senin de işine yarar emin ol.. bence zorlama,sacmalamayi birakip yorumlarını "kes" istersen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub182 -- 27 Nisan 2019; 15:32:10 >
  • Devian kullanıcısına yanıt
    senin hesaba göre bu adam harbi hayvansever yani..baksana köpeğini korumak için cesurca atılıp kendini "vahşi ve ölümcül" kediye karşı siper edip kahramanca mücadele vermiş..helal olsun bee..hayvan dostu gözüpek abimiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub182 -- 27 Nisan 2019; 15:39:1 >
  • kedinin durumu nasil?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nukleikasit

kedinin durumu nasil?
    hocam mesajlarda yazıyor. konuyu tekrar okursanız görürsünüz.
  • 123zlatan1234 1 kullanıcısına yanıt
    hocam son durumunu sormustum arama saatini kacirmisim.

• quote:

Orijinalden alıntı: nukleikasit

hocam son durumunu sormustum arama saatini kacirmisim.
    hocam ben de 2 gündür arıyorum, sıradasınız diyor telefon açılmıyor..
  • Allah belanı versin insan görünümlü yaratık..

• Bakın bu köpek besleyenlere ciddi denetim gelmeli güç gösterisi yapıyorlar hatta saldırı, gasp amaçlı kullanıyorlar. Üstelik sokaklarda hijyen sorunu kakaları v.s..Bunun dışında sahipsiz köpeklerin saldırıları malum.Çok sıkı kontrol lazım her yerde.

Kediler hem sokakta hem evde beslemek için en iyi dost ben fırsat bulduğum her yerde besliyorum.

• Mehmet Tunçhalis M kullanıcısına yanıt
    Ruh hastası filan değil klavye askeri vuran adamı karsininda görse abi çeker veled.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÜLKENİN ÇOĞU KAÇAK YAPILMA SONRADAN YASAYA UYDURULAN YAPILARDA OTURUYOR !

SOKAKLAR BABANIZIN MALI DEĞİL. ÖNCE BUNU ÖĞRENSİN KEDİ SAVUNULUR MU DİYENLER..

• Şu asker üniformalının sokak kedisini tekmelemesi ve kedi sahipsiz diyerek ceza almaması olayından sonra yeni bir kanun çıkmıştı. Sahipsiz de olsa hayvanlara zarar vermek suç! Umarım gerekli cezayı geciktirmeden verirler.

Birkaç hafta sonrasında, asker üniformalı eleman; sivilde iken görevde bulunan polis memuruna karşı geldiği için hapse tıkıldı. Böyle detayları kaçırmamak lâzım, zevk veriyor
  • Dostum bırakın kediyi adamın çocuğunu hayata döndürmek için 2 saat kalp masajı yapan hamile bayan doktorun karnına tekme atıp senin çocuğun da ölsün diyen o. Çocukları var bu ülkede. O tekme yüzünden erken doğum yaptı kadıncağız. Allah böyle nerde ne kadar hayvan evladı varsa bin türlü belasını versin

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.