Şimdi Ara

HAMAMBÖCEKLERİ ÜZERİMDE GEZİYORLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EVDE BİSÜRÜ HAMAM BÖCEGİ VAR ÖYLE Kİ ÇAY TEPSİSİNİ Bİ ELİME ALDIM ÜZERİNDE RAHAT 10 TANE

HAMA BÖCEGİ VARDI AYAKLA BİR ÇOGUNU EZDİM

KİMİSİ HAVADA UÇUYOR BU İGRENÇ HAYVANLARDAN NASIL KURTULURUM

EVE İLAÇ ATTIK KAR ETMEDİ KESİN BİR ÇÖZÜMÜNÜ BİLEN VAR MI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hattori_HANZO -- 18 Şubat 2006 16:55:44 >

• ben çok tırsarım her tür böcekten nedeni ise küçükken antalyada bi eve gitmiştik mutfakta o çatal bıçaların durdu gözü açınca bıcakların üstünde gezen kocaman bi böcek görmüştüm o korku hala üstümdedir
  • quote:

Orjinalden alıntı: REQUIEM

EVDE BİSÜRÜ HAMAM BÖCEGİ VAR ÖYLE Kİ ÇAY TEPSİSİNİ Bİ ELİME ALDIM ÜZERİNDE RAHAT 10 TANE

• ne yaptında bu kadar hamamböcei bastı orayı ?

temiz insana gelmez hamamböcekleri
  • zirai ilaç yapacan , sonra bi süre eve girmicen dedmler öyle kurtuldu Ecznelerde satılan bi ilaç var onu kovada sula karıştırıpğ eve döküyorsun falan filan sonra o buhalaşıyor böceklerde
  • quote:

EVDE BİSÜRÜ HAMAM BÖCEGİ VAR ÖYLE Kİ ÇAY TEPSİSİNİ Bİ ELİME ALDIM ÜZERİNDE RAHAT 10 TANE

KİMİSİ HAVADA UÇUYOR BU İGRENÇ HAYVANLARDAN NASIL KURTULURUM

EVE İLAÇ ATTIK KAR ETMEDİ KESİN BİR ÇÖZÜMÜNÜ BİLEN VAR MI

hocam cay tepsisin altındanda fıskırıyorsa artık o evin tapusunu bu kakalakların ustune yapıp kendini baska bir memlekete sallamanı şiddetle tavsiye ederim
  • apartmandaki diğer evlerden de gelir onlar tüm binayı,evleri ilaçlattırın....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sabahları çok azgın oluyorum.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • YAPTIK OLMADI KOMŞUDAN Bİ YERLERDEN GELİP GENE ÜRÜYORLAR.

ATOM BOMBASI ATSAN YAŞIYACAKLARINA İDDİAYA GİRERİM.
  • quote:

YAPTIK OLMADI KOMŞUDAN Bİ YERLERDEN GELİP GENE ÜRÜYORLAR.

ATOM BOMBASI ATSAN YAŞIYACAKLARINA İDDİAYA GİRERİM.

iddaya girmene gerek yok yasayabilirler radyasyon onlara yaz güneşi gibi geliyor çıkıp güneşleniyor şerefsizler

• sen nediyon biz o iğrenç yaratıklar yüzünden taşındık yoq kurtulamıyoz ama ewi satmadık bazen gidiyom kalmaya göremiyom artıq nolduysa artıq inme mi indi garibanlara yada ayıp ettik diye çekip gittilermi bilmiyom
  • ayağınla ezdin mi? sen ne diyorsun yawwww ezince beyaz bir sıvı geliyor onlardan.bööööööö
  • Hayatımda en nefret ettiğim acayip korktuğum tırstığım bi hayvaan.
  • zirai ilaç diyen arkadaşın tavsiyesine uyarsan kaybolurlar temiz ilaçlayacaksın
    iğrenç demeyin hayvanlara ya ):
  • marketlerde ince bi borudan bi sıvı puskurten bi zehir var. raid din sinek ilacları gibi ama ince bi borudan puskurtuyo. ondan al.
    boceklerin genelde saklanabilecekleri yerler bellidir (mutfakta tezgah altı falan gibi. ) oraları once sil toz falan kalmasın. sonra kuruyunca nemleninceye kadar zehiri sık. ama cıkabilecekleri her yere sık. o sıktıgın yerden gecemiyolar. biz de de bi suru vardı o ilacla kurtulduk.
    bi de bi toz oluyo. onu da gezdikleri yerlere serpiyosun yiyip oluyolar.
  • Nefret ederim bu yaratıklardan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: abars

marketlerde ince bi borudan bi sıvı puskurten bi zehir var. raid din sinek ilacları gibi ama ince bi borudan puskurtuyo. ondan al.
    boceklerin genelde saklanabilecekleri yerler bellidir (mutfakta tezgah altı falan gibi. ) oraları once sil toz falan kalmasın. sonra kuruyunca nemleninceye kadar zehiri sık. ama cıkabilecekleri her yere sık. o sıktıgın yerden gecemiyolar. biz de de bi suru vardı o ilacla kurtulduk.
    bi de bi toz oluyo. onu da gezdikleri yerlere serpiyosun yiyip oluyolar.

eet baba o ilaç çok ii geliyo iğne gibi ucu wardı baya kestiydi o ilaç ondan kullan derim bende
    ama işte sadece siz deil bütün binayı ilaçlatmanız gerek sizden gitse bile başka bi daireden yine gelir bulur bu namussuzlar
  • aman ne yaptın kardeş..o hayvanlarla aynı odada yaşanır mı..

en zor ölen böceklerden biri sen kendi evini ilaçlarsan da tam sonuç alamazsın komşuların falan da ilaçlasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeRoBiAnCo

zirai ilaç diyen arkadaşın tavsiyesine uyarsan kaybolurlar temiz ilaçlayacaksın
    iğrenç demeyin hayvanlara ya ):

ben dedim ben

bide 6 ay etkili bi ilaç var o da çok etkili güzel bi alaç ama eğer sizinkiler olayı iyice abartmışsa senin çaren zirai ilaçdan geçer kardeşim.

Dedemlerde diyorum yaa koridorda birlikte yürürdük böcekle, mahşallah EVCİL HAYVAN sanki.

Yazlerı dedemler tatile giderlerdi ev 1 ay boş, onun için giderken eve bi ilaç yaparlardı kuvvetli sonra hiç bişey kalmadı böcek falan.

Aklıam şey geldi yaw şahanın videosu vardı haberatör ekibig eliyordu, pastanede

• evi yakalım nasıl fikir?
  • BANA KALSA EVİ SATARIZ AMA İŞTE DİNLEMİYORLAR
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.