her şeyimi idare edebiliyorum. ama bazı eksikliklerim var. biraz ön kol, genel olarak biceps ağırlıklı çalışmaya karar verdim. sizce hangi seti almalıyım?
ikisinin de fiyatı 120 lira. ayrıntıya girmedim kaçar barlı falan. kg larını verdim sadece yeterlidir diye düşünüyorum. yalnız krom olan her şeye zaafım vardır o yüzden biraz kararsız kaldım.
sanırım pro bir bodyci yok donanımhaberde. herkes soruyor genelde :)
atillacan5A
kullanıcısına yanıt
halter ile daha raht edersin.dengesi kurulaiblir.dambıkllarda denge tek kolun gücüne göre değişkendir.ancak keisn bişey söylenemez.kişinin vücut yapısına göre alışkanlıklarına göre kullanım değişir.ben 20 kg dambıllarla üğst göğüste iyiken z bara takınca dengeyi kuramıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: atillacan5
her şeyimi idare edebiliyorum. ama bazı eksikliklerim var. biraz ön kol, genel olarak biceps ağırlıklı çalışmaya karar verdim. sizce hangi seti almalıyım?
ikisinin de fiyatı 120 lira. ayrıntıya girmedim kaçar barlı falan. kg larını verdim sadece yeterlidir diye düşünüyorum. yalnız krom olan her şeye zaafım vardır o yüzden biraz kararsız kaldım.
bence her zaman ikisinden birini seçiceksen yani illa birini seçiceksen dambıl seç neden dersen kolda göğüste herşeyde her kas grubunu çalıştırır bar grup çalıştırır
dambıllar izole için halterler hacim için kullanılır ama biri lazımsa bende dambıl derim.evde fitlik olur ama hacim olayı olmaz
yalnız beyler yanlış anladınız beni. o halterin olduğu fotoda dambılda var. onunla set halinde satılıyor. zaten mantıklı olan halterli dambıllı olanı almak fiyatı aynı çünkü. ama malzeme kalitesi belki etkiler. ne bileyim elini ağrıtır mesela böyle teneke gibi de gözüksün istemem biraz takıntım var. yani sorumu ben yanlış sormuşum aslında. dambıl halihazırda varken halter o kadar büyük katkı sağlar mı üstüne diye sormam gerekti.
grup çalıştırır derken nasıl yani? daha mı geniş bölgeyi çalıştırır halter?
neden hocam full aletleri alsam da etkisi olmaz mı. barfiks zımbırtısını falan çoğunu aldım. onun dışında binbir çeşit hareket var ama çoğu kardiyo ağırlıklı. bu arada zaten yapılıyım doğuştan omuzlar falan 2 metre. sadece yağ oranımı düşürüp elde olan kasları hafiften şişirmek-sertleştirmek beni forma sokar.
atillacan5A
kullanıcısına yanıt
hacim isteyen adam şişmek ister
gün gelecek ağırlık arttırman gerekecek 60-70kg bench nasıl basacaksın evde 50-60kg squat nasıl yapacaksın
salonda ciddi anlamda yapılan vücut evde olmaz bunu bilir bunu söylerim olacağı en fazla brad pitt tarzı vücutlar oda benim için çöp zaten
quote:
Orijinalden alıntı: car_26
hacim isteyen adam şişmek ister
gün gelecek ağırlık arttırman gerekecek 60-70kg bench nasıl basacaksın evde 50-60kg squat nasıl yapacaksın
salonda ciddi anlamda yapılan vücut evde olmaz bunu bilir bunu söylerim olacağı en fazla brad pitt tarzı vücutlar oda benim için çöp zaten
anladım hocam. zaten benim istediğim fazla hayvan bir vücut değil. sadece yağ oranım düşük kaslarım daha belirgin. zaten iriyim dediğim gibi yağ olarak değil ama. ağırlık olarak kardiyo çalışıyorum şu ara. göbek ve baldır yağları azalırken biraz da biceps, baldır ve bacak arkası kaslarına asılıyorum. şuan tüm kaslarım ağrıyor 2 gün önce çok ağır kardiyo çalıştım. akşama halı saha maçım var ne yapacam bilmiyorum. sanırım defansta dururum sürekli ilerde oynayabilecek durumda değilim. saatte yaklaştı gelmez demek olmaz yüzüstü bırakmamak lazım. ağrı kesici içtim, açma germe hareketleri yaptım biraz ama halen hafif ağrı var ani hareketlerde. neyse diyeceğim o ki ben o kadar üst bir hacim peşinde değilim. salona gitmeye de vaktim yok şu ara. belki ileride yazılırım salonda eğer hacim istersem ama onun dışında bu çalışmamı seneye salon için bi ön hazırlık olarak görmek. bi tyler durden olsam daha ne bea.. ama arnold reyis gibi olmak isterdim eğer hayvani bir vücuta örnek gösterecek olsam. şu full asılıp estetikten yoksun olanlar gibi olmak istemezdim. hem hayvanı hem estetik onu gördüm ben.
krom dambıl setini aldım beyler. geldiğinde unutmazsam izlenimlerimi yazarım. çok hoş görünüyor bakalım gerçekte öyle mi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme