Oyunu dün oynama şansına eriştim, oyun çok güzel. Multiplayer modunda yalan oldum black ops kadar kolay değil :D Gamertag Gothicxromance eklerseniz sevinirim. Hem birlikte oynarız hem bilgi verirsiniz biraz :)
quote:
Orijinalden alıntı: TidusFF uaslankara arena team double yapmak istermisin?
Arenada hic oynamadim ama olur tabi. Genelde team slayer takiliyorum
Var mı Halo için bir DH ekibi yoksa şu anda 2.5'e Patch mi bekliyor herkes ya da bankorkusu var da açmıyorlar mı?Yine de Patch gelene kadar oynayanlar eklesin beni:
JohnMarston357
Ekliyorum Bugece oynayalım online
Tek başıma Legendary de bitirmiş bulunmaktayım multisi de çok sarmadı beni haftasonu büyük ihtimal satıyorum oyunu.
+ bu 3 ün devamı mı 1 in öncesi mi ona göre ya 3 ü alcam ya bunu alcam :D 1 2 bitti şimdi napsam diyorum
Dün Legendary de başladım oymanaya,oyun tek kelime ile harika..
quote:
Orijinalden alıntı: Atheshlee
pinky satıyosan bi görüşelim..
Çoktan sattım bile:)
quote:
Orijinalden alıntı: wNchstR
Dün Legendary de başladım oymanaya,oyun tek kelime ile harika..
Hocam askerdeyken rüyalarına Halo girdi mi?
Beyler oyun 2 DVD mi yoksa 1'mi ?
Limited edition olanını bilmiyorum ama normalde 1 DVD
quote:
Orijinalden alıntı: tidus
Limited edition olanını bilmiyorum ama normalde 1 DVD
Cevap için teşekkürler.
bende şimdi limited edition'ı zavviden sipariş verdim shoptoda yoktu.merak ediyorum nasıl bir oyun.
quote:
Orijinalden alıntı: Pinky_Demon
quote:
Orijinalden alıntı: wNchstR Dün Legendary de başladım oymanaya,oyun tek kelime ile harika..
Hocam askerdeyken rüyalarına Halo girdi mi?
Reach çıktığında kafayı yiyordum baba ne diyosun Memlekette oyundan anlayan yok ki,tüm oyun kafeler Ps3 dolu
limited edition ı kesin alıcam ya halo legends izleyince spartan damarım tuttu
arkadaşlar biri yardımcı olursa çok sevinirim halo reach'i aldım haloyu ilk defa oynuyorum. başladım oynamaya çıkarkende save and quit diye çıktım ama sonra oyuna tekrar girdiğimde baştan başlamak zorunda kaldım. tekrar başladım oynamaya bu sefer yine aynı çıktım tekrar girdiğimde bıraktığım yerdeydi.bunu denemek için yaptım biraz ilerleyip save ettim oldu.olduğu içinde oynadım bir süre daha başlarda bir bölüm bitti sanırım birşeyler gösterdi 'camping'yerine geldi devam dedi bu sefer geriye dönüş en son save ettiği yerden yine başladı. bu oyunu nereden başlatıcam nereden save edicem tekrar nereden devam edicem.açıklayan olursa çok sevinicem.
oyunu bitirdim.. ilk basta onyargili baslamistim oyuna ama oynayinca daha da sevdim.. ama FPS de bir numara diyemedim maalesef.. 10 uzerinden 8 verdim ben :)
quote:
Orijinalden alıntı: secrethero89
oyunu bitirdim.. ilk basta onyargili baslamistim oyuna ama oynayinca daha da sevdim.. ama FPS de bir numara diyemedim maalesef.. 10 uzerinden 8 verdim ben :)
o yüzden overrated diyoruz bu oyuna :)
quote:
Orijinalden alıntı: jamez
quote:
Orijinalden alıntı: secrethero89
o yüzden overrated diyoruz bu oyuna :)
cok fazla reklami oldu bu oyunun.. yazin amerikadaydim ben bu oyun ciktiginda heryerde afislerini goruyordum... biraz da ondan cok abartildi sanirim :)
merhaba , bende yeni aldım ve bitirdim,online oynayanlar eklerse beraber oynayabiliriz.
gt : DualHorizon615
Beyler bayadır oynamıyorum zaman kalmadı şu orj olmayan hddlerde coop olayı çözdülümü?