Şimdi Ara

--->Halo: Reach<--- EVERY LEGEND HAS A BEGINNING (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
0
Favori
44.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu saatten sonra halo reach alınır mı?bazı arkadaşlar almış ama multi için "adamlar uçmuş,biz onlara yetişene kadar aylar geçer" gibi yorumlar yaptılar.durum bu kadar vahim mi gerçekten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: voldemort

Arkadaşlar bu saatten sonra halo reach alınır mı?bazı arkadaşlar almış ama multi için "adamlar uçmuş,biz onlara yetişene kadar aylar geçer" gibi yorumlar yaptılar.durum bu kadar vahim mi gerçekten?

Halo Reach bu saatten sonra alınır hatta seneyede alınır. Halo 3 bile hala deli gibi online olarak oynanıyor.

Yetişme konusunda sıkıntı yaşamazsın çünkü Halo serisinde geliştikçe sana silah yada ekipman vermez. Başlarkende aynı ekipler ve silahlar en son seviyeye geldiğindede aynı şeyler.

Almayı düşünüyorsan bence kesinlikle tereddüt etme ve al.

Shopto'da Limited Collector's Edition fiyatı 28.85 £

http://www.shopto.net/XBOX%20360/VIDEO%20GAMES/XB2HA24-Halo%20Reach%20Limited%20Collectors%20Edition.html

• Oyunun multisi senin rütbeye göre adam buluyor zaten en iyi oyuncularla seni eşleştirmiyor o yüzden multi de bir sıkıntı olmaz.
  • reachin en güzel özelliklerinden biride o.

level atladıkça silah yada ability açılmıyor. mw2de level 70 adam sizi ak47 ile tararken siz karşısında famasla kala kalmıyorsunuz. yada bilmemkaç prestij level 50 lik adam tüm perkleri açıp size üstünlük sağladığı gibi reachde böyle üstünlük sağlamaıyor. veya ne biliyim adam level atlayıp thermal dürbünü sniperın üstüne takıp sizi çatur çutur indiremiyor. level 60 olup iki eline shotgun u alıp sizi cayır cayır indirmiyor.

Reachde level 1 adamda aynı ekipmanlara sahip 70 80 milyon cr toplayıp forerunner olmuş adamda aynı ekipmana sahip. o yüzden reachin multisi bu denli tutuluyor. rakiple arnızdaki tek fark sizin yeteniğiniz...

aynı haltı crysis 2 de de yemişler malesef. xp kazandıkça, hologram atıyosun, silahına ekipmanlar takıyosun hatta kurşunların nereden geldiğini dahi görebilme yeteneğin var. "eğer matchmaking sistemini iyi yapmazlarsa" geriden gelen için herzaman multsini oynamak eziyet olucaktır....

• quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

reachin en güzel özelliklerinden biride o.

level atladıkça silah yada ability açılmıyor. mw2de level 70 adam sizi ak47 ile tararken siz karşısında famasla kala kalmıyorsunuz. yada bilmemkaç prestij level 50 lik adam tüm perkleri açıp size üstünlük sağladığı gibi reachde böyle üstünlük sağlamaıyor. veya ne biliyim adam level atlayıp thermal dürbünü sniperın üstüne takıp sizi çatur çutur indiremiyor. level 60 olup iki eline shotgun u alıp sizi cayır cayır indirmiyor.

Reachde level 1 adamda aynı ekipmanlara sahip 70 80 milyon cr toplayıp forerunner olmuş adamda aynı ekipmana sahip. o yüzden reachin multisi bu denli tutuluyor. rakiple arnızdaki tek fark sizin yeteniğiniz...

aynı haltı crysis 2 de de yemişler malesef. xp kazandıkça, hologram atıyosun, silahına ekipmanlar takıyosun hatta kurşunların nereden geldiğini dahi görebilme yeteneğin var. "eğer matchmaking sistemini iyi yapmazlarsa" geriden gelen için herzaman multsini oynamak eziyet olucaktır....

ama yine de kızgınlığım var. şu rütbe olayını p*ç ettiler. her maçta - (eksi ) lerde sürünen K/D si 0.70 lerde olan ve günde 100 maç yapan bebeler bile field marshall - legend rütbelerini alıyorlar. Ne kadar ekmek o kadar köfte - ne kadar played time o kadar rütbe. Nerde eski halo 3 rank sistemi. Brigader gördükmü daha maç başlamadan ne yapıcaz diye düşünürdük. Şimdi elini sallasan general e çarpıyorsun.

ama yine de HALO CAN 'dır. O kadar !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: voldemort

Arkadaşlar bu saatten sonra halo reach alınır mı?bazı arkadaşlar almış ama multi için "adamlar uçmuş,biz onlara yetişene kadar aylar geçer" gibi yorumlar yaptılar.durum bu kadar vahim mi gerçekten?

dostum halonun vakti geçmez. daha nerden baksan 1.5 - 2 sene rahat götürür. Halo 3 kaç senelik olmasına rağmen millet hala rütbe kasıyor düşün. Gönül rahatlığıyla başlayabilirsin. Ben de askerden geldiğimde millet halo ya başlayalı 4 ay olmuştu, nasıl yetişirim onların rütbesine diyordum ki çoğunu geçtim bile he aslına bakarsan maksat eğlenmek, rütbe falan hikaye ama sıkıntı çekmessin. çünkü babür ünde dediği gibi herkes maç a eşit seviyede başlıyor, silahlar aynı perk denilen meret yok, olay sened bitiyor tamamen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoW GOREFIEND -- 9 Mart 2011; 16:32:41 >

• Aynen Reach`in multisi tamamen yetenege dayali.. Bi yerde pusiyim,yere yatip Killstreak kasiyim yok,eger iyi oynuyorsan ayakta kalirsin Halo:Reach`de.. Inanilmaz dengeli,eglenceli ve güzel bir multisi var..
  • Yorumlar için teşekkürler,tavsiyelerinize uyup siparişi verdim.Bakalım multisi anlattığınız kadar varmıymış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebellion

arkadaşlar multiplayer hakkında yardım arz ediyorum sizden

split screen yani 2 kişi online denedik olduramadık, başka hesaplada join yaptık offline sorun yok, kısacası bu konu hakkında bilgisi olan bir güzel açıklarsa müteşekkür olurum

bu konu hakkında bilgisi olan yokmu yahu halo 3te gayet rahat oluyordu social slayer ile ama reachde çözemedim ?

• rumble pit : free for all gordugunu indir modu. kendi arasinda birsuru fakli moda ayrilir. skull tasima, infecton vs gibi

team slayer : 4 vs 4 team deathmach. buda kendi arasinda 10dan fazla farkli moda ayrilir

big team slayer : 8 vs 8 team deathmach. bu modda tum araclari kullanabilirsiniz banshee den tut scorpiona kadar. buda kendi icinde dallanir budaklanir team head hunter, capture the flag vsvsvs.

team swat : 4 vs 4 team deathmatch ama kalkan yok harita yok bomba yok silah olarak sadece dmr ve pistol vardir. harcore moddur tek headshotta indirrsin rakibi.

invasion belli bolgeleri ele gecirip en son core denen zimbirtiyi alip baska biyere goturmen gerekir farkli bi mod.

aklima gelen bunlar boyle boyle 60 dan fazla mod var. 1 flag ctf, race, headhunt, slayer pro, classic slayer, swat magnums, bro slayer, team snipers, grifball, btb snipers, rocket race, vsvsvs 60 dan fazla modu aciklamak uzun zaman alir. merak ettiginiz anlamadim bu modu dediginiz varsa ismini soyleyin yardimci olurum...

bunlara ek olarak milletin yaptigi modlari ve haritaraida indirebilirsin. cs deki dust haritasi ve oyunu ayni cs sekline getiren mod gibi. istersen kendinde mod ve harita yapabilirsin forge kismindan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 10 Mart 2011; 4:54:49 >

• Bilgiler için sağolun, yalnız benim merak ettiğim bu modlardan çok split screen yani başka bir arkadaşla aynı makinada oynama imkanı var tek bir hesapla ben bir türlü bunu beceremedim.

Halo 3 te social slayer ile (4 kişiye kadar olması gerekiyor) tek makinada livede online oynuyabiliyorduk, ama reachde çözemedim tek sıkıntım bu.
  • 2. gamepadi açıcaksınız. oyunun ana menüsünde sağda gamertagınızın altında to Join yazar.

2. gamepadden ya basıp guest olarak giriş yapıcaksınız. Böylece 2. Oyuncu Gamertagınız(1) olarak giriş yapmış olucak.

Sonra kendi aranızda oynayacaksanız custom game. başkalarıyla oynayacaksanız matchmaking menüsü altında yukarda bahsettiğim multi modlarından birine giriş yapabilirsiniz.

campaign kısmındna senaryoyu, firefight kısmındna firefightıda 4 kişiye kadar oynayabilrisinz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 10 Mart 2011; 15:32:33 >
  • Aslında o şekilde de yani guest olarak da join yapmıştım yine offline a atıyordu, biyerlerde yanlış yaptımda nerede tekrar deniycem sağolun

aslında 48 saatlik account vardı oyunla beraber gelen belki sebebi budur çünkü demo da indiremiyordum.

Yakında 12 aylık filan gold üyelik alıcam bide öyle denerim çok sağolun
  • Birde rasgele bir odaya girmek için nağapcam? Kusura bakmayın çok sordum. Multiplayeri biraz karışık geldi. Sadece kendim oda kurabiliyorum
  • Lütfen yardım edin.
  • Matchmaking seçeneğinden gir....
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoW STORMRAGE

Matchmaking seçeneğinden gir....

Sağol. Ama ben deneyince map content hatası alıyorum. Noble Map Pack mı almalıyım?
  • Hayır.Çoğu harita zaten bedava, Matchmaking'e girince Rumble Pit yada Team Slayer gibi modları seç mesela sonrada Search'e bas, halen daha aynı problem varsa resim eklersin yardımcı olmaya çalışır herkes.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Modernova

quote:

Orijinalden alıntı: WoW STORMRAGE

Matchmaking seçeneğinden gir....

Sağol. Ama ben deneyince map content hatası alıyorum. Noble Map Pack mı almalıyım?

map content i es geç . DLC menüsünün altına girmediğin sürece bütün maçların paketleri standart beleş olanlar. her türlü oynarsın
  • Reach'da son zamanlarda hep aynı şey oluyor, nerede rütbesi düşük adam var bizim takımda, nerede rütbesi yüksek ama patates adam var bizim takımda. Seçmece gibi alıyor bizim takıma veriyor, karşıya da dolduruyor Halo evrenin en azılı rakiplerini gel de çık işin içinden. İki akşam önce arkadaşla oynuyoruz, yanımıza iki adam verdi abi biri -11 biri -12 oynadı, toplam -23 zaten 50'de bitiyor. Bu şartlarda biz maçı nasıl çevirelim. Oyunu bilmeyen adamları bir oyun modunda toplasa orada challengeları yapanlar matchmakinge girse bence daha iyi olur. Artı maç aratırken skille göre rakip ve takım arkadaşı bulsa, en azından biraz insaflı olsa çok daha iyi olacak :)

Daha önce MW2 için yazmıştım copy/paste ediyorum.
    quote:

Birçoğunuzun başına gelmiştir, canını dişine takıyosun bir sürü kill alıyosun +10 + 20 oynamışsın bir bakıyorsun salak takım arkadaşların arasında -15 -20 oynayanlar var bu salaklar yüzünden maç kaybediyorsun. O halde patates çuvalı gibi oynayan devamlı ölenlere Spawn-delay koyacaksın arkadaşım. Bir adam devamlı ölüyor mu bekleteceksin 20 saniye 30 saniye her öldüğünde bekleyecek deathstreak güzel düşünce ama bu heriflere 10x can versen bunlar gene hayatta kalamıyor. Veya salak oynayanları takımdan atma olacak vote to kick olacak oylayıp atacan oyundan bu dallamaları.

Bunun dışında Halo candır be, Halo gibi multiplayer oyun daha yok kardeşim, bu kadar dengeli bir combat sistemini başka bir oyunda bulmak gerçekten çok zor. Bu arada Babür'e katılıyorum, Crysis'de ki ekipman ve perkler acayip avantaj sağlıyor.

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.