Şimdi Ara

--->Halo: Reach<--- EVERY LEGEND HAS A BEGINNING (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
0
Favori
44.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jamez

quote:

Orijinalden alıntı: southparkturkey

Halo Odst 2 dvd mi?

ilk dvd single 2. dvd de multi tüm haritalar var

Anladım teki yetiyor diyorsun
  • Oyunu dün Co-op'da Legendary'de bitirdim ve kendimden geçtim. Atmosfer ve oynanış yine beni aldı götürdü, müzikler zaten kopuk daha ne olsun.

Bu saatten sonra Halo 4 için geri sayıma başladım
  • ya oynanış falan harika da ben hiçbir halo nun hikayesinden bi shit anlamıyorum :D üzülüyorum yeav öyle kuru kuru vurup geçiyoz ayvancıkları
  • quote:

Orijinalden alıntı: southparkturkey

Halo Odst 2 dvd mi?

Evet 2 DVD. İlk DVD oyunun kendisi, ikinci DVD ise Halo 3 multiplayer (çıkmış olan paralı haritalar falanda içinde) olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jokerguy

ya oynanış falan harika da ben hiçbir halo nun hikayesinden bi shit anlamıyorum :D üzülüyorum yeav öyle kuru kuru vurup geçiyoz ayvancıkları

Çok hata etmişsin...O zaman şunu okumanı öneririm

http://www.konsolmaster.com/dosya/17/1/Halo-Evreni--Buraya-kadar-hikaye/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

quote:

ya oynanış falan harika da ben hiçbir halo nun hikayesinden bi shit anlamıyorum :D üzülüyorum yeav öyle kuru kuru vurup geçiyoz ayvancıkları

Çok hata etmişsin...O zaman şunu okumanı öneririm

http://www.konsolmaster.com/dosya/17/1/Halo-Evreni--Buraya-kadar-hikaye/

Sağol dostum baya güzel bi kaynak..müthiş bi hikaye yazmış gerçekten adamlar. bu durumda anladığım kadarıyla halo reach oyunu hikayenin en başını anlatıyo yanlış mıyım ? reach i ele geçirmeye çalışan covenant a karşı savaşıyoruz

• Sonunda bende alabildim senaryoyu bitirip 22 sayfa yorum okiycam
  • Reach'i bitirdik, gaza gelip ODST yi de oynayalım dedik. Ama sanki bambaşka bir oyun!

Grafik farklı,Ekran farklı, vuruş hissi farklı, tuşların komutları bile farklı. Bir saat dayandım, ama alışabilmek mümkün değil!
    Reach'ten ne kadar zevk aldıysam, bundan o kadar nefret ettim. Halo'dan nefret edenler sanırım Reach'ten öncekileri oynayanlar olmalı
  • quote:

ex-Bungie developer Tuncer Deniz said things went down like this
    Huhuhu, Microsoft Bungie'yi satın almadan önce patronları Apple ile görüşüyormuş, Steve Jobs tereddüt edince Mac'ların en çok oyun çıkaran üreticisi Xbox'a geçmiş. Haberin muhbiri de Türk.
  • ya oyunu bitirdim ama achievementslarda completed 2nd mission falan kapalı duruyo nasıl oluyo bu iş bi saçmalık var ama. bi de bu halonun son oyunu muydu sonunda ona bezner bişeyler yazdı sanki ama tamamını okuyamadım son olmasın ya ühü ühü
  • quote:

ya oyunu bitirdim ama achievementslarda completed 2nd mission falan kapalı duruyo nasıl oluyo bu iş bi saçmalık var ama. bi de bu halonun son oyunu muydu sonunda ona bezner bişeyler yazdı sanki ama tamamını okuyamadım son olmasın ya ühü ühü

Oyunu oynarken zorluk derecesi falan değiştirdiysen bitirmemiş sayabilir yada başka birşey olmuştur. Birde bazen ach'i alsan bile kapalı gözükmesi gibi bir durumda duymuştum.

Halo'nun son oyunu olmayacaktır çünkü Ms yeni nesil konsolu için Halo 4'ün ekibini falan kurdu. Bungie'nin son Halo oyunuydu

• HALO demek Big Team Battle demek...
    Bir maçımızdan görüntü...Kırmızı bayrağı takım kapıyor, yarı yolda düşüyor. Koruyanları alıyoruz. Sonrasında ben kapıyorum, ölüşüm çok dramatik olmuş
    Hemen arkadaş kapıyor, o gidiyor, o esnada başka arkadaş Wraithle koruma yapıyor. Açılan kalkanlar, patlayan ghostlar, uçuşan mermiler, full aksiyonlu bir ortam...Muadili varsa buyursun gelsin, hodri meydan

Bir elinde cola ve cipsle oynayabildiğini, tek elle mermi sıktığını, çok basit oldugunu iddia edenlerde gördük ps bölümünde. Rakip olarak bekleriz kendilerini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 2 Kasım 2010; 13:27:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MrStark

ilk map pack'in çıkış tarihi ne zaman arkadaşlar ? 7 kasım yada 9 kasım diye aklımda kalmış benim.ms live points almam gerekecek.

30 Kasım da çıkacak fiyatı da 800MP.
  • arkadaşlar çok acil acaba bu halo reach te offline bot varmı? gears of war 2 gibi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: highmetin

arkadaşlar çok acil acaba bu halo reach te offline bot varmı? gears of war 2 gibi?

Yok, firefight'da oynayabilirsin ancak.
  • peki firefight noluyo? yani kısaca açıklarsan
  • Beyler Halo Reach oynayanlar beni eklesin, bu akşam oynayacağım. ActedCan TR . Buraya Gamertaglarınızı yazabilirseniz daha iyi olur ben eklerim.Çünkü ActedCan yada Actedcan olması lazım unuttum valla
  • Benim Reach de yarın kısmetse elimde olacak. Co-op cızırtacaklar haber salsın
  • Beyler son 1 aylık Gold um kaldı . SHATOO TURK gamertag im ekleyin eğer halo reach oynuyorsanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

HALO demek Big Team Battle demek...
    Bir maçımızdan görüntü...Kırmızı bayrağı takım kapıyor, yarı yolda düşüyor. Koruyanları alıyoruz. Sonrasında ben kapıyorum, ölüşüm çok dramatik olmuş
    Hemen arkadaş kapıyor, o gidiyor, o esnada başka arkadaş Wraithle koruma yapıyor. Açılan kalkanlar, patlayan ghostlar, uçuşan mermiler, full aksiyonlu bir ortam...Muadili varsa buyursun gelsin, hodri meydan

Bir elinde cola ve cipsle oynayabildiğini, tek elle mermi sıktığını, çok basit oldugunu iddia edenlerde gördük ps bölümünde. Rakip olarak bekleriz kendilerini

Vidyo kalkmış galiba.Güzel anlatmışsın izleyesim geldi başka link varsa yolla.. .

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.