Şimdi Ara

--->Halo: Reach<--- EVERY LEGEND HAS A BEGINNING (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
0
Favori
44.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bir sorum olacak dün arkadaşlarla co op yapalım dedik reach de bende harici yoktu onun yerine 16 gb lık usb yi tanıtıp ona yükledim ama yine de hariciye yükleme istiyor 2 gündür co op yapamadım bir yardımcı olursanız halloldu mu bu sorun nasıl giderebilirim...
  • ben haloya yeni başladım bundan önce halo 2 ve 1 halo 1i azcık oynamıştım halo 2 baya oynadım ama sadece multiplayer neyse halo reach'teyim online + coop + firefight oynayacak elemanlar bekliyorum hs olursa i yi olur
    paypay88tr99 (lisem full olunca 1 mesaj çekin ben birini silip sizi eklerim )
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

ben haloya yeni başladım bundan önce halo 2 ve 1 halo 1i azcık oynamıştım halo 2 baya oynadım ama sadece multiplayer neyse halo reach'teyim online + coop + firefight oynayacak elemanlar bekliyorum hs olursa i yi olur
    paypay88tr99 (lisem full olunca 1 mesaj çekin ben birini silip sizi eklerim )

adam bulamazsan 15 gün sonra oynayabiliriz co op

• Şimdi amerikan bebeleri için yapılmış olan, bu neslin en kötü oyunlarından biri olan Halo Reach deki bazı detaylara bakalım...

Daha var, isteyen bakabilir.

Bombaya bile plasma yapıştırılırmı yada mermi sekermi ya, diğer oyunlara ayıp oluyor bu kadar detayla, müthiş motorla..Sonra killer olucaz derken patlıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 7 Aralık 2010; 19:46:15 >

• online oynayanlar listesi yokmu yahu ?

• Alan Wake'teki ve Halo Reach'te çalan hareketli parçanın adını bilen var mı?
  • arkadaslar oyunun en eglenceli multi modu hangisi? herkes tek vardi birtane ona girdim biraz isinmak icin, alismak icin falan. hangisini onerirsiniz, hangisi en fazla sarar?
  • Evet dün Community Slayer modu geldi

Bu ne demek ? Halo da Forge diye bir olay var..Istediginiz gibi harita yapabiliyor, istediginiz araçları, silahları koyabiliyorsunuz. Sonra orada oynayabiliyordunuz arkadaşlarınızla..
    Bungie bunu normal listelere eklemiş. Team Slayer , CTF vs gibi Community Slayer seçiyorsunuz ve oyuncuların yaptıgı, seçilmiş, güzel haritalarda deathmatch yapabiliyorsunuz
    Haliyle harita çeşitliliği deli artıyor...Bunlar içinde en çok begenilenler ileride eklenecek...Bedavadan birçok harita olacak
    Rank, puan vs olayları aynen bunlardada geçerli

İşte Halo, işte hizmet...
  • Adamlar yapmış müthiş bir online altyapı var HELAL OLSUN
    HALO RULZ
  • Arkadaşlar HALO da online kod olayı var mı? xbx 360 bugün aldım HALO ile birlikte fakat online kod fln göremedim. Bir satış ilanında online kodlu yazıyordu onu görünce sormak istedim.
  • Multiplayer oynamak için koda gerek yok senin dediğin Exclusive Spartan Helmet kodu olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Multiplayer oynamak için koda gerek yok senin dediğin Exclusive Spartan Helmet kodu olması lazım.

Bu kod normal paketlerden çıkıyor mu? Yani benim sormak istediğim aldığım kutu içeriğinde herhangi bir eksiklik yok değl mi? Kod fln yok çünkü
  • Cevap yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tidus

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Multiplayer oynamak için koda gerek yok senin dediğin Exclusive Spartan Helmet kodu olması lazım.

Bu kod normal paketlerden çıkıyor mu? Yani benim sormak istediğim aldığım kutu içeriğinde herhangi bir eksiklik yok değl mi? Kod fln yok çünkü

Eksiğin yok, kutunun içinden kod çıkmıyor, spartan helmet kodu pre-order için geçerliydi, oda oyun içi bi tane kask çokta önemli bişey değil. Oyun güzel ve uzun süre idare eder seni hayırlı olsun.
  • Teşekkür ederim cevap için.
  • ya ben turklerle oynamak istiyorum online ama hic turk gelmedi suana kadar karsima. ip ne goremi belirliyor oynayacaklarini? uluslar arasi oynarsan cokmu lag olur?
  • Bende flaming helmet istiyorum yaa:(
  • En yakın zamanda alıyorum bu oyunu bekleyin beni:)
  • arkadaslar gamertagim Uralc92 fena oynamiyorum isteyen eklesin kapisalim arada
  • uaslankara arena team double yapmak istermisin?
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.