Şimdi Ara

--->Halo: Reach<--- EVERY LEGEND HAS A BEGINNING (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
0
Favori
44.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni başladım oynamaya ama etrafı seyretmekten oynayamıyorum diyebilirim. Açık alanlarda tablo gibi görseller sunuyor. Bu nesilde gördügüm en iyi açık alan grafikleri bu oyunda. Oynanış biraz daha zor olmuş ama keyifli. Çeşit çeşit mekanlar, araçlar, silahlar o da yetmiyor uzaya çıkıyoruz daha ne olsun.
  • "Lone Wolf" parcasi bir oyunda duydugum en gaz müzik diyebilirim.Hele oyun icerisinde calmaya baslayinca tüylerim diken diken oluyor resmen.
  • oyun harika olmuş.şuan 2.kez oynuyorum.herkese şiddetle tavsiye ederim
  • oyunu oynayan bitiren arkadaşlarım, credits ekranını sonuna kadar izleyin sonra bi 5 dk daha muhteşem bir son sizi bekliyor. az sabır edin....
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrStark

RoosterTeeth e girsin herkes çok epic şeyler var ben bir kere şu olayı yaptım legendary de elemanlar bana dalamadan disco yaptım ortamı patlattım ve olay yerinden koşarak uzaklaştım çok komediydi onlar hala dans etmeye devam ediyodu.

Bu süpermiş cidden,ilk kez görüyorum.Oyunda bunun gibi kaç tane easter egg var acaba?

Ayrıca Geoff ve Jack'in arasında geçen konuşmalar;

-"So you stay here,you win the game right?"
    -"Pretty much,you stay here like they will not glass the planet because they are too busy dancing."

• Halo nun devam oyunu gelecek mi? bi açıklama felan varmı?
  • Buda Benim Eleman

• quote:

Orijinalden alıntı: caca40

Halo nun devam oyunu gelecek mi? bi açıklama felan varmı?

Bu nesilde bu saatten sonra başka bir Halo oyunu çok büyük olasılıkla gelmez. Yeni nesil için ise Halo 4'ün ekibi bile hazır.
  • Bir yerde takıldım yardım edecek varmı? 2 tane iri yarı bi yaratık(yanlış söylediysem özür haloyla alakam yoktur) kapalı bir alanda bana ve bir takım arkadaşıma ateş ediyor, sürekli ölüyorum, daha doğrusu bölümde ne yapacağımı bilmiyorum? yardım edecek olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Bir yerde takıldım yardım edecek varmı? 2 tane iri yarı bi yaratık(yanlış söylediysem özür haloyla alakam yoktur) kapalı bir alanda bana ve bir takım arkadaşıma ateş ediyor, sürekli ölüyorum, daha doğrusu bölümde ne yapacağımı bilmiyorum? yardım edecek olan?

büyük ihtimalle Hunter'lardan bahsediyorsun, ONI Sword base'te karşına çıkıyorlar ilk olarak...çok zorladıysa takım arkadaşın dikkatlerini dağıttığında kafaya yada sırtlarına ateş et, aşağıya doğru bir iniş olacak, o yerin ortasında duvarda Shotgun olacak gayet iyi iş görür

• Orijinalden alıntı: MrStark

ama noble team den en başta carter sonrada six asla unutulmayacaktır benim için jun u da çok sevdim ama carter ile sixin yeri ayrı

he tabi yinede en karizmalar sanırım odstler ya bilemedim tamamen yetenek ya onlar deneysel bir olay yok elemanlar fena karizma elite askerl

Yani şu dediklerine sonuna kadar katılıyorum :D

ODST`ler direk karizma dediğin gibi,herifler savaşa warthogla gitmiyor yada herhangi bir uçaktan inmiyor meydana,adamlar direk savaşın ortasına düşüyorlar yahu daha nolsun ! (Halo Wars`ta en sevdiğim birimdir ODST`ler birde böyle arka arkaya atıyorsun düşmanın base`e adamlar ne yapacağını şaşırıyor)
  • Odst'ler bildiğin er Spartanlarda Bordobereli
  • keşke halo ya hak ettiği bi film çekilse ne muhteşem olur :) bir ara planlanmıştı yanlış hatırlamıyorsam sonra iptal oldu :(
  • Sonunda Shoptodan Halo Reach geldi ve dun oyuna basladim su an noob tabiri tam bana ozel bir tabir oyunda henuz multiplayer a gecmedim noob dediysekte hemen server a girip surekli olenlerden olmayayim su an single player da devam ediyorum ilk Halo deneyimim ve oyun oldukca zevkli ve eglenceli gorunuyor oyunda ilk bolumlerde kapali bir alanda etraf karanlik energy blade mi nedir onu kullanan eleman her karsi karsiya kaldigimizda dogradi beni megersem hemen alt taraftan shotgun alcakmisiz iste noob olmak boyle birsey ama alisicam oyuna zaten baya zevkli - yeni nesil ciktigindan beri suregelen grafik olayi durumuna halo reach ile gireyim oyunda grafik olarak bir beklentim yoktu ama gayet hos grafikleri var oyunun oynanabilirlik super grafikte kotu degil bir muddet sonra online da bulusmak dilegi ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeliMemo3.5 -- 7 Ekim 2010; 10:51:40 >

• dreamworks sağlam çalışır tabi bence peter jackson olsa daha iyi olabilir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caca40 -- 8 Ekim 2010; 7:53:01 >
  • Peteri rahat bıraksınlar.Hobbiti çeksin yeter.. .
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfgangg

Peteri rahat bıraksınlar.Hobbiti çeksin yeter.. .

olsun peter onuda çeker onuda hobbiti bende bekliyorum :)
  • Spielberg de iyidir

Uwe Boll el atacak diye tırsıyordum..Çok şükür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Spielberg de iyidir

Uwe Boll el atacak diye tırsıyordum..Çok şükür

Uwe Boll el atarsa herkes ölür

Allah Korusun o adam resmen bir film katili, yapabildiği en iyi şey filmlerin içine en koyusundan etmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 8 Ekim 2010; 12:03:02 >
  • Uwe Boll ancak düşük bütçeli oyunların filmini çekerHalo projesinde figüran sorumlusu bile olamaz.. .
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.