Şimdi Ara

--->Halo: Reach<--- EVERY LEGEND HAS A BEGINNING (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
0
Favori
44.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • brute lar acayip güçlü vur vur ölmüyor :) , sağol taktikler için ...
    Daha birinci bölümden sinir hastası oldum....
  • delircem ama heee

3 gündür oynuyoz save yapıp çıkıyoz,ertesi gün resume game aktif değil..bunun save sistemi nasıldı unuttum..3 gündür aynı yeri oynuyoz..chapter tamamen bitince mi save falan oluyo..biri aydınlatsın beni.
  • Halo Reach te split screen online oldugunu ogrendim ya bu is benim icin bitmistir - oyunlarda split screen oldu mu kardes - kuzen - arkadas vs ile eglencenin dibine vuruyorsun hele ki bu split screen yaninda oturan kisi ile online oynama imkanin varsa sirf bu yuzden bile asik olunasi geriye kaldi shopto.net ten gonderilecek reach i beklemek
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrStark

quote:

Orijinalden alıntı: yildiz802

brute lar acayip güçlü vur vur ölmüyor :) , sağol taktikler için ...
    Daha birinci bölümden sinir hastası oldum....

brutelar sonra çıkıyor yahu exodus sanırım o zaman ya şehirden siviller tahliye edilirkenki bölümde çıkıyorlar elitelerdir ayar eden ve doğaldır zaten en nihayetinde reach i bitiren elemanların covenant ordusunun süper ırkı elitelerdir o yüzden pek bir yüceler bu oyunda..kılıçlı olanları daha sakat hatta.

elitelerin genel taktiği vardır plasma pistol sonra tariycaksın yada headshot veya stuck a plasma granade taktikleri de olabilir bazuka filan varsa girmiyorum bile o olaya kolayca halledersin.

ben son bölümde ne yapıcağımı düşünüyorum hala o meşhur efsane silahı ateşlerken nasıl koriycam arkamı tek başıma.ama imkansız değil hatta aşırı basit bence yani mass effect'in en zoru filan komaya sokar insanı sinirden sonra modern warfare'ın darbe yemekten kamera yana yatmaktan oynayamıyosun bile.

mass effect 2 insane de alelade bir sınıfla, taktiksiz çatışmaya girdiğinde pek de canlı çıkmak mümkün değildir. bugüne kadar oynadığım en zor oyunlardan bir tanesidir.

mass effect 1 saveleri üstüne bitirilmiş mass effect 2 nin üzerine oynanan oyunda anca normal gibi gelebiliyor (savelerin verdiği bonuslar, exp, skiller yüzünden). infiltrator, soldier, sentinel ile ancak bitirebilmiştim insane de. Engineer, Vanguard, adept aldığında ise malesef loading ekranının tekrar tekrar görmek kaçınılmaz oluyore

• quote:

Orijinalden alıntı: enesemre

delircem ama heee

3 gündür oynuyoz save yapıp çıkıyoz,ertesi gün resume game aktif değil..bunun save sistemi nasıldı unuttum..3 gündür aynı yeri oynuyoz..chapter tamamen bitince mi save falan oluyo..biri aydınlatsın beni.

aynen öyle, campaign'den kaldığın bölümden başlıyosun, 1. bölüm bitince 2.bölümün ismi açılıyor chapters'da...
  • şaka gibi yaa...4.kez ilk bölümü oynayacam o zaman desene..teşekkürler spawn..
  • oyun checkpoint yaptıktan sonra save and quit derseniz daha sonra girip resume campaign diyip kaldığınız yerden başlarsınız.

bi oturuşta bi chapter bitirmeye gerek yok.
  • Ben de legendary başladım önce 2 chapter single oynadım. Çok zevk aldım oynarken çünkü öyle koşa koşa gidemiyorsunuz. Bütün silahları kullanmak zorunda kalıyorsunuz vs ölmemek için kaçacak yer arıyorsunuz. Yine de öyle çıldırtmadı. Belki uzun süre oynayınca biraz sıkabilir sürekli zorlanmak. Daha sonra da arkadaşımla coop oynadım. Cidden oyun zorluğu farkediyor onunla da 2-3 chapter ilerledik. Ach listesine bakmamıştım ama legendaryde her chapter sonu ach verir diye düşünüyormüştüm. Maalesef öyle değlimiş bütün oyunu bitirince veriyor sadece galiba.

Legendarye bağlamama vesile olan herkese teşekkür ederim.
  • arkadaşlar co-op campaigni nerden seçiyorum? Bulamadım birtürlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildiz802

arkadaşlar co-op campaigni nerden seçiyorum? Bulamadım birtürlü

2. profil açık olunca coop olarak giriyor campagine. Onlineı bilemiyorum ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathcallsdeath -- 29 Eylül 2010; 15:54:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesemre

şaka gibi yaa...4.kez ilk bölümü oynayacam o zaman desene..teşekkürler spawn..

rica ederim , ama BBR'nin dediği doğru sonradan aklıma geldi, checkpointlerde saveliyorsun galiba, resume game dediğinden en son kaldığın checkpointten baslıyordu
  • "Spartans never die" mı gördük never die yı.. .
  • Halo: Reach Xbox Live'ın En Çok Oynanan Oyunu

Satış listelerine bomba gibi giren ve kısa bir süre içinde 4 milyon rakamını aşan Halo: Reach, Xbox 360 satışlarında da büyük artışa neden olmuştu. Oyuncuların büyük ilgi gösterdiği efsanenin yeni oyunu Xbox Live'da liderlik koltuğuna oturdu.

Major Nelson'ın açıklamasına göre Xbox Live'da 20 Eylül haftasının en çok oynanan oyunu Halo: Reach oldu. Modern Warfare 2'yi geride bırakan oyunun liderlik koltuğunda oturması şaşırtıcı değil.

Listede ilginç olan ise ilk 4 sırada FPS oyunlarının bulunması oldu. Daha sonra ise FIFA 11 Demo ve FIFA 10 geliyor.

10 Eylül Haftası Xbox Live'da En Çok Oynanan Oyunlar

1. Halo: Reach
    2. Modern Warfare 2
    3. Halo 3
    4. Call of Duty: WaW
    5. FIFA Soccer 11 Demo
    6. FIFA 10
    7. Call of Duty 4
    8. Madden NFL 11
    9. GTA IV
    10. Red Dead Redemption
    11. Battlefield Bad Co. 2
    12. Gears of War 2
    13. Forza Motorsport 3
    14. Left 4 Dead 2
    15. NBA 2K11 Demo
    16. NHL 11
    17. Halo 3: ODST
    18. Dead Rising 2: Case Zero
    19. Pro Evolution Soccer 2011 Demo
    20. NCAA Football 11

www.bolumsonucanavari.com
    Halo: Reach Xbox Live'ın En Çok Oynanan Oyunu
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Halo_Reach_Xbox_Livein_En_Cok_Oynanan_Oyunu-9737.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: MrStark

ve oyunu legendary de nihayet bitirdim

Yoksa en son konuştuğumuzdan beri oynuyor musun ?
  • arkadaşının önceden aldığı bir ach. arada sende açılmamıştır, sıralamada ortada olabilir bu yüzden görmemiş olabilirsin, üsste kaç ach. açtığın yazıyor önemli olan o
  • Arkadaşlar şöyle bir site var bilmem takip eden var mı:http://www.haloreachplanet.com/

Bu sitede halo reach içinde saklanan olayları, data padlerin yerlerini vs gibi şeyleri araştırıyor ve paylaşıyorlar. İlginç şeylerden biri mesela:

Kimsenin aklına gelmeyecek bir yerde düğme var ve bunla çok özel bir yere gidebiliyormuşuz:

Adamlar hala legendary ending arıyorlar, kesin birşeyler yapınca açılır umuduyla :)

Birkaç tane daha böyle gizli şey var. Güzel bir site tavsiye ederim

---

Bunda da bir düğme var ve basılınca farklı bir yerde başka bir düğmeyi ortaya çıkarıyor kısa bir süreliğine. O arada 2. bir oyuncu ortaya çıkan düğmeye basınca 4 banshee aracı ortaya çıkıyormuş. Ama sonra ne olduğunu bulamamışlar herhalde bir yere gitmemiz lazım bunla demişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathcallsdeath -- 1 Ekim 2010; 3:02:40 >

• Halo 1 oynamıştım dedim halo 3 e zaman kalmadan reach çıktı. malum fw , çektim reach çok güzel olmuş, gerçekten sinema gibi bir oyun hele o ara videolar çok şık ve cuk oturmuş. silah seslerine bayılıyorum patlama sesleri çok hoş, 850w home theatre ile çok tatlı oluyor. karakterlerin giysilerine bayıldım. oyun detayları çok güzel. biraz spolier içerebilir

uzay sahnesi muhteşem olmuş, gerçekten uzaydaymış gibi hissettim. dog fight yapıp son anda vurduklarımdan muhteşem zevk aldım. eleman gemiden beni atarken çok acayip oldum arkadaş bunu açıklayamam yaşamanız lazım. hele hele yerde rehineleri koruma görevi tam bir komedi oldu ben onları arkaya alıyorum salağın biri koştu ileri bunu yakaladılar tam yakalayan headshot yaptım :D koşarak nasıl geliyor. gerçekten yapay zeka çok iyi olmuş, nezaman dürbüne geçsem kaçışıyorlar bu da ayrı bir güzellik oldu. oyun hala bitmedi ama hiç bitmesin istiyorum bu bitince kasıcam bakalım. en azından daha kısa sürede bitirebilirim

• Bir halo sever olarak oyun mükemmel ötesi diyebilirim ama bir sorum var:

Halo reach'in Halo 3:ODST ile bağlantılı olacağını söylemişlerdi.Ben böyle bir şeye rastlamadım.( Bir bölümde sivilleri kurtarırken radyodan ODST'ler yardıma gelcek mesajı geliyor o kadar.
  • Şahane oyundan şahane müzikler, herbiri ayrı güzel

• @ Drizzt_tr

Hocam paylaşım için teşekkürler. Hepsi süper
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.