Şimdi Ara

--->Halo: Reach<--- EVERY LEGEND HAS A BEGINNING (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
0
Favori
44.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Eto Demerzel

quote:

Orijinalden alıntı: Mahs3R

Online'i yine muhtesem olmus,hatta oyun geldi geleli online oynamaktan single'i bitiremedim ki bitmez bu gidisle.Zaten Halo'nun single'i benim icin cok siradan ama online'i yine bana göre kesinlikle 1 numara.Halo 3'den sonra baska hicbir oyunun online'i beni tatmin etmiyordu,simdi halo3 ü bile unuttum.Adamlar resmen asmis kendini,bu kadar detayli bir online sistemini hicbir oyunda görmedim.Garanti yine 3-4 sene basindan kaldirmayacak.

yeni gelecek Xbox'a kadar götürür, hep takım modlarını oynamıştım bugün birazda tekli MP modlara baktım, olamaz böyle bir zevk özellikle Headhunter'ı çok sevdim ben

HeadHunter benimde en sevdigim mod ama bazen tek seferde 6-7 skull'la giderken tam önünde yeri degişiyor sap gibi kalıyosun

Edit:
    Oyunun müzikleri süper ama şu ana kadar quake 2 gibi müzigi olan oyun görmedim keşke sonıc mayhem dagılmasaydı halonun müziklerini yapsalardı.Multiplayerda o müziklerin gazıyla az rush atmadım elimde sniperla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:SyLaR:. -- 24 Eylül 2010; 12:32:56 >

• ya arkadaşlar garip bi soru olucak ama bir türlü bulamadım bu arkadan felan bıçaklama olayı nasıl rb tuşu sadece vuruyor hangi tuşla yapıyoruz o olayı deli olucam onlineda bir türlü beceremedim... birde satın aldığımız kostümlerin kaskların felan bizim kalkanımıza herhangi bir etkisi varmı bazı kişilere o kadar ateş ediyorum bir türlü ölmüyor ben 2 taışta ölüyorum...
  • assassinate sadece rakibin arkasindayken yapar. rakibin arkasindan gidip yanindayken rb ye basili tutmani lazim

armorlarinda guce kalkana bi etkisi yok.

haloda adami oldurmen icin kalkani once kalkani dusurmen lazim.

dmr ile orta mesafeden tek headsot kalkan indirir bi headsot daha cekersen oldurur. yumrukda yayni sekilde bi anda kalkani sifirlar kalkan sifirlanmis ise trk yumtukda olur

shotgun ile cok yakin mesafeden headshot atarsan kalkan malkan dinlemez direk olur.

o yuzden ilk once bomba yumruk vs ile kalkani indirmek sonra silahla oldurmek gerek. veya tam tersi once tarayip kalkani indirip sonra tek bomba tek yumruk beya tek headshotda rakibi indirebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 24 Eylül 2010; 14:40:42 >
  • eywallah hocam çok saol peki rütbe yükseldikçe ne kazancımız oluyor yeni silahlar felanmı açılıyor yoksa sadece göstermelikmi??? yavaş yavaş öğreniyoruz bide şu multiplayer modları çok karışık geldi kafama göre giriyorum ben tam açıklamalarını nerden öğrenebilirim veya açıklayabilecek bir arkadaş varmı acaba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harmonyoa -- 24 Eylül 2010; 14:41:04 >
  • kitapcikda yaziyor orjinal aldiysan.

ozet gecersek;

pitfall takimsiz mod herke herkese dalabiliyor. bu kendi arasinda ayriliyor

slayer : normal free for all maci.slayerda ayriliyo kendi arasinda. slayer pro, classic slayer diye bunlarda armor abilityler yok tum silahlar yok vs

oddball : bu modda haritada tek bi kurukafa var onu elinizde tuttugunuz sure kadar puan alirsiniz.bos yere adam vurmaniz onemli degil puan icin elinde kuru kafa olan adami oldurup kurukafayi elinizfe tutabildiginiz kadr uzun tutmaktir cok rglenceli bi mod

infection: bi takim spartan olur elinde sadece pompali vardir. bi takim infectiondur elinde kilic vardir. roundun bitmesi icun infected olanlar haritadaki tum spartanlari oldurmek zorundadir. olen her spartan infected olarak tekrar spawn olur.

sniper : sinirsiz mermili sniperlar kullanilabilir sadece

race : oyundaki atvler ile yaris yapilan mod cok eglenceli

team slayer kismindada buna benzer modlar var ama takim olarak oynanir.

swat slayer oyunlarinda kalkaniniz olmaz

headhunter : her oldurdugunuz rakipten bi kurukafa duser bunlari toplayip belirtilen yere gitdip puan alirsiniz.misal 4 kuru kafa toplamis birisini olduryrseniz 4 topladigi nide kendisi 5 kurukafa duser

big game menusunde takimlar 8 kisilik olur buyuk haritalarda arac kullanabilirsiniz. capture the flag base ele gecirme vsvs bisuru mod var

invasion modda belli bolgeleri belli zamanda ele gecirmeniz gerekir her elegecirilen bolgeye silah arac vs duser

boyle boyle 50 mod var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 24 Eylül 2010; 14:58:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

kitapcikda yaziyor orjinal aldiysan.

ozet gecersek;

pitfall takimsiz mod herke herkese dalabiliyor. bu kendi arasinda ayriliyor

slayer : normal free for all maci.slayerda ayriliyo kendi arasinda. slayer pro, classic slayer diye bunlarda armor abilityler yok tum silahlar yok vs

oddball : bu modda haritada tek bi kurukafa var onu elinizde tuttugunuz sure kadar puan alirsiniz.bos yere adam vurmaniz onemli degil puan icin elinde kuru kafa olan adami oldurup kurukafayi elinizfe tutabildiginiz kadr uzun tutmaktir cok rglenceli bi mod

infection: bi takim spartan olur elinde sadece pompali vardir. bi takim infectiondur elinde kilic vardir. roundun bitmesi icun infected olanlar haritadaki tum spartanlari oldurmek zorundadir. olen her spartan infected olarak tekrar spawn olur.

sniper : sinirsiz mermili sniperlar kullanilabilir sadece

race : oyundaki atvler ile yaris yapilan mod cok eglenceli

team slayer kismindada buna benzer modlar var ama takim olarak oynanir.

swat slayer oyunlarinda kalkaniniz olmaz

headhunter : her oldurdugunuz rakipten bi kurukafa duser bunlari toplayip belirtilen yere gitdip puan alirsiniz.misal 4 kuru kafa toplamis birisini olduryrseniz 4 topladigi nide kendisi 5 kurukafa duser

big game menusunde takimlar 8 kisilik olur buyuk haritalarda arac kullanabilirsiniz. capture the flag base ele gecirme vsvs bisuru mod var

invasion modda belli bolgeleri belli zamanda ele gecirmeniz gerekir her elegecirilen bolgeye silah arac vs duser

boyle boyle 50 mod var :)

eywallah hocam eline sağlık senide yordum ama türk insanı tembellik bizimde kanımıza işlemiş kitapçığa bakmak hiç aklıma bile gelmedi bu akşam tekrar detaylı bir şekilde bakıcam ama ben kaç günden beri boşuna oynuyormuşum ben sadece big game menusunda takılıyordum...

• pitfall da degilmis rumble pit mis

iyi sallamisim
  • 5 aydır sadece cod oynayınca haloyu 1 saat oynayıp bıraktım..az cod a ara verince oyuna başlayacağım..çok yavan geldi çatışmalar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesemre

5 aydır sadece cod oynayınca haloyu 1 saat oynayıp bıraktım..az cod a ara verince oyuna başlayacağım..çok yavan geldi çatışmalar..

Çatışmalarmı yavan mı geliyor ? Ben çatışırken bi tarafımdan ter geliyor halo reach de armor lock alıp milletin arasına dalıyorum.

Edit:mı eki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:SyLaR:. -- 24 Eylül 2010; 20:17:37 >
  • cidden mi bende sadece COD oynuyorum sıkıldım bu oyunu alayım diyordum eğer
    sıkılacaksam boşuna orjinale para vermeyeyim....

quote:

Orijinalden alıntı: enesemre

5 aydır sadece cod oynayınca haloyu 1 saat oynayıp bıraktım..az cod a ara verince oyuna başlayacağım..çok yavan geldi çatışmalar..
  • mp oynayan arkadaşlar eklesin gt:xdiann
  • Halo: Reach artık, bir platforma çıkan özel oyunlarda bir hafta içinde en çok satanı ünvanını da elde etti. Sadece bir haftada tam 4.049.971 adet

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Halo_Reachden_Yeni_Bir_Rekor-9583.htm
  • EF-SA-NE oldu desenize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razura -- 25 Eylül 2010; 19:11:12 >
  • Gerçek Efsane böyle olur
  • Disco bölümünde bug oldu canımı sıktı, bölümün başına dön tekrar uğraş öff...
  • Oyunun tek başına legendarysi co-op legendary den daha kolay pek bi ironik olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrStark

Oyunun tek başına legendarysi co-op legendary den daha kolay pek bi ironik olmuş

Ben hiç Legendaryde Halo denemedim. Heroicte bitirdim. Şimdi Single Player Legendary başlasam cinnet geçirtir mi, yoksa hafif hafif mi kastırıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

quote:

Oyunun tek başına legendarysi co-op legendary den daha kolay pek bi ironik olmuş

Ben hiç Legendaryde Halo denemedim. Heroicte bitirdim. Şimdi Single Player Legendary başlasam cinnet geçirtir mi, yoksa hafif hafif mi kastırıyor?

valla hocam ben 1000 de 1000 yapmak için oynamalıyım kasmadım ya şimdiden 3 bölüm geçtim kaldı 7 yada 8 bakalım bence çıldırtmaz psikopat olucaksın ama yani acıma olmadan hayvani ataklar olucak mantıklı saldırılar filan

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

quote:

valla hocam ben 1000 de 1000 yapmak için oynamalıyım kasmadım ya şimdiden 3 bölüm geçtim kaldı 7 yada 8 bakalım bence çıldırtmaz psikopat olucaksın ama yani acıma olmadan hayvani ataklar olucak mantıklı saldırılar filan

Teşekkür ederim, belki yarın bir çılgınlık yaparım

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.