Şimdi Ara

--->Halo: Reach<--- EVERY LEGEND HAS A BEGINNING (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
0
Favori
44.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Halo 4 çıkabilir. İsim hakları hala Microsoft' a ait. Ama Halo 4 gelene kadar en iyisi bu demek yanlış olur.
    Bundan sonraki Halo oyunlarını Bungie yapmayacak çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clexitt

Gerçekten çok güzel oyun olmuş halo : reach

ben ki halo oyunlarının yüzüne bile bakmazdım ama reach e bir şans verdim ve boşa çıkmadı. gerçekten çok eğlenceli 8 saat geçirdim. ama malesef mp oynayamayacağım =)

sonuç olarak : halo 4 çıkmayacak, başka bir isimle çıkacak ama halo: reach gerçekten çok harika bir campaign e sahip

Halo 4 ismiyle gelecektir çünkü Halo'nun hakları Microsoft'a ait zaten yeni bir ekip ile anlaşıldı bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

quote:

Orijinalden alıntı: clexitt

Gerçekten çok güzel oyun olmuş halo : reach

ben ki halo oyunlarının yüzüne bile bakmazdım ama reach e bir şans verdim ve boşa çıkmadı. gerçekten çok eğlenceli 8 saat geçirdim. ama malesef mp oynayamayacağım =)

sonuç olarak : halo 4 çıkmayacak, başka bir isimle çıkacak ama halo: reach gerçekten çok harika bir campaign e sahip

Halo 4 ismiyle gelecektir çünkü Halo'nun hakları Microsoft'a ait zaten yeni bir ekip ile anlaşıldı bile.

Anlaşmadı kendi ekip kurdu sıfırdan içinde heavy rain yapımında bulunanlar bile var.
    http://www.microsoft-careers.com/go/343-Industries-Jobs/190537/
    343 Industries

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:SyLaR:. -- 20 Eylül 2010; 13:14:34 >

• HALO-3 hikaye bakımından çok iyiydi çünkü tüm taşlar bu seride yerine oturuyordu,
    şu an oynadığımız oyun geçmişte sonucu belli olan bir zaman diliminde geçiyor,
    belki bu bize rahatsızlık vermiş olabilir,
    ama hikaye bütünlüğü açısından bence gerekliydi yapımcı firma riskede girerek böyle bir işi,
    bence layıkıyla kotardılar,
    Bungie 'siz HALO nasıl olur derseniz valla kim ne dese boş neticede bu efsaneyi onlar yarattı,
    yeni ekip işi iyice özümserse aynı kalitede oyun çıkabilir,
    ama HALO-3 deki hikaye ve atmosferi kimse diğer seriler de bundan sonra beklemesin
    nedeni bazı şeyler bir defa yapılır ve o haliyle o tadıyla kalır işte HALO-3 böyle bir şeydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blizz

`halo reach` guzel oyun fakat nedense halo 3 deki hikaye, mekan kurgusu vs.`yi bu oyunda hissedemedim. halo 3 kadar tat vermedi acikcasi. hatta bana gore halo odst hikaye olarak aralarinda en basarili olandi, tek eksisi hikaye modunun tekrar oynanabilirligi azdi.
    halo3 halen serideki en iyi oyundur benim icin.

Halo:ODST kesinlikle çok daha kaliteli bir senaryo işleyişine sahip olabilirdi, dediğin gibi kurgu iyiydi ama en büyük eksisi senaryo modunun ilerleyişi ve Spartan yerine ODSTler ile oynamamızdı...

Halo 3 benim içinde bambaşka bir oyun yeri çok ayrı, belki nextgende ilk tanıştığımız oyun olduğundan, düğümlerin çözülmesi açısından yada en önemlisi Master Chief yüzünden....

Halo:Reach'te ise olaylar biraz daha dramatize edilerek duygusallık daha belirgin hale getirilmiş.Yeni ve beklentisi çok olan bi oyun olarak bence görevini başarı ile yerine getirdi Reach...öncedende söylediğim gibi bazı ara sahnelerde olaylar çok çabuk geçiştirilmiş o kadar....

Halo hikayesini seven biri için yinede her oyunu güzel...

• bu oyununu ntsc olarak nerden bulabilirim? Bildiğiniz güvenilir bir site varsa yardımcı olursanız sevinirim.
  • ntsc bulmana gerek yok oyun region free shopto tronixweb istedigin yerden alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

ntsc bulmana gerek yok oyun region free shopto tronixweb istedigin yerden alabilirsin

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim.Bir sorum daha olacaktı.Bu sitelerden hangisinden sipariş verirsem daha çabuk elime ulaşır oyun?
  • en cabuk tronixweb ile ulasir ordan fedex e veriyorlar turkiyeye girince mng kargo deviraliyor ozel kargo sirketleri ildugu icin 3-5 gun icinde gelir. ayrica tronixwebdeki tum oyunlar ntsc dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RED LORD CHE

HALO-3 hikaye bakımından çok iyiydi çünkü tüm taşlar bu seride yerine oturuyordu,
    şu an oynadığımız oyun geçmişte sonucu belli olan bir zaman diliminde geçiyor,
    belki bu bize rahatsızlık vermiş olabilir,
    ama hikaye bütünlüğü açısından bence gerekliydi yapımcı firma riskede girerek böyle bir işi,
    bence layıkıyla kotardılar,
    Bungie 'siz HALO nasıl olur derseniz valla kim ne dese boş neticede bu efsaneyi onlar yarattı,
    yeni ekip işi iyice özümserse aynı kalitede oyun çıkabilir,
    ama HALO-3 deki hikaye ve atmosferi kimse diğer seriler de bundan sonra beklemesin
    nedeni bazı şeyler bir defa yapılır ve o haliyle o tadıyla kalır işte HALO-3 böyle bir şeydi

Tamamen katılıyorum.

• Nihayetwww.videogamesplus.com dan oyunum geldi (Kanada sitesi, ntsc-RF satar, 6 iş gününde geldi, paypal var, güzel site)...

Oyun şükelanın fevkinde harikulade epic-ül vahşetül dehşet olmuş...

Yani oyun degilde sci-fi filmin içinde biz varız resmen. Sunum bu kadar güzel yapılabilir.
    O reach üzerinde uçarken etrafa bakarken, acaba nereye gidiyoruz, inince bizi ne bekliyor diye heyecan yapıyorsunuz
    Zaten uzak görüntüler mest ediyor. Tepede devasa gemiler, yanlarında çarpışan avcı gemileri, tepede bir gezegen, güneş, deniz, buzlar vs...Acaip olmuş
    Çatışmalarda Elite ler kastırıyor. Heroic de oynayınca tam zevkini alıyorsunuz. Legendary de tek kişi nasıl olur bilemem...Yapay zekada ne yapmışlar , pes..Bir bakıyorsun karşıda, bakıyorsun elite yok, gruntlar var, seni oyalıyorlar, onlarla kapışırken bir bakıyorsun arkadan Elite kafana dipçiği çakıveriyor...Devamlı hareket halde, siper al, ateş et, yuvarlan..Oyle yat bekle , armut gibi avlan olayı yok..Elemanlar banshee, tank, ghost kullanıyor, iniyor biniyor vs...Daha ne olabilir

Gerçekten soundtrack bu sefer uçmuş, grafikler , ortamlar, atmosfer, sunum, çatışmalar şahane. Bungie resmen en iyi eserini çıkarmış...Kurgu nasıl yapılır, müzikle sahneler nasıl birleştirilir, bölümlere nasıl girilir, nasıl çatışma olur vs vs resmen konuşturmuş tecrübesini...

Multiplayer diger Halo lardan farklı hale gelmiş. Artık daha hızlı ve seri olmuş. O özel yeteneği tam zamanında kullanmak çok onemli hale gelmiş. Ufak detaylar var ama çok onemli
    Normal dipçik atmanın etkisi azken, koşarak vurunca yamultmak gibi. Yeni başlayanlar bu tip detaylara dikkat etsin

Bu oyun senelerce oynanır..EPIC LEGEND olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 21 Eylül 2010; 9:04:10 >

• bende iki gün önce deneyebildim.

halo 4 deseler de olurmuş. grafik olarak da gerçekten çok iyi. bungie bu sefer turnayı gözünden vurmuş. hiç bir eksiği yok oyunun
  • Xbox'ımızda oynadıgımız en EPIC oyun budur kıymetini bilin beyler çıkmadı,çıkmayacak birdaha yok
  • Eurogamer dan teknik bakış...Görülen o ki Bungie döktürmüş

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-halo-reach-tech-analysis-article
  • Multiplayer ach.lerinin alayını açtım sadece 1 tane kaldı jetpack ile havadayken yere inmeden triple kill çekmek nasıl bir ach.tir o ya yapamadım kafayı yedim onuda yapsam mp ach.leri biticek sp lere kasıcam
  • Aslında o ach kolay.Ben firefight modunda yaptım.Belli bir bölgeyi işaretyen bir silah vardı sonra top ateşine tutyordu o silahı bulup işaretle sonra jetpackle havalan , eminim ilk denemende yapacaksın.. .
  • gerek senaryo gerek geliştirilmiş grafik gerek atmosfer ve extra oyun modlarıyla bu sefer halo gercekten olmuş.

firefight modu mukemmel ve rutbe sistemi cok iyi.

multiplayer zaten tartışmasız harika.

tek eksi yanı bence sp modunun kısa oluşu.keşke 2 dvd cıksaydı uzun uzun oynasaydık.

baska eksi yanı yook.

10/9 bana göre....
  • yarin oyunum geliyor, yazılardan sonra çok merak ettin oyunu.
    verdiğim paraya değer umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xdian

yarin oyunum geliyor, yazılardan sonra çok merak ettin oyunu.
    verdiğim paraya değer umarım

verdiğin parayı marayı unutucan zaten halo'nun evrenine girdikten sonra, ne oluyor ya falan deyip aklını başından alacak
  • Televidyon konsol üssü programı inceleme yapmış
    http://televidyon.com/p/2828/halo-reach-incelemesi
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.