Şimdi Ara

--->Halo: Reach<--- EVERY LEGEND HAS A BEGINNING (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
0
Favori
44.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

Televidyon konsol üssü programı inceleme yapmış
    http://televidyon.com/p/2828/halo-reach-incelemesi

Ben izledim birkaç saat önce gerçekten çok kaliteli inceleme yapıyorlar.
  • bungie bu oyunun potansiyelini elinden kaçırdığı için ağlıyodur heralde şu an :) deli gbi para kazandılar ama altın yumurtlayan tavuğuda çevirme yaptılar
  • Ozan abi halo reach'i nasıl bıraktın ya O konsol fazla dayanmaz
  • annem odamı işkal etti yoksa bırakılcak gibi değil :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: madozan

annem odamı işkal etti yoksa bırakılcak gibi değil :D

Valla transa geçmişsin abi mesaj atıyorum cevap yok kaybetmeyelim seni
  • ya çok geç gördüm o mesajı kusura bakma :$ bi ara oynayalım tabi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: madozan

ya çok geç gördüm o mesajı kusura bakma :$ bi ara oynayalım tabi :)

Ttnetin bana kazıgı şu internet hep yavaş anca girebildim konuya

Valla süper olur abi ya 2 kişi daha bulup legendary atarız
  • tam bir hafta da geldi bugğn oyunum shopto dan. ilk girişteki müziğe hasta kaldım adamlar müzikten anlıyorlar. grafik o kadar abartılacak kadar dehşet verici gelmedi bana ama oyunda ki düşmanların ,takım arkadaşlarımızın hatta çevrede dolaşan deve kuşlarının hareketleri , etrafla teması çok iyi yapmışlar ve bu sayede grafiği kuratıyor bana göre. kısaca feci bir yapay zekaya sahip oyun, ama grafik kötü derken orta derece diyelim detayları hoş yapmışlar gerçekten. bu arada çok merak ettiğim birşey soracağım .. son çıkan konsol oyunlarında mı nedir artık, AA eksikliği çok göze batıyor ve gerçekçiliği bozuyor oyunda . acaba konsolların gücümü yetmiyor AA e merak ediyorum .. bu oyunda da var merak ettim neden acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin5555

tam bir hafta da geldi bugğn oyunum shopto dan. ilk girişteki müziğe hasta kaldım adamlar müzikten anlıyorlar. grafik o kadar abartılacak kadar dehşet verici gelmedi bana ama oyunda ki düşmanların ,takım arkadaşlarımızın hatta çevrede dolaşan deve kuşlarının hareketleri , etrafla teması çok iyi yapmışlar ve bu sayede grafiği kuratıyor bana göre. kısaca feci bir yapay zekaya sahip oyun, ama grafik kötü derken orta derece diyelim detayları hoş yapmışlar gerçekten. bu arada çok merak ettiğim birşey soracağım .. son çıkan konsol oyunlarında mı nedir artık, AA eksikliği çok göze batıyor ve gerçekçiliği bozuyor oyunda . acaba konsolların gücümü yetmiyor AA e merak ediyorum .. bu oyunda da var merak ettim neden acaba ?

Kullandıgın tv veya monitordendir bende LG 1080p 22" var en ufak kırıga rastlamadım zaten blur basmışlar olsa bile görünmüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: SyLaR25

quote:

tam bir hafta da geldi bugğn oyunum shopto dan. ilk girişteki müziğe hasta kaldım adamlar müzikten anlıyorlar. grafik o kadar abartılacak kadar dehşet verici gelmedi bana ama oyunda ki düşmanların ,takım arkadaşlarımızın hatta çevrede dolaşan deve kuşlarının hareketleri , etrafla teması çok iyi yapmışlar ve bu sayede grafiği kuratıyor bana göre. kısaca feci bir yapay zekaya sahip oyun, ama grafik kötü derken orta derece diyelim detayları hoş yapmışlar gerçekten. bu arada çok merak ettiğim birşey soracağım .. son çıkan konsol oyunlarında mı nedir artık, AA eksikliği çok göze batıyor ve gerçekçiliği bozuyor oyunda . acaba konsolların gücümü yetmiyor AA e merak ediyorum .. bu oyunda da var merak ettim neden acaba ?

Kullandıgın tv veya monitordendir bende LG 1080p 22" var en ufak kırıga rastlamadım zaten blur basmışlar olsa bile görünmüyor.

hocam bende samsung 40'' 1080p var hdmi kullanıyorum ama evlerin köşelerine filan bakınca baya var AA eksikliği

• quote:

quote:

quote:

hocam bende samsung 40'' 1080p var hdmi kullanıyorum ama evlerin köşelerine filan bakınca baya var AA eksikliği

Boyut farkındandır o zaman

• ehueh olabilir. ama ben daha açık bir cevap arıyorum
  • quote:

Multiplayer ach.lerinin alayını açtım sadece 1 tane kaldı jetpack ile havadayken yere inmeden triple kill çekmek nasıl bir ach.tir o ya yapamadım kafayı yedim onuda yapsam mp ach.leri biticek sp lere kasıcam

Hacı,singleda oluyor o ahahaha,kendine eziyet etmişsin. :D
  • Online'i yine muhtesem olmus,hatta oyun geldi geleli online oynamaktan single'i bitiremedim ki bitmez bu gidisle.Zaten Halo'nun single'i benim icin cok siradan ama online'i yine bana göre kesinlikle 1 numara.Halo 3'den sonra baska hicbir oyunun online'i beni tatmin etmiyordu,simdi halo3 ü bile unuttum.Adamlar resmen asmis kendini,bu kadar detayli bir online sistemini hicbir oyunda görmedim.Garanti yine 3-4 sene basindan kaldirmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahs3R

Online'i yine muhtesem olmus,hatta oyun geldi geleli online oynamaktan single'i bitiremedim ki bitmez bu gidisle.Zaten Halo'nun single'i benim icin cok siradan ama online'i yine bana göre kesinlikle 1 numara.Halo 3'den sonra baska hicbir oyunun online'i beni tatmin etmiyordu,simdi halo3 ü bile unuttum.Adamlar resmen asmis kendini,bu kadar detayli bir online sistemini hicbir oyunda görmedim.Garanti yine 3-4 sene basindan kaldirmayacak.

Valla hocam bende bir alsam kafadan 2 sene götürür beni hatta Halo 4 gelene kadar devam ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

quote:

Online'i yine muhtesem olmus,hatta oyun geldi geleli online oynamaktan single'i bitiremedim ki bitmez bu gidisle.Zaten Halo'nun single'i benim icin cok siradan ama online'i yine bana göre kesinlikle 1 numara.Halo 3'den sonra baska hicbir oyunun online'i beni tatmin etmiyordu,simdi halo3 ü bile unuttum.Adamlar resmen asmis kendini,bu kadar detayli bir online sistemini hicbir oyunda görmedim.Garanti yine 3-4 sene basindan kaldirmayacak.

Valla hocam bende bir alsam kafadan 2 sene götürür beni hatta Halo 4 gelene kadar devam ederim.

Aynen Halo 4 gelene kadar götürür.2007 den beri Halo 3 oynadigimizi düsünürsek 3 sene garanti ömrü var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

quote:

Aynen Halo 4 gelene kadar götürür.2007 den beri Halo 3 oynadigimizi düsünürsek 3 sene garanti ömrü var.

Sıkmıyorda acayip bir dünya oynadıkça oynayası geliyor insanın.

• Firefight modu bile sadece aylarca oynatır.
  • quote:

yeni gelecek Xbox'a kadar götürür, hep takım modlarını oynamıştım bugün birazda tekli MP modlara baktım, olamaz böyle bir zevk özellikle Headhunter'ı çok sevdim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoW STORMRAGE -- 23 Eylül 2010; 19:29:02 >

• ulan çooook güzel yaaaaaaaaaaaaa ::))))

beyler halo 4 xbox 360 için gelicek ya neden sürekli küçümsüyorsunuz bu canavarı :)
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.