Şimdi Ara

--->Halo: Reach<--- EVERY LEGEND HAS A BEGINNING (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
0
Favori
44.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ekle la beni. Ben de GEOW 2'ye adam arıyorum.
  • geow 2 mi benide ekle
    quote:

Orijinalden alıntı: RIDANES

@ SyLaR25

Ekle la beni. Ben de GEOW 2'ye adam arıyorum.
  • Çok moralim bozuluyor konsol almışız birsürü imkanı var ama kullanamıyorum.
    Bugün yattı gold işi yarına kaldı
    Ekledim
  • ya LANET OLSUN coop oynacaktık hdd yok dyie açmıyor atarım ben böyle haloyu arcadeler oynyamıyormu niye böyle makine çıkarıyor lanet microsoft sadece mp açıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

ya LANET OLSUN coop oynacaktık hdd yok dyie açmıyor atarım ben böyle haloyu arcadeler oynyamıyormu niye böyle makine çıkarıyor lanet microsoft sadece mp açıldı

Abi bende hdd ye yükleyemiyorum fakat single,firefight,co-op,multiplayer falan hepsi açılıyor gelin multi atalım ?
  • quote:

ya LANET OLSUN coop oynacaktık hdd yok dyie açmıyor atarım ben böyle haloyu arcadeler oynyamıyormu niye böyle makine çıkarıyor lanet microsoft sadece mp açıldı

halo 3 te de camping kısmı hd siz co op oynanmıyordu.. gercekten rezil bir durum.
  • hocam birini invite et bak giriyomu 1 veya daha fazla kişi hdd ye ye sahip diyor coopta mpde sorun yok
  • quote:

hocam birini invite et bak giriyomu 1 veya daha fazla kişi hdd ye ye sahip diyor coopta mpde sorun yok

Ben Co-op`u splitscreen oynadım yanlız

Şimdi co-op işi yattımı ?

Firefight yapalım yada multiplayer !

GT:Limp1803

Alta:Gel senle multi party kuralım o zaman :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cardinal Limbo -- 14 Eylül 2010; 20:27:30 >
  • firefightada durum öyle birtek mpde sorun yok gamertag : paypay88tr99 online gamertag ( yeni ) : PaypayReach bunu kullanıyorum diğerleri single için ama micreosofta lanet olsun ben atıcam haloyu çöpe
  • Milyonların beklediği HALO: REACH açılışını bomba gibi yaptı!!

Bu olayları aslında bir kaç sene önce Halo serisi bizlere yaşatmıştı. Bungie tarafından geliştirilen Halo 3'ün piyasaya çıkışı ve muhteşem başarısını sanırım hepiniz az çok biliyorsunuz. Bunca yıl sonra hâlâ Xbox LIVE listelerinden düşmeyen Halo 3, bu günden itibaren yerini serinin yeni oyunu, yani HALO: REACH'e bırakmış durumda. Görkemli açılış töreni ile beraber binlerce hatta milyonlarca insanı medya marketlere koşturan Reach'in inceleme puanları da beklenildiği gibi çıktı. İşte şimdiden piyasaya damgasını vuran ve yıllarca konuşulacağı söylenen Halo: Reach'in inceleme notları;

- IGN: 9.5/10

- IGN UK: 10/10

- EUROGAMER: 9/10

- JOYSTIQ: 5/5

- GAMEINFORMER: 9.5/10

- GAMETRAILERS: 9.3/10

- DESTRUCTOID: 10/10

- GAMEPRO: 5/5

- 1UP: 10/10

- KOTAKU: NO SCORE "BEST HALO EVER"

- SHACKNEWS: NO SCORE "THIS IS HALO 4"

Hikâye olarak bizleri ilk Halo savaşına götüren REACH'in ne kadar satacağı tahmin edilemiyor ama satış rakamlarının da rekorları alt üst edeceğini biliyoruz. Ayrıca Halo: Reach'in incelemesine çok yakın bir zamanda TrGamer üzerinden ulaşabilirsiniz.

http://www.trgamer.com/Haber.aspx?YaziID=17665

• quote:

Orijinalden alıntı: MrStark

hay ttnet bir oynayacaktık fail ettin durumu ya

yarın artık.
  • İnşallah bugün yatmaz oyun işi. Bknz: @MrStark
  • Akşama Resident Evil Afterlife'a gidicem gibi beyler 3D olarak.

Bu defada ben yokum galiba.
  • Siz reach meach oynayamazsınız
    Resident Evıl

Edit:1-2 oyun yapında affliction HD video çeksin izliyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:SyLaR:. -- 15 Eylül 2010; 13:26:53 >
  • Oha çıkmış mı?
  • ben single a girdiğim zaman failed to start game an unknown reason diye mesaj veriyor. bir türlü giremedim single game e. bendeki makina arcade falcon neden bu mesajı veriyo nasıl gircem şu oyunun single na bi yardım lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrStark

hafta sonuna bırakırız en kötü ne olucak benimde işim çıkabilir 7 de bitirip dönücektim ama yavuz da yok bende geç gelirim yarında işim geç bitebilir 9 gibi evde olurum beyler hafta sonu başlamak en mantıklısı gibi..

bide o değilde hadi bizden başka kişi yazmıyor resmen orjinal oyunlara kaç kişi sahip oldu arkadaşlar bir yazın yahu sırf campaing için değil slayer yaparız sonra ne biliyim firefight gelen varmı başkasına bugün ?

http://forum.donanimhaber.com/m_42763510/mpage_7/f_/key_//tm.htm

buradan takip edebilirsin

• koskaca geow2 codmw2 left 4 dead 2 oynuyorum geow2 mw2 halodan daha iyi grafikli bu salak haloyu coop online oynayamıyorum zorla hdd istiyor peki geownasıl yapıyor BUNGIE !
  • microsoft'un hdd satma stratejisi olabilir ;)
  • alırım ben ona alırım babaları oynarım mpmi çokta umrumda coop zarrtt
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.