Şimdi Ara

--->Halo: Reach<--- EVERY LEGEND HAS A BEGINNING (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
0
Favori
44.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

--->Halo: Reach<--- EVERY LEGEND HAS A BEGINNING

• Epic kaplamaya gel
  • kafama birşey takıldı. Halo 1 halo 2 halo 3 , odst ve reachda ki ana karakterimiz hep aynı adam mı :) çok karizma yapmışlar yav.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caca40

kafama birşey takıldı. Halo 1 halo 2 halo 3 , odst ve reachda ki ana karakterimiz hep aynı adam mı :) çok karizma yapmışlar yav.

Halo 1-2-3 aynı karakter dostum,Master Chief.ODST ve Reach farklı karakterler.Reach herşeyin başını anlatıyor zaten.Master Chief ondan sonra çıkıyor ortaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

quote:

kafama birşey takıldı. Halo 1 halo 2 halo 3 , odst ve reachda ki ana karakterimiz hep aynı adam mı :) çok karizma yapmışlar yav.

Halo 1-2-3 aynı karakter dostum,Master Chief.ODST ve Reach farklı karakterler.Reach herşeyin başını anlatıyor zaten.Master Chief ondan sonra çıkıyor ortaya.

bu halo 1 çok zormuş birde çok uzun hala ilerliyor daha bitmedi :)

1 gün sonra gelen edit: halo 1 bitti deli bir şeymiş çok sevdim.hemen halo 2 yi hazırladım onuda pc de oynayacağım. halo 3 hazır, odst de satın alırım sonrada reach çıkar. gel keyfim gel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caca40 -- 7 Mayıs 2010; 11:03:15 >
  • Beta istatistikleri şöyleymiş arkadaşlar:

* 1,170,112 Toplam oyuncu
    * 14,205,611 Toplam maç
    * 157,972,986 Toplam Öldürme
    * 936,864,266 Oyun başında geçen toplam saniye
  • quote:

quote:

quote:

1 gün sonra gelen edit: halo 1 bitti deli bir şeymiş çok sevdim.hemen halo 2 yi hazırladım onuda pc de oynayacağım. halo 3 hazır, odst de satın alırım sonrada reach çıkar. gel keyfim gel.

Valla çok özendim dostum sana:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

Beta istatistikleri şöyleymiş arkadaşlar:

* 1,170,112 Toplam oyuncu
    * 14,205,611 Toplam maç
    * 157,972,986 Toplam Öldürme
    * 936,864,266 Oyun başında geçen toplam saniye

1,1 milyon oyuncu halo için az.Bunların 300 bini kopyacı takımı desen 800 bin kalıyor.Daha önce 3 milyon rakamları teleffuz ediliyordu.Belki haftasonu rakam 2 milyonu bulur.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Valla çok özendim dostum sana:)

sahalara çok geç döndüm oynayacak bi ton oyun listem var. Bugun de Battlefied bad company 1 iniyor millet 2 de :) onuda çoktan bitirdiler....

• Halo:Reach kesinlikle mükemmel bir oyun olacak,betadan bu açıkca anlaşılıyor.Oyunla ilgili tek beğenmediğim nokta uçma özelliği oldu,bu gereksiz geldi bana..
  • Aynen benimde hoşuma gitmedi bu özellik ,
    Ama oyun içinde ne? şekilde kullanacağız birazda o önemli,
    Umarım yeni bir şey katalım derken rezil etmezler güzelim seriyi.
  • Single'da kesinlikle zevkli olur bu tüm özellikler,ama multiplayer de uçma özelliğine gerek yoktu..(Kesin karara varabilecek kadar oynamadım bu arada,belki zamanla beğenilecek bir özellik olabilir..)
  • bende çok beyendiğimi söleyemem ben kulanmam ama beni rahatsız etmedi açıkcası uçanlar kaçanlar :P yanlız kalkan modunu anlayamadım ben ?
  • Bende çok jetpack kullanmadım ama jetpackin en güzel özelliği düşmanları havada vurmak akabinde süzülerek yere düşüşlerini seyretmek oluyor
  • Arkadaşlar bende kısa zaman içinde xbox alıcam da( e3 ü bekliyorum slim duyurusu olur mu diye) halo nun hikayesini en başından oynayıp öğrenmek istiyorum x360 ta oynayabilirmiyim hepsini?

game on demand falan gibi bi sistem falan varmış.Online satın alıp indirmede x360, xbox klasik oyunlarını çalıştırıyor mu. yada ebayden falan 2.el kovalamaya başlıycam ona göre. cevabınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: eribanez

Arkadaşlar bende kısa zaman içinde xbox alıcam da( e3 ü bekliyorum slim duyurusu olur mu diye) halo nun hikayesini en başından oynayıp öğrenmek istiyorum x360 ta oynayabilirmiyim hepsini?

game on demand falan gibi bi sistem falan varmış.Online satın alıp indirmede x360, xbox klasik oyunlarını çalıştırıyor mu. yada ebayden falan 2.el kovalamaya başlıycam ona göre. cevabınızı bekliyorum

Backward özelliği var Halo 1 ve 2'yi detsekliyor Games on Demand'dan kaldırılacak diye duymuştum Xbox oyunları o yüzden bilemiyorum,Gameseek adlı sitede Halo 1 var ucuz bir fiyata da 1.el Halo 2 bulamadım..
  • quote:

Arkadaşlar bende kısa zaman içinde xbox alıcam da( e3 ü bekliyorum slim duyurusu olur mu diye) halo nun hikayesini en başından oynayıp öğrenmek istiyorum x360 ta oynayabilirmiyim hepsini?

Games on demand'ı boşver dostum,ebay'den kovalamaya başla sen.Bütün oyunları oynayabilirsin 360'da.Halo 2 RF dir hatta.Halo 1'i konsolun bölgesine göre alman gerekiyor.
  • quote:

quote:

Games on demand'ı boşver dostum,ebay'den kovalamaya başla sen.Bütün oyunları oynayabilirsin 360'da.Halo 2 RF dir hatta.Halo 1'i konsolun bölgesine göre alman gerekiyor.

Çok teşekkür ederim ben piyasa taramalarına başlıyım o zaman şimdiden

• Jetpack belli haritalarda çok işe yarıyor.Özellikle Sword Base de süper
    Bir camdan uçup digerinden giriyorsun, arkadan bastırıyorsun. Açık haritalarda çok kullanışlı olmuyor
  • Halo Reach'in Betası Yarın Bitecek

Halo Reach belki 2010 yılının sonunda çıkacak, ama serinin hayranları beta testleri sayesinde meraklarını biraz olsun giderebiliyorlar. Betada bazı konularda şikayetler olsa da oyuncular bunların tam sürümde tamamen ortadan kalkacağını düşünüyor.

Ay başında başlayan beta testlerinin bugün son ereceği daha önce açıklanmıştı, ama Bungie’den Brian Jarrard testlerin yarın bitirileceğini açıkladı. Böylece betayı 1 gün daha oynama şansı yakalayacağız.

Microsoft'un 2010 yılının en büyük oyunu olacağını söylediği Halo: Reach, Bungie'nin son Halo oyunu olacak. Bundan sonra Halo oyunları Microsoft tarafından kurulan yeni bir ekip tarafından geliştirilecek.

Bu arada Bungie, Halo: Reach'i piyasaya çıkardıktan sonra bu oyuna desteğini sürdüreceğini daha önce açıklamıştı. Yani yeni haritalar gibi desteklerden mahrum kalmayacağız.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Halo_Reachin_Betasi_Yarin_Bitecek-6500.htm

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.