Şimdi Ara

--->Halo: Reach<--- EVERY LEGEND HAS A BEGINNING (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
0
Favori
44.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet, indirmeye başlayabilirsiniz!
  • %99 da, bitmedi gitti ya namussuz
  • Herkese hayırlı olsun. Betayi oynayanlar resimler cekip paylaşırsa süper olur.
  • Beyler burda SS'ye susamış İnsanlar var sakın bizi unutmayın!!!!
  • yahu bu daha nekadar loding olcak matchmaking çıkmıo bi türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrStark

baya bi kopuyoruz inanılmaz zevkli yarından itibaren ss koymaya başlarım ben ama şimdi bütün gece oyniycam baya epic çok hızlı daha hardcore olmuş beklediğim gibi.

Bende tekrardan Halo dünyasına dönmek istiyorum
  • Beta Süper, Yanlız Sadece 1 Maç Yapabildim. Serverlar Aşırı Yoğunluğa Dayanamamış Olmalıki Serverlara Bağlanmada Problem Çıkıyor. Bende Bi Maç Daha Yapıyım Dedim Bekledim Bekledim Girmedi Şimdi Çıktım. FW'liler Yüzünden Server Overload Olmuş Olabilir. Belki Ban Dalgası Bile Başlatabilirler Yarından Sonra...

Yarın Tekrar Denerim. Çok Büyük İhtimalle Yarına Düzelmiş Olur Server Durumları.

Son Olarak Reach Çıktığında Yeri Göğü İnleticek Başka Multi Oyun Oynanmayacak Diyorum Başkada Bişey Demiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 4 Mayıs 2010; 1:18:01 >
  • Tek kelimeyle müthis olmus.Halo3 online'in üstüne nasil cikacaklar diye düsünüyordum ama basarmislar.Dört gözle full sürümünü bekliyorum.
  • hiç ss koymadınız yav meraktan ölüyoruz :)
  • elimizde odst olmadan betayı indiremiyormuyuz arkadaşlar..
  • shopto dan üzücü bi mail geldi dün akşam :( türkiyeye yollamakta sorun olurmu spariş veriyimmi diye sormuştum ama legendery nin boyutundan dolayı türkiyeye yollıyamayız dediler :S napıcaz arkadaşlar varmı bi fikri olan ?
  • Bungie senin taaaa....Bu kadar yogunluğa karşı hiç önlem almamışlar. Maç bulmak işkenceydi. 2 maç anca yapabildim. 2 oyuna göre yazıyorum. Daha çok oynayınca daha saglıklı olacaktır.

Grafik olarak Halo3 ten çok ileri gelmedi. Özellikle çevre grafikleri açısından.
    Kaplama kalitesi yükselmiş, AA düzelmiş, patlama çatlama efektleri gelmiş.Karakter animasyonları daha düzgün hale getirilmiş.

Eski silahların kullanımı daha zevkli geldi. Bundakilere alışmadıgımızdan belkide. Yeni Battle Rifle ve Needler ı şimdilik sevmedim...
    Bomba etkileri fazla yüksek

Yeni özellikler güzel olmuş. Koşma, görünmezlik, uçma, armor...Hepsinin oyun içinde kendine has artıları var. Koşma, kılıçlı ve bombalardan kaçmada çok işe yarıyor. Jetpack de havadan inmelerde. Armor oynamadım. Görünmezlikte zevkli.

Bir tane bomba atar silah gördüm. O orjinal birşeydi. Basılı tuttukça şarj oluyor gibi, bırakınca 3 er 5 er plazma sallıyor. Ne kadar az şarj o kadar az bomba...

Daha araç filan kullanamadık. Kokpit olayı var heralde. Başlarken görüyoruz öyle bir giriş

Oyun daha hızlı hale gelmiş. Artık agır zırhlı bir spartan etkisi hissetmiyoruz hareket ederken. Daha çevik, seri olmuş.

Şu yeni özellikler epey zevk verecek oyunlara...Bubble Shield yokmu benmi denk gelmedim. Yoksa eğer, o güzelliğin gidişine üzülürüm...

• benm hedefim figürü ama ya o olmadıkdan sonra normal alırım :)
  • Halo Reach Top Kills

• Grafikler halo 3 ten genel olarak daha iyi.Poligonlar olsun,görüş mesafesi,animasyonlar hepsinde önemli yol katedilmiş.Renkler ve dokular halo 3 ten daha mat,halo 3te canlı ve parlaktı.Değişik bir anti aliasing uygulanmış.Sabit durunca 2xaa uyguluyor fakat hareket edince AA kapanıyor ve blur devreye giriyor.
  • Bir türlü ODST alamadım daha alabilirim umarım 19'una kadar amaç Grafikleri vs. görmek ama yorumlara göre yine diğer Halo'lar gibi inanılmaz bir oyun gelmiş..
  • Şu müzige hastayım yahu.. Ne zaman dinlesem direk gaza geliyorum..Çöp oyuna koysalar onu bile oynarım , o derece
    Multi esnasında şu muzigi çalayım bol bol mp3 den...

8. kill süper olmuş. Adam sotede bekliyor, gelenin üstüne atlayıp öldürüyor kapı agzında..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 4 Mayıs 2010; 17:29:30 >
  • Sözlerimi geri alamam
    Yazdıgımı baştan yazamam

demiş ünlü düşünürler...Ama ben geri alıyorum
    Dün gece 4 saat kadar aralıksız oynadık. Tüm Halo lardan daha iyi olmuş multiplayer. Jetpack, armor, stealth ve koşu özellikleri oyunlara bambaşka hava katmış. Stratejik anlamda çok işe yarıyorlar
    Bir maçta elemanla odada kapıştık, sonra enerjileri yenileyelim diye geri çekildik. O esnada ben jetpackle camdan uçup öbür tarafa geçtim, arkasından saldırdım...Aynı şekilde armor olayıyla çok yerde kurtarabiliyorsunuz paçayı. Özellikle yanınızda destek kuvvetler varsa

Grafikler Halo3 den çok daha iyi kesinlikle. Halo3 oynayıp buna geçince daha rahat anlıyorsunuz.

Headhunte müthiş, mikemmel, harika, über süper bir mod olmuş....Free-for-All seçtiğinizde oynayabiliyorsunuz. Olay şu
    Öldürdüklerinizden kurukafa düşüyor. Bunları alıp, devamlı yerleri değişen beyaz bölgelere götürüp skor alıyorsunuz. Üstünüzde ne kadar kuru kafa taşırsanız, tepenizde yazıyor. Çok fazla ise yuvarlak şekil çıkıyor. Haliyle üstünde kuru kafası çok olanlara dalıyor herkes. Öldürünce üstündekiler düşüyor ve siz onları toplayıp bölgeye götürmeye çalışıyorsunuz. Devamlı heyecan

Bir arkadaş 25 tane toplamıştı. Elemanı vurdular her yana kuru kafalar saçıldı
    Sonra millet düşenleri toplayıp götürebilmek için birbirini yedi resmen. Halo 3 de Rocket Race ne ise bu onun 2-3 misli zevkli birşey

• indirmek için odst gerekli mi
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.