Şimdi Ara

--->Halo: Reach<--- EVERY LEGEND HAS A BEGINNING (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.137
Cevap
0
Favori
44.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Neden %100 Değil Çünkü Burası Türkiye Burda Kağıtta Yazan Herhangi Bi Mevzuat %100'lük Oranda İşlemez Yada %100'lük Oranda İptal Edilemez . Legendary Pack'in Fiyatı Çok Olduğu İçin Ayrı Takılma İhtimali Yüksek. Fiyatı 5 Dolar Bile Olsa Kutusu Büyük Olduğu İçin Ayrı Takılma İhtimali Yüksek...

Takılırsada Feci Şekilde O Oda Senin, Bu Kağıt Benim, Bu Kaşe Senin, Bu İmza Benim Diye Diye Saatlerce Süründürürler. Süründüğün Yetmezmiş Gibi Çok Rahat Bi 300 TL Daha O Vergisi Bu Vergisi, Kaşe Ücreti, Git Gel vs. Masraf Yaparsın. Bunu Hiç Çekinmeden Arkadaşın Eşin Dostun Yaşadığı Deneyimlere Dayanarak Söylüyorum.

Boşu Boşuna Legendary Sipariş Verme. Limited Ver. Olurda Biri Yurtdışına Gider Ordan Legendary Alır Getiririm Derse Limitedı İptal Edersin. Bu Daha Mantıklı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 29 Nisan 2010; 2:02:22 >

• Beta sadece 15 gün sürecekmiş.Çok kısa bir süre bence.Odst'nin hatırına 1 ay olmasını beklerdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NecronLord

Beta sadece 15 gün sürecekmiş.Çok kısa bir süre bence.Odst'nin hatırına 1 ay olmasını beklerdim.

Bugün yarın vereceğim ODST siparişini iyi ki 1 aylık bedava Live'da var ama kısa süre olması kötü olmuş gerçekten açık beta olacak mı belli mi peki?
  • quote:

Beta sadece 15 gün sürecekmiş.Çok kısa bir süre bence.Odst'nin hatırına 1 ay olmasını beklerdim.

Yahu bende kendimi avutuyordum yazı reach betayla geçirirz diye, 15 gün çok kısa olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrStark

quote:

Orijinalden alıntı: Legend_Warrior

quote:

Bugün yarın vereceğim ODST siparişini iyi ki 1 aylık bedava Live'da var ama kısa süre olması kötü olmuş gerçekten açık beta olacak mı belli mi peki?

açık beta derken ? herkese mi açık demek istediniz ?

eğer öyle dediyseniz beta yı sadece odst sahipleri oynayabilecek.

Sadece 15 gün ve sadece ODST sahipleri yani başka şans yok teşekkürler yanıtladığınız için bu arada 2 gün için Silver üyelere de açılacakmış Beta galiba..

• arkadaşlar birisi bi bakabilirmi yayınlandı sanırım ? halo 3 multi cd sini taktım beta previv falanlar filanlar diyodu taktım odst yi bu seferde extras yerinde previev beta yazıyordu tıklıyorum ama bilgi alınamıyo diyo :/ heycan oldum :$
  • Benim için ss çekip koyun arkadaşlar.
  • Betaya tsi ile 2 saat 20 dakika kaldı.
  • Beta geliyor. Oynayan arkadaşlar ss'leri bekliyoruz.
  • bu arada feysbuk ve tivitir dan halowaypoint sürekli beta key dağıtıyo bilginiz olsun :D 1 2 saatte bi veriyolar bitane ilk kapana diye
  • Heyecan dorukta, yarin büyük gün
  • benim halo1 daha bitmedi ne uzun oyunmuş bu arkadaşlar... yüzlerce canavar geliyor nasıl bitecek bunlar
  • Halo Reach Beta' ya beklenti 3 milyon teenager.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Halo Reach Beta' ya beklenti 3 milyon teenager.

emeğine sağlık
    +rep
  • Arkadaşlar ne oldu çıktı mı beta ?
  • çıktı ama ben de hata kodu veriyor .

kod:800700e8 şimdi araştıracam bakalım neyin nesiymiş.
  • Kod dağıtılmaya devam edilecek değil mi Shopto'da sorun yaşıyorum ama ben çözene kadar bitmiş Gameseek'e kaldım yine galiba ama 19 Mayıs'a kadar ODST'lerd ekod olacaktır dğeil mi?

Bu arada Beta'dan başını ayırabilen olursa SS bekliyoruz..
  • evet sorun "locale" ile ilgiliymiş.Benim hesabım USA ve kayıt olurken amerika adresi vermiştim , konsolumda bulunduğum yer(locale) ise İngiltere idi onu Amerika yaptım ve düzeldi çekiyorum şu an. 271mb lık dosya.

benim çektiğim video galiba ya!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zildjiann -- 3 Mayıs 2010; 15:28:12 >
  • Henüz Beta Çıkmadı. Preview The Beta Kısmının Play The Beta Ya Dönmesi Lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 3 Mayıs 2010; 16:25:01 >
  • başlık kimin gazı acaba :D
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.