Şimdi Ara

--->Halo: Reach<--- EVERY LEGEND HAS A BEGINNING (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
0
Favori
44.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni silahlar ve özellikler baya eglenceli olacak

http://www.gametrailers.com/player/64883.html

Magnum Halo 1 deki gibi hatta daha güçlü şekilde dönüyor. Yere çarpınca zıplayıp patlayan bomba atar var. Ayrıca ikinci ateşle yere attıgınızda trigger ı bırakınca patlayan özelliğide var.
    Beam Rifle da güzel olmuş. Sarı sarı yardırıyoruz...En sevdigim silahlardan olan Needler daha seri geldi. Zırh vs dinlemez, attıgınızda haşat eder düşmanı

Multiplayer mekanlarda yine Halo ya yakışır şekilde, geniş, ferah..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 27 Nisan 2010; 16:10:43 >

• Bu halo reach tam hardcooooree olmuş,deli dehşet oynanır live ve splitscreen.
  • legendary edition'a ohannesburger diyorum.
  • malesef bende sadece limited alıcam. legendary pack her halikarda takılır. yada çıkıtğı zamanda biri giderse rica etmek lazım ki yanında getirsin
  • yokmu aramızda yurt dışına çıkıcak o ara :P toplasın getirsin hepimize :D
  • bu arada yazıldımı bilmiyorum ama koşma özelliği geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

bu arada yazıldımı bilmiyorum ama koşma özelliği geliyor

Tek şüpheli baktığım bu özellik oyunda,Halo'da gerek yoktu sanki buna.Ama denemeden bir şey söylemek doğru olmaz..
  • Adamlar boş durmuyor ve devamlı oyuna yeni birşeyler ekliyorlar

• simdi kizicaksiniz ama Halo 3 den farkli degil su gifler sanki Halo 3 den ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

simdi kizicaksiniz ama Halo 3 den farkli degil su gifler sanki Halo 3 den ..

Halo3'den farklı değil mi?
  • quote:

Görsel ve oynanis olarak fark var hadi hiçbir fark yok diyelim hiç farketmez sonuçta yine kalite yine efsane;)
  • quote:

Dostum kızmıyoruz ta bi ki ama en azından silah detaylarına ve renk paletine dikkat etmeni öneririm videolarda,HD izlersen çok bariz belli oluyor yeni grafik motoru.
    Buyur burdan

• quote:

Grafikler bariz daha güzel dostum.Arkadaşın dediği gibi videoyu mutlaka HD izle,farkı göreceksin.Üstelik gördüğümüz multiplayer.Single modunda grafikler çok daha iyi olur bence.
  • quote:

usta xbox live dan baktımda senin dh ye yazdığın gamertagla halo 3 oynanmamış gözüküyor. foruma yazdığın hariç başka gamertag ile mi oynadın. yoksa oynamadan kıyaslıyorsun? kavga tartışma maksatlı değil meraktan soruyorum. cevaplamasanda olur...

--->Halo: Reach<--- EVERY LEGEND HAS A BEGINNING

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 28 Nisan 2010; 1:23:33 >
  • Arkadaşlar ben bu halo serisinin hiçbirini oynamadım dün halo 1 pc versiyonunu edindim oynamaya başladım ama bir yararı olurmu xbox da halo 3 var en azından konu olayını anlayım diyorum ne dersiniz bu halo1 de çizgifilmden bile bi acayip göründü gözüme :)
  • ben yinede oynayım halo 1 i biraz sıkılırsam exit :)
  • şu oyun çıksın ilk işim almak olucak denicem paraya kıyıcam ilk defa bu oyun için maaşımı bu oyuna vericem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

quote:

usta xbox live dan baktımda senin dh ye yazdığın gamertagla halo 3 oynanmamış gözüküyor. foruma yazdığın hariç başka gamertag ile mi oynadın. yoksa oynamadan kıyaslıyorsun? kavga tartışma maksatlı değil meraktan soruyorum. cevaplamasanda olur...

o gamertagi artik kullanmiyorum

single iyi olabilir ama MULTIPLAYERI bana gore degil...

• quote:

Orijinalden alıntı: MrStark

Evet ShopTo'nun değerini bir kez daha anlamış olduk çünkü Legendary Edition an itibariyle stocklarda arkadaşlar 89 gbp.

bu arada sıpariş linki.

http://www.shopto.net/XBOX%20360/VIDEO%20GAMES/XB2HA25-Halo%20Reach%20Legendary%20Edition.html

ben şuanda hem limited hemde legendary edition ı sıpariş ettim gümrükten geçerse limited ı iptal edicem gümrükte takılırsa legendary i iptal edicem.

türk lirasına göre 203 lira gibi bir miktardı sanırım sizce gümrükte sorun yaşar mı ?

not:bir daha baktım kargo parasıda 34 gbp arkadaşlar yani toplamda 271 lira filan gümrükte şimdi sorun yaşarmıyım ? .

Bende senin gibi yaptım, hafta içi gidip bizim postanedeki gümrük sorumlusu olan tonton teyzeyle bir görüşeyim durumu, sorun olmazsa limitedi iptal edip legendary alıcam artık

• quote:

Orijinalden alıntı: MrStark

Evet ShopTo'nun değerini bir kez daha anlamış olduk çünkü Legendary Edition an itibariyle stocklarda arkadaşlar 89 gbp.

bu arada sıpariş linki.

http://www.shopto.net/XBOX%20360/VIDEO%20GAMES/XB2HA25-Halo%20Reach%20Legendary%20Edition.html

ben şuanda hem limited hemde legendary edition ı sıpariş ettim gümrükten geçerse limited ı iptal edicem gümrükte takılırsa legendary i iptal edicem.

türk lirasına göre 203 lira gibi bir miktardı sanırım sizce gümrükte sorun yaşar mı ?

not:bir daha baktım kargo parasıda 34 gbp arkadaşlar yani toplamda 271 lira filan gümrükte şimdi sorun yaşarmıyım ? .

Hem boyuttan hem fiyattan kesin takılır dostum,kaçarı yokBuarada 271 TL değil,310 TL yapıyor:)

Bence Limited'i gayet yeterli,Legendary için yurtdışından tanıdık lazım.Riske girip,uğraşmaya değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelabel -- 29 Nisan 2010; 1:40:13 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.