Şimdi Ara

Halo oynayanlara bir soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
3.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Xbox ı alalı 8-9ay anca oluyor.GeoW 2 yi bitirdim(1-3 daha elime geçmedi) falan yani oynanması gereken oyunları sırayla oynuyorum.Abim aleti getirdiğinde Halo Reach getirmiş ben en son Halo(2001-2002 falan) ondan sonrada Halo 2 yi siyah yani Xbox 1 de bitirmiştim. Reachı görünce hikaye çok uzaklaşmış oluyordum.3 gün önce Halo 3 ü getirdi oynadım.Şimdi halonun diğer oyunlarının sırasını yazarmısınız. birde Halo 3:ODST halo3 ün devamımı Master Cheif uzaydan kurtuluyormu(Dipçik bence Halo 3 le GeoW 2 çok benzerdi)

ODST de New hero yazıyor. Cheif meftamı oldu reachte herkes süper elbiseliydi oda bence oyunun akışını değiştirmiş

Haloya aç şu kardeşinize yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YediGüzelAdam -- 17 Ocak 2012; 15:11:42 >

•  Halo oynayanlara bir soru

Halo 3: ODST Halo3'ün devamı değil, Master Chief de yok ODST'de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Cheif peki diğer serilerde geliyormu Combat evolved anniversary ilk serinin aynısımı(hikaye olarak) yoksa farklı kusura bakmayın çocuk gibi sorduğumun farkındayım ama nasıl sorulur bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Cheif peki diğer serilerde geliyormu Combat evolved anniversary ilk serinin aynısımı(hikaye olarak) yoksa farklı kusura bakmayın çocuk gibi sorduğumun farkındayım ama nasıl sorulur bilmiyorum.

Gelmiyor, Reach'de de Noble 6'yı yönetiyoruz Chief yine yok, Combat evolved anniversary ilk serinin hd versiyonu, hikaye olarak aynı yani.

• çok saol çok yardımcı oldun
  • KAKA bize söz bırakmamış
  • Reach ilk oyundur oyun içi kronolojiye göre, yani Reach'in sonu Halo 1'in başıdır..Anniversary Halo: CE'nin yani ilk oyunun bayağı bir elden geçirilmiş hali grafikler çok fark ediyor..Sonra 2-3 diye..ODST'te 3'den önceyi anlatıyor savaş sırasında işte bulunduğu yeri savunan ODST birliğinin hikayesi..Reach'te daha fazla silah vs.nin olması askeri üs olduğundan insanlık için daha yeni teknolojiler orada yer alıyor..Bu sırada dediğin Halo 3'ün devamı MC'nin uzay meselesi 4'te devam edecek..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend_Warrior

Reach ilk oyundur oyun içi kronolojiye göre, yani Reach'in sonu Halo 1'in başıdır..Anniversary Halo: CE'nin yani ilk oyunun bayağı bir elden geçirilmiş hali grafikler çok fark ediyor..Sonra 2-3 diye..ODST'te 3'den önceyi anlatıyor savaş sırasında işte bulunduğu yeri savunan ODST birliğinin hikayesi..Reach'te daha fazla silah vs.nin olması askeri üs olduğundan insanlık için daha yeni teknolojiler orada yer alıyor..Bu sırada dediğin Halo 3'ün devamı MC'nin uzay meselesi 4'te devam edecek..

İşte reachden sonra daha güçlü ve gelişmiş olan Master Chief'i salıyolar meydana sonrası malum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:SyLaR:. -- 17 Ocak 2012; 16:57:17 >
  • Halo Reach başlangıçtır.Oyunun temel taşı olarak bak olaya.Zaman sıralamasına göre ilktir.

Halo Anniversary mantık olarak baktığında yeni bir oyun değildir.1 inci oyunun 10 uncu yılına özel bir durum olarak en baştan elden geçirilip daha iyi grafiklerle sunulmuş halidir.

Aynı zamanda tek bir tuş ile eski yapım grafiklerinede dönmektedir oyun.Aradaki farkı görmemiz açısından yapılan bir güzellik diyelim.Anniversary mutlaka oynanmalıdır.

-Spoiler-

Master Chief ölmemiştir.3 üncü oyunun sonunda Cortana ile beraberlerdir zaten.4 üncü oyundada Master Chief geri dönüyor.
  • Master Chief zaten bir yerde ihtiyacın olduğu zaman beni uyandır gibi bir laf ediyordu Halo 4'de uyandırılıyor işte merakla bekliyoruz.Bu arada Halo: Combat Evolved Anniversary gerçekten çok güzel bir oyun olmuş ve sıradan bir grafikleri elden geçirmede olmamış baya uğraşmışlar.
  • tamam arkadaşlar söz size vaktim olunca hepsini oynayacağımBende MC nin dondurulduğunun farkındayım ancak diğer oyunlarda MC yok diyince moralim bozulmuştu.Neyse hepsini oynarız.
  • Özlemişiz valla şöyle Halo muhabbetlerini. Reach çok güzel bir oyundu, Odst'nin cidden farklı bir havası vardı. Normal askerle oynamak ayrı bir tat veriyordu. Zaten bu iki oyunda da umutsuzluk hissi çok ağır basıyordu. Odst'de biraz daha yalnızlık, terkedilmişlik hissi hakimken, reachte karşı güçlerin büyüklüğü karşısında dehşete düşüyorduk. Ama her iki oyunda da MC olmaması ve hikayede bilinmeyen yerlere bir ilerleme olmayışı, Halo için bir süre farklı bir dönem oluşturmuştu. Şimdi 4 ile devam eden hikaye eminim bir süredir unuttuğumuz kazanma ve başarma hissini tattıracaktır. Teaserlarını, Live action trailerlarını merakla bekliyorum. Zira her ne kadar artık Exc oyunlara çok önem vermiyor gibi dursa da, MS excleri için pazarlama yönünden her zaman şaheserler yaratmıştır. Odst'nin live action trailerı hala aklımda. Halo3'ün sonunu oynadıktan sonra izleyince insan anlamsızca gaza geliyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathcallsdeath -- 17 Ocak 2012; 21:37:44 >

• Reach sıra olarak 1 oyun olsada tarih'te bence combattan başla en son reach oyna bu olay sw'ye benziyor ilk 1-2-3 izleyip 4-5-6 sonra izlemek gibi hikaye için.
  • Konuya ayrıntılı cevap verenlere teşekkürler.. Halo: Combat Evolved Anniversary yi alayım bende o halde . Halo 3 bence serinin en iyi oyunu. Halo 3:ODST yi çok beğenmedim ama yalnızlık hissi uyandırması son derece doğru.Halo Reach ise en güzel grafikli olanı..Şimdi reach de bitirdiğim bir bölümü daha zor derecede ve çeşitli skullar açarak tekrar tekrar oyanamak çok zevkli..
  • oyunu coop da oynadım online da oynadım çok beğendim herkese tavsiye ederim

• Bunu daha yeni izledim Bungie easter egg konusunda da uzman bir firmaymış.
  • Multi Halo oynadığım günleri özledim.Güzel grubumuz vardı.Geç saatlere kadar oynardık.Ara verincede 3k olayından sonra xbox'a koptuk.Şimdide Live'a girmez oldum.

Serinin en iyi oyunu tartışmasız Combat Evolved'dır.Tabii zamanında oynandıysa eğer.Şu nesildede Halo 3 en iyisi.

Halo 3'üde tek başına Legendary'de bitirmek deliliktir.Sinir kaldırmaz kolay kolay.Ben bu manyaklığı yaptım.Bunuda oyunu tekrar tekrar bitirmeme diğer seviyelerde borçluyum.Co-op olarak çok kasmasada tek başına Legendary seviyesinde bitirmeye kalkmak deliliktir.

4'e çok var daha maalesef.Sabırsızlandım yine.

2K'nın paylaştığı Videodaki Easter egg'lerden DJ Brute çok iyiymiş.Birde Reach'de Master Chief'i görmek.
  • Selamlar
    Bugune kadar hep Playstation serisine sahip olmusumdur (ps1-ps2-ps3) 2 konsolsaki ortak oyunlari da hep bunlarda oynamisimdir.
    Halo serisini oynamak bugune kdr hic nasip olmadi (xbox'da da)
    Yeni xbox360 aldim. Sizce ilk olarak hangi oyunla bu seriye baslamaliyim? Kronolojideki ilk oyuna mi? Yoksa ilk cikan oyunla mi?
    Tavsiyeleriniz icin tesekkurler
  • 1 inci oyunun remake i Halo Anniversary ile seriye başla.Sırayı bozma Başlangıç oyununu gör.2 yi pas geçeceksin gibi görünüyor 360 da yok.Sonra 3,Odst,Reach oynayıp 4 ü beklemeye koyulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallout 3

1 inci oyunun remake i Halo Anniversary ile seriye başla.Sırayı bozma Başlangıç oyununu gör.2 yi pas geçeceksin gibi görünüyor 360 da yok.Sonra 3,Odst,Reach oynayıp 4 ü beklemeye koyulabilirsin.

Cok tesekkurler tavsiye icin. Hemen siparis edeyim :)
    Bu arada 3. Oyunda 2. Oyunun senaryosundan bahsedio mu? Yoksa bi yerlerden okumalimiyim? Bir de saydiginiz siralamada Halo Wars'i yazmamissiniz. Ozel bir sebebi var midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halug -- 18 Ocak 2012; 2:05:36 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.