Şimdi Ara

Halo oynayanlara bir soru (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
3.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Co-op modunda biri Master Chief Diğeri Arbiter oluyor.Anca bu şekilde oynayabilirsin.Single'da Master Chief oluyoruz.2 deki olay yok.
  • bu ne lan üçgen kafa mı vuracaz deyip senelerce bakmamıştım oyuna...

sonra reach i oynayıp legendary de bitirince, diğer tüm oyunları da alıp bitirmiştim... hey gidi hey
  • Arkadaşlar kusura bakmayın ama birşey söylemek istiyorum. 40 ına merdiven dayamış 25 yıldır oyun oynayan bir insanım. 2 yıl önce filan Xbox 360 ı ilk aldığım sıralar Halo başlığı dikkatimi çekti. Orda oyun ve konusu hakkında çok güzel yazılar okudum. Pek FPS oynayan birisi olmama rağmen merak ettim bir deneyeyim dedim. Halo 3 dü sanırım oyuna başladık grafikler güzel, ilerliyorum girişden sonra birde ne göreyim düşman yaratıklar meyveye benziyor. Ecüş bücüş sanki kostüme benzeyen renkli renkli yaratıklar. Ondan sonra oyunu bıraktım.

Yanlış anlaşılmasın oynayan arkadaşlara saygı duyuyorum. Oyun yaramaz filan da demek istemiyorum. Sorun bendedir mutlaka. Bu kadar insan yanılıyor olamaz. Ya ben seriyi pek anlamadım erken karar verdim yada yaşlanıyorum
  • Halo en sağlam konulu fps oyunlarında rahat ilk 3 içersinde yer alır kişisel olarak hikaye açısından en sevdiğim fps'dir multi olarakta en çok eğlendiğim fps'dir ama esas olayı hikayesidir. evrenini bilen herkes ne demek istediğimi anlar zaten.

bonus, forerunner'lar

• quote:

Orijinalden alıntı: cartok

Arkadaşlar kusura bakmayın ama birşey söylemek istiyorum. 40 ına merdiven dayamış 25 yıldır oyun oynayan bir insanım. 2 yıl önce filan Xbox 360 ı ilk aldığım sıralar Halo başlığı dikkatimi çekti. Orda oyun ve konusu hakkında çok güzel yazılar okudum. Pek FPS oynayan birisi olmama rağmen merak ettim bir deneyeyim dedim. Halo 3 dü sanırım oyuna başladık grafikler güzel, ilerliyorum girişden sonra birde ne göreyim düşman yaratıklar meyveye benziyor. Ecüş bücüş sanki kostüme benzeyen renkli renkli yaratıklar. Ondan sonra oyunu bıraktım.

Yanlış anlaşılmasın oynayan arkadaşlara saygı duyuyorum. Oyun yaramaz filan da demek istemiyorum. Sorun bendedir mutlaka. Bu kadar insan yanılıyor olamaz. Ya ben seriyi pek anlamadım erken karar verdim yada yaşlanıyorum

Oyunun en çok ve bana göre de tek eleştirilebilecek yanı o zaten. Ama bütün düşmanlar öyle değil. Gruntlar öyle sadece. İnsan düşmanını seçemiyor ne yapalım, koruyacağız dünyayı, reachi dedik girdik bir kere maceraya Yaşla alakası yok bence. Biraz önyargı oluşuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

quote:

Orijinalden alıntı: cartok

Arkadaşlar kusura bakmayın ama birşey söylemek istiyorum. 40 ına merdiven dayamış 25 yıldır oyun oynayan bir insanım. 2 yıl önce filan Xbox 360 ı ilk aldığım sıralar Halo başlığı dikkatimi çekti. Orda oyun ve konusu hakkında çok güzel yazılar okudum. Pek FPS oynayan birisi olmama rağmen merak ettim bir deneyeyim dedim. Halo 3 dü sanırım oyuna başladık grafikler güzel, ilerliyorum girişden sonra birde ne göreyim düşman yaratıklar meyveye benziyor. Ecüş bücüş sanki kostüme benzeyen renkli renkli yaratıklar. Ondan sonra oyunu bıraktım.

Oyunun en çok ve bana göre de tek eleştirilebilecek yanı o zaten. Ama bütün düşmanlar öyle değil. Gruntlar öyle sadece. İnsan düşmanını seçemiyor ne yapalım, koruyacağız dünyayı, reachi dedik girdik bir kere maceraya Yaşla alakası yok bence. Biraz önyargı oluşuyor.

Kolay gelsin hocam size. Tabi hocam korumak lazım. Jelibonları boş bırakmaya gelmez Şaka yaptım kızmayın hemen:)

• usta iyi diyorsunda haloyu oynayan insanların çoğu en geç 2004-2005(ben 2001)te falan ilk oyunu görüp hikayeyi sindirmiş sonra 2. 3. diye gitmiştir hikayeyi anlamazsan birçok fps adamı sarmaz
  • O gruntları yem niyetine atıyorlar.Vururken acıyorum ancak plasma grenade'yi yapıştırınca gözüm kararıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SİNEQ

O gruntları yem niyetine atıyorlar.Vururken acıyorum ancak plasma grenade'yi yapıştırınca gözüm kararıyor

Bir de saldırmadan sessizce yaklaşırsanız aptal aptal konuşuyorlar, komedi. Jelibon falan ama severim onları. Bazen arkadan dolaşıyorlar falan şakaya gelmiyorlar.
  • Hayatta Xbox'ım olmadı fakat her Halo oyununu mutlaka oynamışımdır.Halo 1 ve 2'yi asla unutmamıştım.Az sabahlamamıştım.Diğer türli ya Emülatör ya da arkadaşlarımdan oynadım.Burada Xbox oyunu da Xboz 360 da bulunmadığı için Halo ile o sevgili günlerimize zor kavuşuyorduk.Oyun Star Wars misali gibi birşey ve bana hitap ediyor tamamen.Seneryo grafiklemeler (1. Oyunlarda Gruntların tiplerine az gülmedim) her şeyi güzeldi.Eski RE gibi olacakken X360 sürümleri çıktı ve çok daha güzelleşti.Oyun için şimdiki yorumlarım bu kadar.Her X360'ı olana tavsiye ederim.Şart değil bir deneyin.Kendinizi alamıyacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Bunu daha yeni izledim Bungie easter egg konusunda da uzman bir firmaymış.

Dj uçmuş

• Halo 3 Bitiş videoları +Halo 4 teaser

Nasıl geçecek bu kadar zaman?
  • Beyler ben HALO 3'le HALO:Reach'i bitirdim.Şimdi hangisini önerirsiniz?HALO 3:ODST' mi yoksa HALO:Anniversary'mi alayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouLForceTR

Beyler ben HALO 3'le HALO:Reach'i bitirdim.Şimdi hangisini önerirsiniz?HALO 3:ODST' mi yoksa HALO:Anniversary'mi alayım?

Dostum,2002 xbox ve pc için çıkan anniversarry'i oynayıp bitirmeişsen alma.Aynı şeyler,sadece grafikleri iyileştirerek yeniden piyasaya sürdüler.ODST'yi yada Halo Wars'ı oyna.Halo 4'ü de bekleyebilirsin.
  • Halo Wars da güzeldi, strateji sevenler kaçırmasın, konsolda da gayet güzel bir şekilde oynanıyor.
  • ben çok karışık oynadım bu oyunu ya allak bullak oldu kafam önce halo 3 ü oynadım sonra reachi oynadım odstyi atladım combat evolved ı oynucam şimdi bişey anlamadım hikayeden ..3de de reachde de başlarda sıkılmış oyunun sonlarına doğru çok sarmıştım halo oyunlarının son bölümleri harika oluyor izlenimlerime göre
  • Halo oyunlarını hikayeye göre dizilimi:Halo Wars:ilk savaşın başladığı yıları anlatıyor.Halo Reach:Reach gezegenin düşüşünü anlatıyor.Halo Combat Evolved/Anniversay:Halo nun ne olduğunu,niçin yapıldğını,kimler tarafından kurulduğunu anlatıyor Halo2:yine Halo yla ilgili bilgiler ve yeni yaratıklar,silahlar ve albete düşmanımız Covenatlara ilgli bilgiler Halo3:ODST:New mombasa savaşı ve Halo3 oynayanlariçin söylüyorum The Strom bölmünde Halo'ların kontroları sağlayan yere giden bir Potral açılıyor o portalın nasıl açıldığın ve New Mombasa'nın nasıl harap olduğunu anlatıyor ve sonuncusu ve benim favorim Halo3:bu sefer Ark'ın ne olduğnu ne işe yaradığını öğreniyoruz. ve oyunun sonuda gemiye bindiğmiz zaman portal MC başka yere yönlendiriyor ve Arbiter ( Halo2 de olduğumuz uzaylı karakter) da dünyaya düşüyor. ben Halo3 dışında tüm oyunlarını oynadım Halo3 dışında ki onuda alıcam tek diyeceğim Halo serisi gerçekten çok güzel Hikaye müthiş oyun harika grafikler güzel yani bildiğniz gibi ben Halo'nun bir fanıyım. MP,SP,CO-OP ve Split Screen olarak gerçekte çok güzel bir oyun bazıları oynamadan ön yargılı davranıyor ondan dolayı herkese tavsiye edrim ve ilk hangisini alcıam diyorsanız bence Halo3'ü alın ama hikayeyi anlamak içinde ilk Halo Combat Evolved veya Anniversary'i alın ayrıca reachİwars ve ODST de MC yok fakat ODST te easrter egg de var. eyer Halo2 ve Halo3 ODST i oynadıysanız POD dan düşdüğünüz ve Covenat gemisini gördğünüz zaman sağ alt kısma bakın orada masterchief in gemisini görebileceksiniz

Halo oynayanlara bir soru

• evet saten en iyi easter egg yapan oyun studiosu olarak seçildi
  • Halo 4 ü oynamış olanlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.