Şimdi Ara

Hallow Knight Türkçe Yama Çalışması(ÇIKTI) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
18
Favori
30.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Emeği geçenlerin ellerine sağlık. Şöyle ufak bir eleştirim olacak; "de" bağlacının yazımı ile ilgili üç tane hata gördüm. O anda aklıma gelmedi ekran görüntüsü almak, bir daha karşılaşınca buraya eklerim görüntüyü.
  • yama hakında bilgi verebilir misiniz ? Güncellendikten sonra türkçe yama gitti.
  • @Black_Wolf14 Hataları bildirdiğiniz takdirde kısa süre içinde düzeltip yamayı güncelleyebilirim. Geri dönüşünüz için teşekkür ederim.

@yunusyunus Oyuna gelen güncelleme dil dosyalarında değişikliğe neden olduğundan yamayı güncelledim. Yeni sürüme blog sayfasından erişebilirsiniz.
  • Hocam ufak bir güncelleme sonrası yama tekrar çalışmaz olmuş sanırım güncelleme gibi bir durumunuz var mı?
  • yama gümlemiş :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Zangetsu

Hocam ufak bir güncelleme sonrası yama tekrar çalışmaz olmuş sanırım güncelleme gibi bir durumunuz var mı?
    Haftasonu göz atacağım. Tahminimce cumartesi günü yeni sürümü çıkartırım.
  • Yama, 1.4.3.2 sürümüne güncellendi. Yeni sürümün yamasına blog sayfasından ulaşabilirsiniz.
  • v1.4.2.4
    s3.dosya.tc
    v1.4.2.4_Yeni_Turkce_Yama_Oyun_Gezginleri.rar dosyas�n� indir - download
    http://s3.dosya.tc/server17/7lmlui/v1.4.2.4_Yeni_Turkce_Yama_Oyun_Gezginleri.rar.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: dufresneee

Yama, 1.4.3.2 sürümüne güncellendi. Yeni sürümün yamasına blog sayfasından ulaşabilirsiniz.
    yama şu an çalışıyor mu acaba steam sürümnde
  • Çalışıyor.
  • dufresneee D kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. oyun indirime giriyor ama hep yüzde 33 indirim. yüzde 75 bekliyorum bayadır ama imkansız gibi.
  • Eline emeğine sağlık. 1.5 sene önce Cuphead ve Salt and Sanctuary ile birlikte aldım bu oyunu. Bakıyorum herkes 50-100 saat oynamış. Cuphead ve Salt and Sanctuary bitirdim. Dönem dönem de kurup yarım saat bir saat oynamaya çalıştım bu oyunu. Hani seveni çok fazla, benim görmediğim bir şeyi görmüşler ki beğenmişler ama bence çok kötü bir oyun. Karanter kütük gibi, seneler önce çıkmış nes oyunları bile bundna daha rahat bir kontrol imkanı sunuyor. Olduğu yerde kazık gibi zıplayan ve elindeki bıçakla böcek kesmek başka bir şey yapmayan bir karakteri yönettiğimiz bu oyunu elli yüz saat oynayabilen bünyeler beni şaşırtıyor. Ne kadar enteresan zevkleri var insanların.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

Eline emeğine sağlık. 1.5 sene önce Cuphead ve Salt and Sanctuary ile birlikte aldım bu oyunu. Bakıyorum herkes 50-100 saat oynamış. Cuphead ve Salt and Sanctuary bitirdim. Dönem dönem de kurup yarım saat bir saat oynamaya çalıştım bu oyunu. Hani seveni çok fazla, benim görmediğim bir şeyi görmüşler ki beğenmişler ama bence çok kötü bir oyun. Karanter kütük gibi, seneler önce çıkmış nes oyunları bile bundna daha rahat bir kontrol imkanı sunuyor. Olduğu yerde kazık gibi zıplayan ve elindeki bıçakla böcek kesmek başka bir şey yapmayan bir karakteri yönettiğimiz bu oyunu elli yüz saat oynayabilen bünyeler beni şaşırtıyor. Ne kadar enteresan zevkleri var insanların.
    bence çok şey kaçırıyorsun. oyunun ilk başında karakter biraz pasif olsa da ilerde yeni yetenekler aldıkça ve ilerledikçe çok seri ve zevkli oluyor. mekanlar çok güzel boss savaşları da efsane. karşına çıkan karakterler olsun oyunun sonu olsun bence çok etkileyici. bu arada oyunun 2. si de çıkacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Truelegend

bence çok şey kaçırıyorsun. oyunun ilk başında karakter biraz pasif olsa da ilerde yeni yetenekler aldıkça ve ilerledikçe çok seri ve zevkli oluyor. mekanlar çok güzel boss savaşları da efsane. karşına çıkan karakterler olsun oyunun sonu olsun bence çok etkileyici. bu arada oyunun 2. si de çıkacak.

Alıntıları Göster
    Hocam doğru olabilir ancak içinde bulunduğumuz çağda 40-50 saatleri bulacak bir oyun için içine çekmediği halde devam etmeye kalkışmak da lüks oluyor. Yine de inat edip üç saati devirmeye çalışacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

Hocam doğru olabilir ancak içinde bulunduğumuz çağda 40-50 saatleri bulacak bir oyun için içine çekmediği halde devam etmeye kalkışmak da lüks oluyor. Yine de inat edip üç saati devirmeye çalışacağım.

Alıntıları Göster
    inanır mısın bilmiyorum ben de ilk oynadığımda bu ne ya berbat bir oyun demiştim ve silmiştim. sonra aradan biraz zaman geçti tekrar yükledim ve 2 defa bitirdim. hemen karar vermemek lazım biraz şans tanıyınca sarabiliyor oyun. toplam oynama sürem 100 saatin üstünde. oyun dark souls'un 2 boyutlu versiyonu gibi. çeşitli bölgelere gidiyorsun bazen ilerleyemiyorsun mecburen başka yerlere gidiyorsun ve sonra yeni özellik kazandıkça gidebiliyorsun gidemediğin yerlere. bu ilk süreçte bıkmadan devam edersen beğeneceksin bence. abartmıyorum cidden hayatımda gördüğüm en iyi oyunlardan biri. 2. oyunun da fragmanını izledim çok duygulandım diğer herkes gibi :) bu arada izlemediysen ilk oyunun fragmanını izle belki gaza gelirsin :)

• Evet fragman izlemek iyi bir fikir bakıyorum şimdi. Detaylı yorum için de teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Sen daha oyunun basına bile gelmemişsin ve direk notunu verip çıkmışsın. zaten ilk başta hangi oyun güzel dmc den örnek çift zıplama bile yok en başta. dmcnin kaçıncı oyunundayız yani artık bir çift zıplama verin :D. Oyunda öyle bir hikaye varki dark souls gibi aynı kafa yormassan forumlara bakmassan hiçbirşey anlayamassın ve epik bir hikayesi var. zorluk olarak dark soulsdan daha zor ve dlc modlarında öyle bosslar varki hikayede gizli bilgilerde veriyor ama o gizli bilgileri almak için oyunun en zor bosslarından hiç bir hit almadan geçmen lazım tek hitte ölüyorsun. uzun lafın kısası çok yanlıs bir algı ve yorum yapmıssın oyun sandıgın gibi kötü degil. Hiçbirşey bilmeden yorum yapmışsın. zaten bir oyuna yorum yapabilmek için o oyunu bitirmek veya en azından yarılamak gerekiyor. Daha sen denize bile girmemişsin su soguk veya sıcak deme yetkisini kendine bulmuşsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harun.E.D

Sen daha oyunun basına bile gelmemişsin ve direk notunu verip çıkmışsın. zaten ilk başta hangi oyun güzel dmc den örnek çift zıplama bile yok en başta. dmcnin kaçıncı oyunundayız yani artık bir çift zıplama verin :D. Oyunda öyle bir hikaye varki dark souls gibi aynı kafa yormassan forumlara bakmassan hiçbirşey anlayamassın ve epik bir hikayesi var. zorluk olarak dark soulsdan daha zor ve dlc modlarında öyle bosslar varki hikayede gizli bilgilerde veriyor ama o gizli bilgileri almak için oyunun en zor bosslarından hiç bir hit almadan geçmen lazım tek hitte ölüyorsun. uzun lafın kısası çok yanlıs bir algı ve yorum yapmıssın oyun sandıgın gibi kötü degil. Hiçbirşey bilmeden yorum yapmışsın. zaten bir oyuna yorum yapabilmek için o oyunu bitirmek veya en azından yarılamak gerekiyor. Daha sen denize bile girmemişsin su soguk veya sıcak deme yetkisini kendine bulmuşsun.
    Kardeşim bitirmek lazım dediğin oyun onlarca saat sürüyor diyorum ben de sana. Üç sana bir oyun hakkında yorum yapmak için az olabilir ancak görünen köy de kılavuz istemiyor. Zorluk dediğin şey bossdan tek yemekse ben hakikaten sıkıldım artık bu zırvalıklardan. Hikayeyi bossun üzerindeki zırha yaz ondan sonra ooo ne kadar epik bir oyun. Hikaye anlatımı böyle bir şey değil işte.

• Yeni sürüm için güncelleyebilirmisiniz tekrardan, 1.4.3.2 için.

Edit: Tamam ben atılan diğer linkten indirmişim eski sürüm için sanırım. Blog sayfasındaki güncelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrDesPerado -- 15 Mart 2019; 11:7:23 >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    =)) yani begenmezsen bu senin fikrin ama oyunun yüzded 1 ini bile bilmiyorsun ve 100 de 100 oynamıs gibi inceleme yapıyorsun dedim. hikaye konusu oyundaki bosslardan bile daha epik birsürü soru işareti ve çözülecek şey var hikayeyide sen arkeolog gibi orayı burayı adeta kaza kaza kendin keşfediyorsun çok gizli yerlerde gizli bilgiler var ve hikayeyi anlamakta kolay degil ben bitirdikten sonra forumları okumuştum kendi hayal gücüme göre hikayeyi yorumladım bamşbaka birşey çıkmıştı gerçekten hikayede baya saglam dedigin kadar boş oyun degil yani yinede sen bilirsin ben bukadar açıklayabilirim zorla güzellik olmaz sonuçta :)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.