Şimdi Ara

Hallow Knight Türkçe Yama Çalışması(ÇIKTI) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
18
Favori
29.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: harunefetr

    =)) yani begenmezsen bu senin fikrin ama oyunun yüzded 1 ini bile bilmiyorsun ve 100 de 100 oynamıs gibi inceleme yapıyorsun dedim. hikaye konusu oyundaki bosslardan bile daha epik birsürü soru işareti ve çözülecek şey var hikayeyide sen arkeolog gibi orayı burayı adeta kaza kaza kendin keşfediyorsun çok gizli yerlerde gizli bilgiler var ve hikayeyi anlamakta kolay degil ben bitirdikten sonra forumları okumuştum kendi hayal gücüme göre hikayeyi yorumladım bamşbaka birşey çıkmıştı gerçekten hikayede baya saglam dedigin kadar boş oyun degil yani yinede sen bilirsin ben bukadar açıklayabilirim zorla güzellik olmaz sonuçta :)
    Hocam ben senaryosu kötü demedim ki çarpıtma oluyor bu da. Mekanikler kütük gibi ve oynama isteği uyandırmadı dedim. Bunu bu kadar büyütmeyelim lütfen seven oynayan oynasın ne mutlu ona ben de isterdim beğeneyim. Beğenmediğim oyunları beğenmek isterdim çoğu zaman.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • teşekkürler
  • Arkadaşlar Türkçe yamayı Windows Mağazadan indirdiğimiz oyuna nasıl yapacağız? Oyunun yüklü olduğu yeri buldum ama kopyaladığım zaman boş yer yok uyarısı veriyor. 40 gb yer var. :)
  • NeCRiS kullanıcısına yanıt
    Hocam o yamayla ilgili bir sorun değil. İnternette araştırarak çözümünü bulabilirsin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ElysionHD kullanıcısına yanıt
    Yamada sorun var demedim buna nasıl uygulayacağım diye sordum belki daha önce yapan vardır. Ben de biliyorum araştırmayı.
  • NeCRiS kullanıcısına yanıt
    Windows Store'dan indirdiğin oyunlara yama yapamıyorsun diye biliyorum hocam. En azından Metro, Vampyr falan o şekildeydi.
  • ElysionHD kullanıcısına yanıt
    hocam ben oyunu crack indirdim tr yamayı kurunca oyunun başlangıcında oyna tuşunun olduğu yerde pembe kareler düşüyor oyna tuşu falan gözükmüyor oynanmıyorHallow Knight Türkçe Yama Çalışması(ÇIKTI)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alayaman

    hocam ben oyunu crack indirdim tr yamayı kurunca oyunun başlangıcında oyna tuşunun olduğu yerde pembe kareler düşüyor oyna tuşu falan gözükmüyor oynanmıyor
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/135417867




  • İndirme linkinde yönlendirelen yandex ekranı rusça hiçbirşey anlamıyorum, yamayı bir türlü indiremedim.
  • Tristan23 kullanıcısına yanıt
    Atacağım linki deneyin.
    https://yadi.sk/d/rmqQSwoCmF-eig

    Galiba dosya sınırlaması aşılmış, dosyayı yandex diskinize kaydederek indirebilirsiniz.
  • ElysionHD kullanıcısına yanıt
    Hocam üye girişi yapmamı istiyor kullanıcı adı ve şifre girince de metin onayı istiyor, metin onayı da Rusça.
  • Yandexden bende indiremedim ama https://turkce-yama.com/hollow-knight-turkce-yama.htm burdan indirdim oldu sanırım aynı yamadır
  • Teşekkürler yama için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -The Avengers- -- 5 Nisan 2020; 21:35:48 >
  • bu yama oyunu bozuyor bende öyle oldu .
  • Geçen yıllarda bir kaç kez oynamaya çalışıp yarım bırakmıştım. Şimdi tekrar oynamak istiyorum. Gamepadim yok bu sefer, klavye ile iyi mi oynanışı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ElysionHD

    Atacağım linki deneyin.
    https://yadi.sk/d/rmqQSwoCmF-eig

    Galiba dosya sınırlaması aşılmış, dosyayı yandex diskinize kaydederek indirebilirsiniz.
    bunuda denedim işe yaramadı malesef.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zebercet

    Geçen yıllarda bir kaç kez oynamaya çalışıp yarım bırakmıştım. Şimdi tekrar oynamak istiyorum. Gamepadim yok bu sefer, klavye ile iyi mi oynanışı?
    klavye ile de çok rahat oynanıyor. yön tuşlarını wasd ve vuruş özellik tuşlarını uıjk vb şekilde ayarla güzel oluyor tavsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Truelegend

    klavye ile de çok rahat oynanıyor. yön tuşlarını wasd ve vuruş özellik tuşlarını uıjk vb şekilde ayarla güzel oluyor tavsiye ederim.

    Alıntıları Göster
    Tamamdir tesekkur ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun Teşekkür ederim.
  • Atmosfer, müzikler falan çok güzel ama başta çok zorlandım. Daha ilk bossa gelmeden sopalı şişko yaratıkla üç saat uğraştım. Sinirden kolu kıracaktım neredeyse. En sonunda sövüp kapattım oyunu ama ikinci oynayışta mantığı kavradım vur kaç yapa yapa geçmeyi öğrendim.

    Tam zevk almaya başladım, haritası olmayan bir yerde geziyorum.. Corniferin sesi geliyor kendi yok. Ara tara bulamadım ama bir yandan da inat ettim. Ararken kayboldum. Üstüne öldüm. Tonla geo - oyun parası - biriktirmişim; ruhumu bulup geoları mutlaka geri almam lazım, yok bir türlü bulamadım. Tüm servetim gitti. İkinci sinir krizi bu şekilde oldu.

    Şu an her şey güllük gülistanlık. Başlardaki sinir yok, böcekler tüküre tüküre öldürüyor, daracık yerden geçerken dikenlere çarpa çarpa ölüyorum yine de gülüp geçiyorum. Sabır nedir bilmeyen bu oyunla öğrenir sanırım

    Oyundaki keşfetme sistemi gerçekten on numara. Keşfetme derken para bulma falan değil baya baya karakterin zıplama yeteneğini bile keşfedip bulmak gerekiyor. Daha başlarındayım oyunun sanırım ama şimdiden sevdim diyebilirim. Bana bu türü sevdiren oyun olacak muhtemelen. Hiç oynamamış, "zor oyun bana gelmez" diyenler bence bir şans versin.


    @ElysionHD
    @dufresneee

    Çeviri için çok teşekkürler. Sitede terimler sözlüğü var ancak drivedan silinmiş sanırım. Tekrar yükleme ihtimaliniz var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mierzejewski -- 4 Haziran 2020; 19:44:49 >




  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.