Merhaba. Mesajınızı geç gördüm. Garanti'den alım yapacaksanız internet bankacılığında halka arz seçeneği var, cep şubesinde veya mobil şubede olmayabilir. Alım için yarın son gün, aklınızda olsun. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umxa -- 25 Şubat 2021; 17:40:40 > |
Halka Arz Edilecek Şirketler (9. sayfa)
-
-
Kullandığınız bankaya göre farklılık gösteriyor hocam, genelde internet subesinden veya müşteri hizmetlerinden isleminizi gerçekleştirebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizce bu hissede küçük yatırımcıya % kaç gelir hocam. %5 ve üzeri gelme ihtimali olabilir mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: umxaMerhaba. Mesajınızı geç gördüm.
Garanti'den alım yapacaksanız internet bankacılığında halka arz seçeneği var, cep şubesinde veya mobil şubede olmayabilir.
Alım için yarın son gün, aklınızda olsun.
Ustam çok sağol bilgiler için. Yarın almak için belli bir saat var mı . 10 da da alsam 3 de de alsam olur heralde dimi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
600 adet alım girdim tahmini 20 hisse falan gelir.
YTD
600 alım emri ile 6 hisse gelmiş. %1 vermişler :)
TRILC hisseleri bu gün hesaba geçmiş.
Akbank mobilde apy 48 ve apy 49 olarak iki tane halka arz görünüyor ancak hangi firmalar olduğunu bulamadım. Bilen var mıdır?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Takip
SPK bugün 3 eşit dağılımlı halka arza onay verdi.
Bugün ve her zaman sitemizden kontrol edebilirsiniz: https://www.halkaarzvarmi.com/
-
Matriks halka arz mı oluyor. Ohhaa... Hisse sahiplerine indirimli paket verse bari. :)
borsadan anladığım kadarıyla temettü veren şirketler aslında dürüst şirketler değil mi
cevap verdiğinizde @Efsanelerölmezunutmayın ı alıntılayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BalkanGöçmeniBirBey -- 26 Mart 2021; 6:2:55 > -
quote:
Orijinalden alıntı: BalkanGöçmeniBirBeyborsadan anladığım kadarıyla temettü veren şirketler aslında dürüst şirketler değil mi
cevap verdiğinizde @Efsanelerölmezunutmayın ı alıntılayın.
Bunu bende merak ediyorum. Öğrenince beni de bilgilendir.
Taşımalı doğalgaz sektörünün lideri naturelgazın borsada yaşanan onca sıkıntılara rağmen arzı tam gaz devam ediyor. Talep toplamanın bugün son günü Kutman'ın yatırımlarına baktığımızda kaçırılmayacak bir fırsat diye düşünüyorum (ytd) benim gibi meraklılarına duyurulur..
https://www.dunya.com/finans/haberler/naturelgaz-talep-toplamaya-basladi-haberi-615670
almak isteyenler de bu linkten yararlanabilir
https://www.vakifbank.com.tr/Default.aspx?pageID=814
-
Oransal halka arzda yatırılan tutarın fazlasını ne zaman çekebiliyoruz? Pazartesi naturelgaz için yatırılan fazla tutar hesaba geçer. İade edilen tutarı nakit olarak çekmek için T+2 kuralı geçerli mi yoksa pazartesi hesaptan hemen çekebiliyor muyuz?
-
Pazartesi hesaptan hemen çekebilirsin.
-
-
halka arzı açık olan (talep toplama tarihinde olan) şirket yok demektir. naturel gaz geçen haftaydı, 5-6 nisanda qua granite var. o tarihlerde girerseniz çıkacaktır.
-
Hocam ben mtrks bekliyordum ama 30-31 miş. Ben bugün sanmıştım. Siz diyince baktım tekrar teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X