105 lot yazdım bende umarım gelir |
Halka Arz Edilecek Şirketler (8. sayfa)

-
-
29
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
28 vermiş banada 130 yazmıştım.
Kaçıncı tepede satcaz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
işbankası dün gece lotları hesaba yatırmış.105 talep girişi yapmıştım 28 lot gelmiş.bazı arkadaşlara 29 lot gelmesinin sebebi ise erken başvuru yapmış olmaları.ilk kişiden başlanıp son kişiye kadar her turda 1 lot verilir,sonraki turda 1 verme şeklinde devam eder.lotlar bitene kadar devam eder bu işlem, son tur tamamlandığında erken başvuru yapanlar 1 lot fazla alma imkanı oluşur.
isteyen istediği gün satabilir ama bu gibi arzlarda katılan kişiler ne dar çok kararlı olursa o kadar çok tavan yapar.tahminim iki hafta tavan yapar.
-
Vallaha ben 9 10 tavandan aşağı vermem 400 liradan kim ölmüş -
Doğru dürüst alamıyorsun ki hisse
-
Işık plastik işlem görmeye başladı.
Global Yatırım Holding, Naturelgaz'ın halka arzı için başvuruda bulunduğunu KAP'a bildirdi
Borsa Günlüğüyoutube
Naturelgaz Halka Arz İçin SPK ya Başvuru Yaptığını Duyurdu!!https://www.youtube.com/watch?v=x27PE1-5KUA&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gs_KuRTuLuS -- 6 Şubat 2021; 13:29:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Işığı sattım yeterli,
yıllar sonra bakınca arza katıldık %100 kar ile 29 adeti sattık deriz.
-
Çok iyi fırsattı hocam :d
-
Türk ilaç ve serum sanayi halka arz olacakmış 10 tl üzerinden. Detaylı bilgisi olan var mıdır
-
bende bunu merak ediyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: dehencanbende bunu merak ediyorum.
takipteyim
-
quote:
Orijinalden alıntı: dehencanbende bunu merak ediyorum.
orasal dağıtım , eşit dağıtım değil
-
Garanti tarafından bana gelen mesaj şöyle;
25-26 Subat 2021 tarihlerinde Turk Ilac ve Serum Sanayi A.S.'nin halka arzina Garanti BBVA Internet Bankaciligi'nda Yatirim menusu altinda Halka Arz adimindan basvurabilirsiniz. Ayrintili bilgi: https://www.garantibbvayatirim.com.tr/tr/-/turk-ilac-ve-serum-sanayi-a-s-halka-arzi-hk?inheritRedirect
Ayrıca ek bilgi olarak;
Yatırımcıların en çok merak ettiği konu ise halka arzın dağıtım şekli. Şirketin yayınlanmış olan izahnamesinde, Yurt İçi Bireysel Yatırımcılara Dağıtım, oransal dağıtım yöntemine göre yapılacaktır. İlk aşamada (yetmesi kaydıyla), talepte bulunan tüm Yurt İçi Bireysel Yatırımcılara birer adet pay verilecek. Sonrasında Yurt İçi Bireysel Yatırımcılar için geriye kalan tahsisat miktarının, kalan pay talep miktarına bölünmesi ile “Arzın Talebi Karşılama Oranı” bulunacaktır. Bulunan Arzın Talebi Karşılama Oranı her bir yatırımcıya ait kişisel talep ile çarpılacak ve paylar dağıtılacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umxa -- 24 Şubat 2021; 9:7:35 >
-
Türk İlaç ve Serum Sanayi A.Ş 25-26 Şubat 2021 tarihlerinde 10 TL sabit fiyat ile halka arz edilecektir.
Takip
Nası alım yapabiliriz ilk defa alım yapan birisi için -
quote:
Orijinalden alıntı: umxaGaranti tarafından bana gelen mesaj şöyle;
25-26 Subat 2021 tarihlerinde Turk Ilac ve Serum Sanayi A.S.'nin halka arzina Garanti BBVA Internet Bankaciligi'nda Yatirim menusu altinda Halka Arz adimindan basvurabilirsiniz. Ayrintili bilgi: https://www.garantibbvayatirim.com.tr/tr/-/turk-ilac-ve-serum-sanayi-a-s-halka-arzi-hk?inheritRedirect
Ayrıca ek bilgi olarak;
Yatırımcıların en çok merak ettiği konu ise halka arzın dağıtım şekli. Şirketin yayınlanmış olan izahnamesinde, Yurt İçi Bireysel Yatırımcılara Dağıtım, oransal dağıtım yöntemine göre yapılacaktır. İlk aşamada (yetmesi kaydıyla), talepte bulunan tüm Yurt İçi Bireysel Yatırımcılara birer adet pay verilecek. Sonrasında Yurt İçi Bireysel Yatırımcılar için geriye kalan tahsisat miktarının, kalan pay talep miktarına bölünmesi ile “Arzın Talebi Karşılama Oranı” bulunacaktır. Bulunan Arzın Talebi Karşılama Oranı her bir yatırımcıya ait kişisel talep ile çarpılacak ve paylar dağıtılacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X