Şimdi Ara

Halk'ın seçtiği ya da istediği adaylar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • H.A.L.K'ın son dönemlerde seçtigi ve ya istediği adaylar:

1) RTE

2) Kemal Kılıçdaroğlu (AKP Eş başkanı nerdeyse)

3) Niyazi Kara (Rüşvetçi Manavgat Belediye Başkanı)

4) Sadullah Ergin (Eski AKP'li bakan, ama CHP oylarıyla seçildi Hesap Uzmanı Kemal Dedemiz sayesinde!)

5) Ekraağm çok iyi di mi (Ayponda kedi videosu izlerken yandaki arkadaşının yüzüne bakmadan söyleniyor)

H.A.L.K'ın seçmediklerine bakalım:

1) Mustafa Kemal Atatürk (Kendi çabasıyla lider oldu, oyla seçilmedi. Vatanımızı kurtardı! Son 200 yılın en büyük dehalarından!)

2) Cem Uzan (Ticaret ve Sanayi dahisi, 3 dil biliyor, kültürlü ve zeki)

3) Muharrem İnce (Büyük vatansever, yenilikçi, analiz ve öngörü uzmanı, fizikçi bir stratejist)

H.A.L.K kimi seçiyorsa başımıza bir iş açıyor, bence H.A.L.K'ın seçmedikleri ülkeyi yönetmeli. Bu H.A.L.K seçmekten AN-LA-MI-YOR!

Ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 11 Temmuz 2025; 17:5:24 >

• Up

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konusu ilgi görmeyince uplamış. Kaç yaşındaki adamın düştüğü duruma bak. Muharrem İnce'yi de fizikçi sanıyor  

• Muharrem İnce ne demişti? CHP oylarıyla seçilen 25 millet vekili ertesi gün ayrılacak ve belki AKP'ye destek verecek dememiş miydi? Şimdiki gibi o zaman da deli saçması demiştiniz. Şimdi bak şu hesaba:

AKP+MHP+DEM = 375

DEVA+GELECEK+SAADET = 25

Bu 25 vekili de hesap uzmanı Dersimli Kemal dedeniz seçtirdi sizin oyunuzla.

Siz şimdi yediğiniz naneyi anladınız da, oralı olmuyorsunuz :D

400'ü sizin sayenizde buluyorlar.

Puhaaaaaa :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 13 Temmuz 2025; 22:12:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Halkın secmediklerinde iyi insanlar olabilir ama nasıl o koltuğa oturacak orası muamma. Eski dönemde olduğu gibi krallar arası savaş mı olacak . Fakat sonunda deli İbrahim gibi padişahlarda gelebiliyor. Atatürk 'ün yeni devlet kurup başa geçmesi ancak milyonlarca kişinin ölümü sonrasında oldu

Demokrasi yada cumhuriyet kan dökülmesin diye var . Güçlü dış güçler istediğini getiriyor zaten. RTE taaa 1995lerde ayarlanmıştı . Halk da ben seçtim diye sevinmiş oluyor

Demokrasinin gerçekten olması için paranın karşılıksız basılmaması gerekiyor medya yine iktidardan bağımsız olması gerekiyor yargıda iktidarın gücü zayıf olmalı ( yargı konusu önemli bir yer güçlü olursa darbe yapar iktidar güçlü olursa totaliter rejim olur)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.