< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Halk ekmek kuyruğunda hüngür hüngür ağlayan yaşlı dayı: 'hakkımı helal etmiyorum'

-
-
Seçim olsa oyunuzu kime vereceksiniz sorusunu kesinlikle sormaları lazım
ben şimdi anlamadım dayı belki dış güçler saldırıyor diye ağladı yada muhalefet ülkeyi batırdığı için onlara hakkını helal etmiyodur
-
sene 2021 ekmek kuyruğu
siyasetçilerde pişkin pişkin orada burada sırıtıp paraları götürüyor.
halk kendi eliyle yapıyor. vermeyin kardeşim oy ekonomiyi batıran hangi parti olursa olsun oy vermeyin
halk daha alevi sünni ayrımcılıgını ne zaman bırakacak ben anlamıyom cebinizi geleceginizi düşünün yaaaa.....bırakın parti fanatikligini....Türkiyede hiçbir parti vatandaşı düşünmez
siyasetçiler koltuk ve parayı sever bunlara oy vererek prim yaptırıyorsunuz ...hepsi malı götürüyor
aloooooooo açın gözünüzü sene 2021 ekmek kuyruğu nedir arkadaş bugün o bekler yarin sen beklersin o kuyrukta .....sagvsol ayrımcılıgı yapacak lüksünüz yok kıçınızda don kalmadı don alooooooooooooooooo
-
Aynı videoa arkalardan bir kadın sesi "Bunlar için oy çaldık, hakkımı helal etmiyorum !" dedi.
Beter olun !
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu kuyruklarda gidip "yarın seçim olsa hangi partiye oy versiniz" diye soran bir youtube kanalı yok mu merak ettim?
bu dayı akepe'ye oy vermediyse hiç bir şey bilmiyorum..
-
Ulan kılışdaroğlu halkı ne hale getirdin istifa et git artık bıktık senden reis ne yapmak istese önüne taş koyuyorsun dış güçlerle bir olup ülkenin ekonomisine saldırıyorsun
-
onların hepsini gözaltına aldılar
-
Biri anlatıyordu radyoda az önce, ev hapsi alacaklarmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tmp341 -- 13 Aralık 2021; 21:29:48 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kaybolan 20 yılın özeti....
-
Seneye ekmek 10 TL olunca bakalım ne diyecekler?
-
2-3 yıl önce tanzim satış kuyruğunda İrfan Değirmenci'yi darp ediyorlardı, şimdi açlık yaramış galiba kuyruktaki hırçınlıklar gitmiş. Eskisi kadar enerjik değiller herhalde.
-
Ülkeyi yaşlı kesim bitirdi. Ağlasınlar şimdi.
-
beter olun, hala hak hukuk gak guguk diyor
akıl diye bişiy var beyin diye bişiy var kullansaydın oy vermeseydınız zamanında
-
Emre SAKARYAyoutube
Ot yiyin ot, daha bu iyi günleriniz!https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3D47C_HdPNZuM&q=EgQuLZpEGJi13o0GIhAW2T5tWecC7_c2fel9UtpiMgFy -
gram üzülmedim hepsi o yolun yolcusu beter olun.
-
Oy verdiler ise aglamanin anlami yok
Bunlar daha iyi günler... Bazılarına o sıraya giremeyecek, çöp karıştıracak günleri de gösterecek bu hükümet...
-
Ucu dokunmadan idrak edemeyen kesim, ekmaa dolarınanmı alıyoz yiğen diye pişikince gülüyorlardı bir sene önce
Seçim haftası:"Yav tabigi ahpartiye verecez,haclı gafir gılışdara mı verecez?"
-
13 yaşındaki yeğenimin hayali, doların düşmesi ve sonrasında kendisine bir bilgisayar alınması.
Bu kuyruktakiler daha nice gençlerin geleceğini elinden aldı. Şimdi kalkıp boşuna göz yaşı dökmesinler. Ben de hakkımı, ülkeyi bu hale getiren ve bunda katkısı olanlara helal etmiyorum. Ne ekersen onu biçersin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 13 Aralık 2021; 22:51:55 >
Aynı videoa arkalardan bir kadın sesi "Bunlar için oy çaldık, hakkımı helal etmiyorum !" dedi.
Beter olun ! |
2-3 yıl önce tanzim satış kuyruğunda İrfan Değirmenci'yi darp ediyorlardı, şimdi açlık yaramış galiba kuyruktaki hırçınlıklar gitmiş. Eskisi kadar enerjik değiller herhalde. |
bu kuyruklarda gidip "yarın seçim olsa hangi partiye oy versiniz" diye soran bir youtube kanalı yok mu merak ettim? bu dayı akepe'ye oy vermediyse hiç bir şey bilmiyorum.. |
Seçim olsa oyunuzu kime vereceksiniz sorusunu kesinlikle sormaları lazım ben şimdi anlamadım dayı belki dış güçler saldırıyor diye ağladı yada muhalefet ülkeyi batırdığı için onlara hakkını helal etmiyodur |
13 yaşındaki yeğenimin hayali, doların düşmesi ve sonrasında kendisine bir bilgisayar alınması. Bu kuyruktakiler daha nice gençlerin geleceğini elinden aldı. Şimdi kalkıp boşuna göz yaşı dökmesinler. Ben de hakkımı, ülkeyi bu hale getiren ve bunda katkısı olanlara helal etmiyorum. Ne ekersen onu biçersin. |
Ülkeyi yaşlı kesim bitirdi. Ağlasınlar şimdi. |
sene 2021 ekmek kuyruğu siyasetçilerde pişkin pişkin orada burada sırıtıp paraları götürüyor. halk kendi eliyle yapıyor. vermeyin kardeşim oy ekonomiyi batıran hangi parti olursa olsun oy vermeyin halk daha alevi sünni ayrımcılıgını ne zaman bırakacak ben anlamıyom cebinizi geleceginizi düşünün yaaaa.....bırakın parti fanatikligini....Türkiyede hiçbir parti vatandaşı düşünmez siyasetçiler koltuk ve parayı sever bunlara oy vererek prim yaptırıyorsunuz ...hepsi malı götürüyor aloooooooo açın gözünüzü sene 2021 ekmek kuyruğu nedir arkadaş bugün o bekler yarin sen beklersin o kuyrukta .....sagvsol ayrımcılıgı yapacak lüksünüz yok kıçınızda don kalmadı don alooooooooooooooooo |
onların hepsini gözaltına aldılar |
Bunlar daha iyi günler... Bazılarına o sıraya giremeyecek, çöp karıştıracak günleri de gösterecek bu hükümet... |
Benzer içerikler
- lösev"e bağış yapanlar yorumları
- filistin türkiye"ye ne yaptı
- memur maaşlarının ödenmediği dönem
- 4 katlı 8 daireli bina maliyeti
- nakşibendi tarikatı tehlikeli midir
- drone uçurmak yasak mı
- jaecoo 8
- ps plus
- disney plus üyelik iptali
- adıma şirket var mı sorgulama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X