Şimdi Ara

HALK EDEBİYATINI 1 GÜNDE BİTİRMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konu çalışmam bitti gibi şimdi soru çözeceğim 1 saate falan

sizce hızlı mı yoksa normal mi ?

• qnq sen sayısaldın di mi kaç net yapıyon şu anda(boş yere sormuyorum pm atabilirin)
  • Kanka halk edebiyatının tamami derken nazım biçimleri,donem özellikleri ve şairleri demek istedin galiba.Bence ideal 1 gün belki 2 de olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Chesterfield

Kanka halk edebiyatının tamami derken nazım biçimleri,donem özellikleri ve şairleri demek istedin galiba.Bence ideal 1 gün belki 2 de olabilir.

Bitti şimdi 60 soru çözeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bittiden kasıt ne bitti demek her şeyi tam anlamıyla bilmek 3 sayfa yazı yazabilmektir bu değil 1 günde 10 günde ancak olur.
  • Edebiyat bildiklerini sananlara sesleniyorum daha bugüne kadar cumhuriyet dahil yok onun anasiymis onun babasiymis sorulmadi cumhuriyet haric bilindikler disinda biseyde sorulmadi halk edebiyati 3 saate biter edebiyatcilara sesleniyorum matematik yapamadiklari icin adamin anasini babasini cocuklqrini ezberliyolar sonra neden edebiyat cok kolaydi matematik calisin matematik edebiyat milli edebiyata kadar temelim oldugu icin 3günde 1 kitap bitirdim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halk edebiyatını 10 günde bitirmeyi düşünüyorsan 3 sene edb çalış öyle gir sınava anca bitirirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    üniversiteyi 2,5 senede bitirmek
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odtuaski

Bittiden kasıt ne bitti demek her şeyi tam anlamıyla bilmek 3 sayfa yazı yazabilmektir bu değil 1 günde 10 günde ancak olur.

Hocam güzelce not aldım
    Şairlere baktım

Baştan sona işte...

• biter normaldir
  • Halk için normal, divan için sorgulanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Seer

Halk için normal, divan için sorgulanır.

60 soru çözdüm 5 y kanka

yarın tekrar edeceğim tekrardan

divana geçeceğim dediğin gibi divan daha karışık ve daha zor onu 1 günde bitirmem,bitiremem
  • Abarmayin su edebiyati temelin varsa cumhuriyet haric 5gune biter 1dakikada 6-7soru cozebilmen lazim paragraflari falanmi okuyosunuz 2kelimede veriyo zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: fenlısesındekıtmcı

Abarmayin su edebiyati temelin varsa cumhuriyet haric 5gune biter 1dakikada 6-7soru cozebilmen lazim paragraflari falanmi okuyosunuz 2kelimede veriyo zaten

sıkıntın ne kardeşim alıntıla da yaz

kendi kendine moda girmişsin

cumhuriyet hariç 5 günde bitermiş biter biter bir şey diyeceğim kırılacağız birbirimize

olum 5 günde cumhuriyet harici biter ne demek ?

nasıl aklınız hayaliniz alıyor?

5 günde hangi şeyi öğreneceksin aklında kalacak

evet kardeşim cumhuriyete kadar 5 gün
    cumhuriyet dönemi 1 hafta

lysde +50 garanti

birebir yakın arkadaşım 4-5 kitap bitirdi hergün 5-6 saat edebiyat çalıştı 52.25 yaptı

kolaymı öyle 5 günde bitirmek
  • Telefona onayli değil bu yüzden alintimiyor simdi derdimi sana anlatayim
    Orda cok net bicimde temelin varsa yaziyor fen lisesine gidiyorum cumhuriyet haric 12.sinif edeb gormuyoruz sinava calisinca aklimda kalmis kucuk bir tekrar ve 1günlük ezber ile 2günde milli edebiyata kadar kitabi bitirdim fem ve yayin denizine basladim buda bitince limit alicam yani bitebiliyomus guzel kardesim artik kendinizi avutmayin ben sizin iyiliiniz icin soyluyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: fenlısesındekıtmcı

Telefona onayli değil bu yüzden alintimiyor simdi derdimi sana anlatayim
    Orda cok net bicimde temelin varsa yaziyor fen lisesine gidiyorum cumhuriyet haric 12.sinif edeb gormuyoruz sinava calisinca aklimda kalmis kucuk bir tekrar ve 1günlük ezber ile 2günde milli edebiyata kadar kitabi bitirdim fem ve yayin denizine basladim buda bitince limit alicam yani bitebiliyomus guzel kardesim artik kendinizi avutmayin ben sizin iyiliiniz icin soyluyorum

Tamam benim zeki parlak kardeşim

Bizlerde temel yok sana kolay gelsin 10 günde bitirirsin artık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.