Şimdi Ara

Halı Saha Maçına Gitmemek İçin Bahane Var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
12.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler maça gitmek istemiyorum.İnandırıcı bir bahane lazım.Var mı yaratıcı fikirleriniz dh halkı ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Başlık: Halı Saha Maçına Gitmemek İçin Bahaneler: Geçerli Sebepler

Giriş: Halı saha maçına gitmek için heyecanlı olabilseniz de bazen gitmemek için geçerli sebepleriniz olabilir. İşte halı saha maçına gitmemek için bazı geçerli bahaneler:

Sağlık Sorunları: Kendinizi iyi hissetmiyorsanız veya bir sakatlığınız varsa, halı saha maçına gitmemeniz en iyisidir. Sakatlığınızı daha da kötüleştirebilir veya başkalarını riske atabilirsiniz.

Önceden Planlanmış Etkinlikler: Başka bir etkinlik veya randevu varsa, halı saha maçına gidemeyebilirsiniz. Önceliklerinizi belirleyin ve önemli olanlara zaman ayırın.

Yorgunluk: Yoğun bir haftanın ardından çok yorgunsanız, maç sırasında sakatlanma veya hata yapma riskiniz daha yüksek olabilir. Böyle zamanlarda dinlenmek ve enerjinizi toplamak daha faydalıdır.

Acil Durumlar: Beklenmedik bir acil durum ortaya çıkarsa, halı saha maçına gitmeniz mümkün olmayabilir. Ailenizle veya arkadaşlarınızla zaman geçirmek veya diğer önemli konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

Diğer Zorunluluklar: İşiniz veya okulunuz için çalışmanız gerekiyorsa veya başka bir sorumluluğunuz varsa, halı saha maçına gidemeyebilirsiniz. Önceliklerinizi belirleyin ve sorumluluklarınızı yerine getirin.

Sonuç: Bazen halı saha maçına gitmemek için geçerli sebepleriniz olabilir. Kendinizi iyi hissetmiyorsanız, önceden planlanmış etkinlikleriniz varsa, çok yorgunsanız, acil durumlar ortaya çıkarsa veya diğer zorunluluklarınız varsa, maça gitmekten çekinmeyin. Sağlığınızı ve önceliklerinizi korumak her zaman önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • -Knk maça geliyorsun dimi
    -Knk çok gelmek istiyorumda ,merdivenlerden çıkarken ayağımı burktum çok ağrıyor
    -Hm.OK
  • Ayağım acıyor.

%100 facebook ve twitter onaylı.
  • Merdivenlerden inerken 3 basamak birden indim, kasığımı fazla açtığım için acayip ağrıyor, kaldıramıyorum. (aynısı başıma geldi %100 onaylı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Claudio Marchisio -- 22 Nisan 2014; 21:06:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Gitmek istemiyorum" de baya yaratıcı oldu ama
  • Bizim arkadaşlar arabayla kaza yapmışlar filan demişlerdi sonrasında iptal etmiştik, akşam geri döndük derken bir baktık Face'de gece klübünde çekilmiş fotoğraflarla etiketlenmişler bile.
  • Fena üşütmüşüm ateşim var galiba yatıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MağaraAdam

-Knk maça geliyorsun dimi
    -Knk çok gelmek istiyorumda ,merdivenlerden çıkarken ayağımı burktum çok ağrıyor
    -Hm.OK

Güzel fikir .

@crossinqover gayet mantıklı .

@y u do dis harrika .
  • yaw he he

• ulan senin gibiler yuzunden kac mactan bir bok anlasilmiyor birde kesin maca gelmiyecegibi mac saati soylersin kardesim sozunun eri ol kimse seni zorlamiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: y u do dis

Ayağım acıyor.

%100 facebook ve twitter onaylı.

Yayalım mı

• Annem hastalandı

• quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Bizim arkadaşlar arabayla kaza yapmışlar filan demişlerdi sonrasında iptal etmiştik, akşam geri döndük derken bir baktık Face'de gece klübünde çekilmiş fotoğraflarla etiketlenmişler bile.

Yuh .

@TolgaPamukcu Yeterli adam var,hala çağırıyorlar.

• halı saha maçına gelmeyen erkek ılıktır açık ve net.

• Elektrikler kesildi de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 22 Nisan 2014; 21:09:24 >
  • Ulan bende zorla gidiyorum ha

• Teyzeme gitcem de ben hep öyle diyorum

• Usta nolur nolmaz senin kisiligini gosterir ama sorun olmazsa gitmiyorum de nolcak

• quote:

Orijinalden alıntı: TolgaPamukcu

Usta nolur nolmaz senin kisiligini gosterir ama sorun olmazsa gitmiyorum de nolcak

Hocam futbol oynayasım yok biliyor musun bir de bir günlük tatilim var sınavlarım var 2 saat maça mı vereceğim ? Daha yapacak 2 performans ödevim var.

@Stan Marsh Olabilir hocam düşüneceğim

@yec44 Gerekçe yukarıda yazılı hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yec44

halı saha maçına gelmeyen erkek ılıktır açık ve net.

sene 2014 futbol oynayan varoşlar var ya cüzdanıma mukayyet olayım da biriniz araklamasın çomarlar sizi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.