Şimdi Ara

Half-Life Episode 1 ve Episode 2 Artık Türkçe! (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
3
Favori
52.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm

half life 2(orange box olan) için nette birkaç tane türkçe yama(normal half life için) var. onları denildiği gibi hl2 resource klasörü'ne yükledim fakat herhangi bir türkçeleştirme olmadı. bu konuda yardım edebilecek var mı?
  • steam kullanıyorsan steamın içine atacaksın gerçi bende denedim ama hl2 ninki olmadı
  • steam kullanıyorum ama öyle değil, şöyle çözdüm.

http://www.turkceyama.com/24/1463/Detay/Oyun/Half_Life_2_Tr_v1.00.html buradan yamayı indirdim.

1-hl2 klasöründe closecaption_english dosyasını arattım.
    2-yamadaki çıkartma işlemini bu dosyanın klasörüne göre ayarladım.(bende C:\Half-Life 2\hl2\resource altında)
    3-şimdi altyazılar türkçe(yalnız yama çok iyi değil, bazı çevirilmemiş yerler var ama hiç yoktan iyidir)
  • evt HL2 yamasının iyi olmadığını söylüyorlar o yüzden ben hiç uğraşmamıştım baya aradım ama kötü olduğunu duyuncada vazgeçmmiştim sana kolay gele HL2 güzel oyun heleki bir ravolhem (ismini tam yazamadım) var süper bi bölüm
  • eveet hemen takıldık oyunun başında

burada sanırım bu bayanın benimle asansöre gelmesi gerekiyor ama gelmiyor

Half-Life Episode 1 ve Episode 2 Artık Türkçe!
  • korsan yazılım sen başka bir crack dene

türkçe ile ilgili yazışmaları bu konuda yapalım

oyunla ilgili yazışmalarıda burada
    http://forum.donanimhaber.com/m_29468394/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kckfrk -- 13 Şubat 2009; 23:30:59 >
  • bölüm geçme hilesi var mı acaba burayı atlasak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: x_tol

eveet hemen takıldık oyunun başında

burada sanırım bu bayanın benimle asansöre gelmesi gerekiyor ama gelmiyor

Orda oyunu kaydet ve loadını tekrar aç olmazsa asansöre binmeden önce kaydedip tekrar load aç :) Sonunda senle gelecek asansöre :D

• süper bi çalışma olmuş
    son zamanlarda yarım bırakılan yama çalışmalarından sonra ilaç gibi gelecek
    teşekkürler...
  • Half Life 2 nin güzel bi türkçe yaması olan varmı elinde...
  • Arkadaşımıza teşekkür ediyorum Türkçe yama için diğer arkadaşlarında korsan oyunları türkçeleştirmeye yardımcı olmalarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum

korsan oyunları türkçe yapabilmek için fazla uğraşmanıza gerek yok ben hepsini derleyip toplayıp size hazır hale getirdim

http://rapidshare.com/files/208116480/Half_Life_2_Episode_2_Tuerk_e_Yama_Unleashed_Versiyon___304__in.rar

indirin direk kopyalayın oyunu türkçe oynayın tabi beni oku ya gözatmakta fayda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kckfrk -- 11 Mart 2009; 23:44:20 >

• arkadaşlar ne yaptıysam ep1'i türkçeye çeviremedim ilgili kısımlara attım yamayı ama işe yaramadı
    ep2 oldu ama ep1 olmadı. oyunum orjinal değil yardım edebilecek var mı?
  • Anladığım kadarıyla bu yama orjinal paketlerde işe yaramıyor, çünkü orjinal oyunların hepsi GCF kalıp dosyalrının içinde ve bu dosyalara müdahale mümkün değil.
  • Türkçeleştirme işlemini yapandanda, yamanın kurulmasında yorumlarda bulunanlardanda Allah razı olsun...

İndiriyorum.Bu yorumlar sonrasında artık sorunsuz TR yaparım sanırım.

Benim ufaklık okuma yazmayı yeni söküyor ve Bu oyunu okuma yazmasını arttırarak oynayacak.

Paylaşım ve katkılar için teşekkürler...
  • Valla ep1 ortalarındayım türkçe alt yazı ile mükemmel olmuş. Keşke Half Life 2'nin de yapsan hocam türkçesini genede eline sağlık çok güzel olmuş.
  • BUNUN DENEMEK İÇİN OYUNU YENDEN KURCAM KONUYU YENİ GÖRDÜM
  •  Half-Life Episode 1 ve Episode 2 Artık Türkçe!

Geleceğim bekle beni.

• Altyazının görünür olmasını istiyosanız

Seçenekler ---> Ses ---> Capitioning Seçeneğinin altında ---> Alt yazılar(sadece konuşmalar seçeneğini seçin)

İşlem Tamamdır...

• kaydeildi...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.