Şimdi Ara

Half-Life Episode 1 ve Episode 2 Artık Türkçe! (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
3
Favori
52.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler hocam halflife 2 nin hiçbir oyununu oynayamamıştım hiç kısmet olmamıştı. Galiba 2 yıl önce idi episode 1 vermişti arkadaş. o zaman pc'im yetersiz olduğundan değil oynamak ana menüye ulaşamamıştım Şimdi bu türkçeyi görünce tekrar heveslendim önce oyunu indireyim sonrada bunu indireceğim. artık sorun olursa belirtiriz. bu arada neden bu kadar az ilgi var bu topice anlayamadım resimlere göre gayet profesyonel bir çeviri olmuş.
  • HL 1 oynadım 2 yi korkuyodum bahane oldu benim için bugün downloada başlarım
  • güzel haber eline sağlık ep 3 çıkıcaği yok yeniden başlayalım
  • Arkadaşlar ben beceremedim ya yardımcı olabilecek varmı acaba? bide benimki episode kaç onuda bilmiyorum ve ben oyunu c değil d ye kurdum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReKi -- 28 Ocak 2009; 21:38:38 >
  • Hocam Allah senden razı olsun nediyeyim. Şu oyunları anlayarak oynamak gibisi yok valla samıt gibi oluyor öteki türlü
  • Dostum çok sağol, yaptığın işte büyük emek var
    Tekrar oynamak için iyi bir neden
  • türkçeyi ayarlayabilen bir arkadaştan rica etsem;

episode one'in episodic\resource klasörünün altında "closecaption_english.txt" dosyasını gönderebilirmi? -tabi türkçeleşmiş halini-
    (orjinali "ep_01.alyx_npc_comp" "<clr:255,212,255>Look at them all..." şeklinde bir satırla başlıyor.. )

oyunun türkçeleşmesi için esas gerekli olan dosya bu zannedersem ama
    bu dediğim dosya linkleri verilen dosyaların ikisinin içindede yok..

teşekkürler

düzeltme;

o dosyada değilmiş.. sildim o dosyayı genede ingilizce alyazılar.. ee.. bu neden olmuyor o zaman

düzeltme 2;

sinir olduk ve her iki klasörün altındaki "resource" klasörlerini toptan sildim.. banamısın demedi.. hala ingilizce altyazılı ve çalışıyor.. ne iştir bu böyle be..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadrag -- 29 Ocak 2009; 18:53:42 >
  • Arkadaşlar aradım ama bulamadım birisi lütfen normal HalfLife 2 için altyazıları koyabilirmi?
  • Arkadaşlar türkçe yama linkleri bende açılmıyor. Acaba bir sorun mu var.
  • Dostum eline emeğine sağlık gerekten çok güzel bir iş çıkarmışsın ne kadar teşekkür etsem azdır. Keşke HL2 ninde adam gibi bir türkçe yaması olsaydı ingilizcem olsa hiç üşenmem vaktim çok ama ingilizce yok işte. Ayrıca developerone arkadaşımada çok teşekkür ediyorum bizi bilgilendirdiği için o kadar uğraştan kurtardın çok saol
  • Tebrikler keşke her oyunu böyle oynayabilsek.. aslında biraz orjinale alışsak oda olacak. Şimdi 30 sefer oynadığımız oyunu gene kurucaz:D
  • Çok teşekkürler birde türkçe bitirelim Half Life 2'ninde Türkçesini bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nike

Çok teşekkürler birde türkçe bitirelim Half Life 2'ninde Türkçesini bekliyorum.

daha önce hl1 veya 2 oynamadım. geçenlerde malum yerlerden hl orange box'ı indirmiştim. buradaki hl2 episode 2 hl2 değil mi zaten?
  • quote:

Orjinalden alıntı: x_tol

quote:

Orjinalden alıntı: Nike

Çok teşekkürler birde türkçe bitirelim Half Life 2'ninde Türkçesini bekliyorum.

daha önce hl1 veya 2 oynamadım. geçenlerde malum yerlerden hl orange box'ı indirmiştim. buradaki hl2 episode 2 hl2 değil mi zaten?

Hayır. O Half Life 2'nin 2.bölümü

Oyunun sırası şöyle olacak:

Half Life 2
    Half Life 2 Episode 1
    Half Life 2 Episode 2
  • Ama Half Life 1'i oynadıktan sonra HL2 , HL2 Ep1 , HL2 Ep2 oynamanı öneririm.
  • tek karakter üzerinden gidiyor sanırım hikaye. dediğiniz gibi hl1'den başlayarak sırayla gitmek lazım o zaman.
  • quote:

Orjinalden alıntı: x_tol

tek karakter üzerinden gidiyor sanırım hikaye. dediğiniz gibi hl1'den başlayarak sırayla gitmek lazım o zaman.

Evet tek karekter üzerinden gidiyor. Bu oyunu kesinlikle oynamalısın hikaye müthiş.
  • Ben de çok teşekkür ederim. Emeğinizin karşılığını nasıl öderiz ki...
  • eline sağlık hocam
  • Arkadaşlar hepinizin ilgisine teşekkürler
    Ep 2'nin linkini "developerone" anlattığı yöntemi Beni Oku! dosyasinda belirtecek şekilde tekrar yükledim.
    NOT: developerone'e teşekkürler. Birçok kişi bu sorunu yaşıyordu.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.