Sezon bitti. Transfer döneminde Fatih hocaya sağ kol olacak biri lazım Oda Haldun Üstünel. Bu adam neden yönetimde değil halen anlamıyorum. Adnan polat döneminde başkandan yonetimden hatta futbolculardan çok Haldun Üstünel konuşuldu. Nokta transferler için bu adam şart..
Haldun Üstüne Demirören'e yakın bir isimdir. Şu dönemde kulupte çalışmasını istemem. Şartlar farklı olduğunda, Türk futbolu temizlenmese bile insanların futbol konuşabildiği bir dönemde gelmesi daha iyi olur.
Bu sezon bitti. Asıl şuandan itibaren lazım bize.
Fatih hocanın transfer maceraları sıkıntı yaratır gibi geliyo bana.
BUNU HEP KOYMAK İSTEMİŞİMDİR
Önce Uefa'nın tepkisini görmek lazım. Ceza gelirse haldun maldun hikaye kapasınlar futbol şubesini diğer branşlarda destek verelim takımımıza. Olur da ceza yemezsek Haldun Üstünel'i yine istemem, şu anki futbol komitesi mükemmel çalışıyor bana göre. Takımı yabancılar sırtlıyor zaten.
Boyle bir ortamda tartisilan konuya bakin Ne kadar gereksiz bir konu.
Kelepir yildiz icinmi. Alemci, sakat, takima kendine faydasi olmayan adamlari getirmesi icinmi. Taraftara bak ya yabanci oyuncu gelsinde takim isterse dökülsün umurlarinda degil.
Kelepir yildiz icinmi. Alemci, sakat, takima kendine faydasi olmayan adamlari getirmesi icinmi. Taraftara bak ya yabanci oyuncu gelsinde takim isterse dökülsün umurlarinda degil.
Baros , Kewell , Neill , Elano , Misimovic ve Keita'yı da bu adam getirmedi mi ben mi yanlış biliyorum? Jo ve Santos bana göre en kötüleriydi. Bence bu adamın transferin başına geçmesi lazım. Geçen yaz kimi istediysek alamadık.
quote:
Orijinalden alıntı: Feel Me
quote:
Orijinalden alıntı: mancukya
Baros , Kewell , Neill , Elano , Misimovic ve Keita'yı da bu adam getirmedi mi ben mi yanlış biliyorum? Jo ve Santos bana göre en kötüleriydi. Bence bu adamın transferin başına geçmesi lazım. Geçen yaz kimi istediysek alamadık.
Getirdide kaldirmadigin kupa kalmadi. Hayret bir sey ya.
Nerdesin uzun saçlı
Bir de bu adam eski yönetimdeki ilk çatlak oldu. Herkes gitme nedeni için Adnan Sezgin falan diyor ama ben arka planda daha başka işlerin dönme ihtimalinin var olduğunu düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Basri Mutaf
Sezon bitti. Transfer döneminde Fatih hocaya sağ kol olacak biri lazım Oda Haldun Üstünel. Bu adam neden yönetimde değil halen anlamıyorum. Adnan polat döneminde başkandan yonetimden hatta futbolculardan çok Haldun Üstünel konuşuldu. Nokta transferler için bu adam şart..
Haldun kim ya, Haldunu boş ver yedi ceddini getir bu vaziyette bu durumda bu ülkede GS için futbol haramdır. Bir zamanlar General Franconun Real madridi gibi şimdide Şuan Başkanlık rejimi isteyen kişinin ve takımının dönemi. Bence GS trasfer vs. yapmasın hatta mumkunse tüm spor şubelerini kapatsın.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Feel Me
quote:
Getirdide kaldirmadigin kupa kalmadi. Hayret bir sey ya.
Zaten başımızda da dünyanın en büyük teknik direktörleri vardı ondan kupa alamadık. Gördüğüm en büyük balonlardan Rijkaard mı yoksa Skibbe mi bize kupa aldıracaktı? BAM'lı orta saha mı bize kupa aldıracaktı? Leo Francolu , Servetli , Sabrili , Gökhan Zanlı defans hattı mı alacaktı kupayı?
Adnan Polat döneminde bence takım sahipsizdi. FT gibi takımını , oyuncusunu koruyan , arkasında duran biri yoktu takımda. FT gibi bir TD yoktu takımda. O 2007 mi 2008 miydi neydi , Lincoln , Arda , Kewell , Keita , Baros gibi bir hücum hattına sahip olan takımı FT havada karada UEFA şampiyonu yapardı.
Kaldı ki koskoca Elano'yu , Misimovic'i Türkiye'ye getirmek başlı başına büyük başarıdır.
UEFA bitirecek zaten olayı. transfer filanda olmaz yabancılarda gider. ben buna inanıyorum ki olması gerekende bu
''transfer'' yapmayı türkiyeye öğreten kişidir..
Türk futbolu bitmiş hala taktik, transfer ve Sabri tartışan insanlar var. Hasta mısınız nesiniz...
Herkes kendini futbol ordinaryusu sanıyor
haldun üstünel'lik bir durum mu var? nasıl bir konu bu yahu?
ujfalusi, elmander, melo, selçuk, eboue alınmış; canavar transferler. engin, necati de iyi transferler.
en kötü transfer riera gibi gözüküyor, o da 4 yıldır yabancılardan almadığımız kadar katkı sağlıyor yine.
transfer komitemiz maşallah nokta atış yapıyor, işe yaramayan transfer yok!
quote: