Şimdi Ara

Hala iphone 4 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce bu saatten sonra ip4 8gb alınır mı ? uzun süre idare eder mi ?

• ios 7 den önce alınır derdimde artık alınmaz iphone 4s bile son zamanlarını yaşıyo.
  • Evde hem iphone 4 hem bold 9900 var ios 7 ye guncelledikten sonra iphoneu kutuya kaldirdim ve boldu cikardim hem daha hizli hem sarji daha uzun dayaniyor hem daha rahat o yuzden bu saatten sonra kesinlikle iphone 4 alinmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 4 kesinlikle alınmaz iphone 4s dahi alınmamalı aslında, ios 7 eski modellerin ölüm fermanı oldu resmen
  • Alınır alınmasına da uzun süre idare etmez.

Sosyal medya için kullanacaksan alabilirsin bana kalırsa
  • İphonem hiç olmadı dersen başlangıç olarak ip4 alınır elbet kaldıki 950tl fiyat çook iyi çoookkk uzun süre yazılımsal ve donanım olarak bir stabilize keyfi fazlaca yaşamazsın ama şuan gene hertürlü oyunu oynarsın sıkıntı olmaz aslında alınabilir.
  • İos 6 ile gelecekse alınır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ucuzsa alınır niye alınmasın? 7.1 ile iOS 6'dan bile daha iyi tüm telefonlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınır

• Kullanılıcaların iphone tercih etmesindeki yegane sebep stabil olması.İos 7 ile birlikte ip4ler stabilliği büyük ölçüde kaybetti , mesaj atarken kasma animasyonlar arası geçişlerde kasma varken üstüne ip5 gibi büyük ekranlı bi telefonda değil almak için bi sebep yok ben iphone kullanmaktan son derece memnun olan biri olarak kesinlikle 1000TL iphone 4 alcağına git samsung s3 al daha iyi hem kullandığım kadarıyla en az ios7li iphone 4 kadar stabil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssgg

Sizce bu saatten sonra ip4 8gb alınır mı ? uzun süre idare eder mi ?

1,5 senedir kullanıyom ios 7 de bile kasmıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alınır.
  • kullanıyorum gayet iyi :) kasıyor diyorlarda. kasma görmemişler :). ama 1000 TL ye iphone 5 satanlar varken 600-700 TL ye 4 alınırmı onu düşünmek lazım
  • 7.1 ile kullanmayan alma der, kullanan ise mutlaka al der cunku ios6'dan bile hizli bazen 7.1 surumu.

• IOS 8 desteklemez ama 7'de mis gibi kullanirsin. 7.0.4 var bende hic takilmiyor cok memnunum. Kaldi ki 7.1 ile hizlanacak. 7.1 Beta 2 yukleyenler cok memnun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.