Yüzbaşı
11 Ekim 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 37 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Hemen hemen her gece yattığım da değişik farklı rüyalar görürüm,bazen gerçekle alakası olmayan,bazende çook gerçekci rüyalar görürüm,en çok hoşuma giden rüyam uçmak olmuştur beyin gücümle bedenimi havaya kaldırıp gök yüzünde dolaşmak o an yanımda rüyamda olsanız okadar gerçekci olduğunu görseniz kelimelerle ifade edemezdiniz sanırım.

Bazende bilim kurgu rüyaları görürüm en çok uzaylıların dünyayı istilası,çok nadirde olsa +18 rüyalar Yada uçakta yolculuk yaparken aniden uçağın yere çakılması gibi,çok çok nadirde olsa karabasan en çok görmek istemediğim rüyalarımdandır.

Kısacası her gördüğüm rüya cam gibi yani çok gerçekci nedense bnm,sabah kaltığımda rüyanın enkisini anca 15dk atabiliyorum üstümden,sizde böyle değişik rüyalar görürmüsünüz.
30 Ağustos geçiş töreninde ipad mini ile çektim,millette prfosyonel makinalar var bende ise ipad nasıl iş görürmü..

Beyler sonunda oyunda tüm balıklar açık en büyük mega balığıda aldım kendi cihazımdaki documentes update ettim indirin ve deneyin derim.

Bu arada hiçbir cihazda denemedim inşallah faydamız dokunur olursa işe yararsa cihazlarınızda konu başlığı altında yorum yaparsınz..

Bildiğiniz gibi oyunun document klasörünü değiş tokuş yapmanız yeterlidir.

Fkat önceden oyunun orijinal documents klasörünün yedeğini alın..

http://dfiles.eu/files/nv8e20tjn İNDİR
Bence aşk
Media markette tesadüfen gördüm iphone 4 8gb apple garantili yazıyor acaba doğrumu genelde birçok 979tl civarlarında satılan 4 8gb ler dispratör ithalatçı garanti kapsamında olduğu için eğer gerçekten apple garantisi varsa fiyat iyi değilmi sizce..gerçi ben 4 8gb almıcam 5c kafayı taktım ama belki ilgisini çeken arkadaşlar olabilir..

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/APPLE-iPhone-4-8-GB-Siyah-Ak%C4%B1ll%C4%B1-Telefon,103452,465598,829231.html?langId=-14#infoTabNav
İst de oturmaktayım,yoğun bir kar yağmakta olup çok nadirde olsa ara ara gök gürültüsü eşliğinde ışık çakıyor, ilk defa böyle bir olaya şahitlik ettim bi garibime gitii işin doğrusu...
Bnm ipad minim demi tek sorun yaşıyorum,bilmiyorum ama ios 7 lafını duyunca bunalıma giriyorum resmen..

Daha 8 ay önce aldığım,günlük normal kullanım olduğu halde ve temiz,titizce özen gösterdiğim ios 6 ile mükemmeliyet ile tanıştığım ipad minim,nezaman ios 7 yükledim hep bi gariplikler olmaya başladı cihazda,kendi başına uyruk oldu, kafasına göre takılıyor cihaz resmen..

Az önce tablet de yaşadığım sıkıntılar,

Oyun silicektim silmiyor dondu,cihazı kapatmak istiyorum kapanmıyor,safariye giriyorum bi harf yazdığımda devamını getiremiyorum donuyor,cihazı kapatıyorum kendiliğinden açılıyor,ios 6 da en başarılı oyunlarda stabilize tavan yapmış şekliyle oyunun keyfine varıyordum ama ios 7 de hep donmalar ve oyundan atmalar olmaya başladı,keza bu atmalar ve donmalar uygulamalar içinde geçerli,ekranı çevirdiğim zaman ekranın yan yatmamaısı,vb..uzar gider bi sürü sorunlar..millet yıllarca zevkle kullanır tabletini ben 8 ayın 6 yı keyifle cihazımı kullandım fakat son 2 ayı bana ızdırap oldu resmen..

Bnm allamadığım bunu apple bilmiyormu? ios 7 ile gelmeyen cihazlarda stabilize sorunları yaşanacağını..Okadar para veriyoruz neymiş yeni ios 7 hemen yükledikde ne oldu..yok güncelleme bekle düzelir olmadı başka güncelleme yahu her güncellemede yeminle cihaz daha pert oldu resmen..

Şimdi ben ios 7 ile gelen tam stabilize çalışan bir tablet yada telefon alıcam fakat bu bana ders oldu eğer ios 8 çıkarsa hayatta yüklemiycem bidaha aynı hataya düşmem okadar bi üst işletim sistemini kullanmak istersem şayet,ios 8 ile gelen cihazı alırım,öylede yapılması gerekiyor bence.
Ürünün kullanıcısı olarak söyleyebilirim gönül rahatlığı ile uzun yıllar Hattrick Techno model olan koşu bandını iyi bir verim alarak kullanabilirsiniz.

Videodaki koşan arkadaş 110 kilo ve makinanın max taşıma kapasitesi 180kg dir.

En önemlisi makine 4.0 HP Gücünde,bu motor CANAVAR Yarı yolda bırakmaz..Benden söylemesi koşu bandı alacaklara..

Birde önerim eğer koşu bandı alacaksanız öyle çok bütçenizi zorlamasanızda biraz parayı gözden çıkarın derim,

Neden derseniz piyasada 600tl den tutun 700,800,900,1100tl koşu bantları var,bu bantlar oyuncak gibi küçük ve motoru düşük sakın boşa para harcamayın,

Ayrıca koşu bandını alıp,biraz zayıfladığınız zaman hemen elden çıkarmayın,sağlıklı ve devamlı fit olmak için koşmaya devam edin..

Hattrick Techno Koşu Bandı VİDEO TIKLA!!

http://www.hattrickanabayi.com/hattrick-techno-otomatik-egimli-kosu-bandi
Evde Vücut Geliştirme Programını kullanarak...

İstediğiniz vücut ölçülerine sahip olabilir,
Bölgesel olarak yağlarından kurtulabilir,
Kaslarını geliştirebilirsin...

Vücut geliştirmek emek, teknik ve zaman isteyen bir spordur. Evet spor salonunda çalışmanın faydaları inkar edilemez. Ancak bunun " Tek Yol " olduğunu iddia etmek farklı birşeydir. Temel olan nokta programa olan sadakatin ve hareketleri doğru yapmandır.

Evde Vücut Geliştirme Serisi Videoları mümkün olan en az alet kullanılarak yapılabilecek egzersizlerden oluşturulmuştur. Bu videoları ya da videolarda gösterilen hareketleri bir programdan bağımsız olarak izlemek mümkündür. FAKAT, altını çizerek vurgulamak isterim ki, istediğin vücut yapısına sahip olmak için profesyonelce hazırlanmış bir program kullanman gerekir. Bir program takip edilmeksizin yapılan antrenmanlar sonucu, kas gelişiminin olmaması ya da dengesiz olması kaçınılmazdır.

Minimum Maliyet - Maksimum Fayda

Program, kas gelişimi ve yağ yakımı dengeli olacak şekilde hazırlandı. Bu antrenmanların temel amacı Maksimum kas lifini harekete geçirerek anaerobik kapasiteni arttırmak ve yağ yakımını hızlandırmaktır.

Uyarılar & Öneriler

*Egzersizlere muhakkak 1. programla başlayın.
*Hareketleri doğru pozisyonlarda ve doğru dinlenme süreleri ile tekrarlayın.
*Verilen hareketlerden ve sayılardan ayrılmayın (Aralara kendi hareketlerinizi katmayın).
*Her bir seri program 1 hafta süreyle uygulayarak sonuçları görebilirsin. Eğer herhangi bir programda 1 haftanın yetersiz olduğunu düşünüyorsan, programı tekrarlayabilirsin. Ancak bu tekrarlar 3-4 haftayı geçmemeli.
*Programlar her geçen seviyede zorlaşacaktır. Hareketler ve tekrar sayıları değiştirilmiştir.
*Hareketlere başlamadan önce 5-7 dakika hafif tempo ısınılmalıdır.
*Antrenman bittiğinde muhakkak Germe Egzersizlerini uygulayın. Germe Egzersizlerinin antrenman başında uygulanması sporcuya bırakılmıştır.
*Fazla kilon varsa, programın uygulanmadığı aralarda, INTERVAL Antrenman Programımı uygulamanı tavsiye edebilirim. Önemli uyarılarım devam edecek, INTERVAL antrenman programına göz attıktan sonra bu yazının devamını okumanı tavsiye ederim. Interval Antrenman Programına göz atabilirsin.
*Evde ya da Spor salonunda vücut geliştirmek için Antrenman bu işin birinci bölümüdür. İkinci bölümü ise Beslenme'dir. Önemli uyarılarım devam edecek, BESLENME PROGRAMINA göz attıktan sonra bu yazının devamını okumanı tavsiye ederim.Hazırlamış olduğum Beslenme programına göz atabilirsin.

Evde Vücut Geliştirme Programı
Süper Set Sistemi

Uyarı: "Evde Vücut Geliştirme Programı" birinci seri hareketlerinin hakkını vererek yaptığını düşünmüyorsan, ikinci seri hareketlere geçmemelisin. Programlar sistematik olarak zorlaştırılmıştır. En az 1 hafta - En fazla 3-4 hafta uygulayın. Kas gelişimi ve yağ yakımı, programa sadık kaldığın sürece gerçekleşecektir.

Program "Süper Set" mantığı ile hazırlanmıştır. Pazartesi - Çarşamba - Cuma günleri birer kez uygulanır. Süper Set mantığı, aynı harfle başlayan hareketlerin ardı ardına (Dinlenme Süresi Olmaksızın) uygulanmasıdır.

Örneğin; A1 = Push Up ve A2 = DB Squat hareketleri dinlenmeksizin arka arkaya uygulanacaktır. Bu iki hareketin uygulanmasına " 1 Süper Set " denir. Daha sonra müsade edilen süre kadar dinlenilmeli ve tekrar sayısına göre " Süper Set " tekrarlanmalıdır. Aynı süreç "B" ile başlayan harfler içinde geçerlidir.

Evde Vücüt Geliştirme Hareketleri
Nasıl Yapılmalıdır
?

•Push Up :Hareket uygulanırken Bel ve Karın bölgesi kasları sıkı olmak durumunda. Ayak, baş ekseni düz olmalıdır. Yani vücut bel bölgesinden yukarı ya da yere doğru bükülmemelidir. Eller omuz genişliğinden biraz daha fazla açılmalı ve yüz küçük bir açı ile ileriye doğru bakmalıdır. Kalkarken ve inerken geçen süre 1'er saniye olmalıdır. (1sn iniş - 1 sn kalkış).

DB Squat : Aşağıa doğru inerkeni kalça diz hizasına kadar gelmelidir. İnerken sırt kesinlikle kamburlaştırılmamalıdır. Tıpkı "Push-Up" hareketinde olduğu gibi bel ve karın kasları sıkı olmalıdır. Aşağıya inerken ve tekrar kalkarken geçen süre 1'er saniye olmalıdır. (1sn iniş - 1 sn kalkış)

•Chin Up : Avuç içi yüze balacak şekilde bardan tutulmalıdır.. Hareket yapılırken her tekrarda çene bar hizasını geçmelidir. Sadece kol ve sırt kasları kullanılarak hareket tamamlanmalıdır. Belden güç alınmamalıdır.

•Forward Lunge : Adım atılırken ayaklar yere sürtülmemelidir. Öndeki ve arkadaki bacağın diz açıları 90'ar derece olmalıdır. Vücut düz pozisyona getirilirken hızlıca hareket edilmelidir.

•Shoulder Press : Ağırlıklar kontrollü bir şekilde hareket ettirilmelidir. Aşağıya inerken ve tekrar kalkarken geçen süre 1'er saniye olmalıdır. (1sn iniş - 1 sn kalkış)

Squat Thrust : Hareketin orta aşamasında eller ayaklara yakın bir şekilde yere konulmalıdır. Bacaklar geriye doğru fırlatıldıktan sonra hemen toparlanmalıdır. Hareket seri bir şekilde yapılmalıdır.

Plank : Her zamanki gibi bel ve karın kasları sıkılı olmalı. Hareket esnasında vücut düz durmalı, dirsekler yerle 90 derece açı yapacak şekilde konumlandırılmalı ve omuz hizasında açılmalıdır.

Yukarıda görmüş olduğun hareketler Evde Vücut Geliştirme Programı'nın birinci serisi için hazırladığım hareketlerdir. Program toplamda 14 seriden oluşmaktadır ve zorluk derecesi giderek artmaktadır.

Eminim ki, Evde Vücut Geliştirme Programı'nın sadece birinci seri hareketlerini bile anlattıklarıma ve gösterdiklerime sadık kalarak uygularsan 1 hafta sonunda kendindeki değişimi göreceksin.

EVDE KOL GELİŞTİRME HAREKETLERİ

Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Intel
Operatör
Turkcell
Oyun Platformu
PS3
Takım
Fenerbahçe
TV
LG
Klima
Mitsubishi Heavy
Tablet
İpad mini 16 gb
Game Center
Life Loading%..
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 9 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 543
İkinci El Bölümü Mesajları: 43
Konularının görüntülenme sayısı: 7.724 (Bu ay: 154)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 22 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.