Şimdi Ara

Hala Aykut KOCAMAN'A nefret duyuyor musunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birilerini yıpratarak kolayca menfaat sağlanabilen düzenin gazetecileri olarak, bize sunulan en büyük fırsat olan 3 Temmuz’da başlayıp öyle azim ve kararlılıkla çalıştık ki, zâten önümüzde dağ olsa duramazdı.

Eşkâl tespit fotoğrafından, şike paraları el değiştirirken görüntüler olduğu yalanına; Alex’in şikeden haberdâr olduğu iftirâsından, şikeyi kanıtlayan ses kayıtları olduğuna kadar aklımıza ne gelirse yazdık, konuştuk…

Bu konuda tevâzu gösteremeyeceğiz. Fenerbahçe aleyhine kullanabileceğimiz hiçbir fırsatı kaçırmadık. En ufak haberi bile ‘vurabileceğimiz’ kıvâmda size sunduk. Fenerbahçe’deki sakat oyuncuların pek tabiî olarak maç kadrosunda olmamasını meselâ, “6 oyuncu kadro dışı” diye verdik; sanki dünyâya göktaşı düşecekmiş gibi bir görselle.

Fenerbahçe’nin başarısızlığını bekledik iştahla. İki maç üst üste puan kaybı yaşandı mı, her maçtan sonra Kocaman’a “İstifâ var mı?” diye sorduk, “Beceremiyor” diye yazdık.

Bize böyle nâzik adamlar yaramıyor. Yukarıda da dedik ya; bu düzenin gazetecisiyiz biz. Puan kaybı yaşadığı her maçın ardından ortalığı ayağa kaldırana, bize doğru dürüst muâmele etmeyene, “Onu çekme bunu çek” diye edep yerini gösterene saygıda kusur etmeyiz de; tam aksi karakterde olana yılmadan vururuz.

Aykut Kocaman, öyle hakem hatâsı yapıldığında öfke kusacak adam değildi. Üstüne gide gide bu hâle getirdik. Hattâ bir cümle çıktı dün ağzından; “İnsanın futbolu bırakası geliyor” diye. Demek ki az kaldı. Biraz daha çabalarsak, Türk futbolundaki seviye ortalamasını yükselten bir adamdan kurtulacağız.

Sizi de unutmamak lâzım. Söz konusu Fenerbahçe’ye ‘vurmak’ olduğu zamân, Sarı-Lacivert’e gönül verdiği hâlde her dediğimize inanan taraftarları…

Çaktırmadan yolumuza devâm edelim.

İnancımız tam.

Başaracağız!

Gökay Akgün / Fanatik.com.tr

Kaynak : Fanatik

Gerçekten çok doğru bir yazı böyle yazar ve gazeteciler görmek sevindirici.

• Evet

Miroslav Stoch
    Fenerbahçe suç örgütü üyesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mulsanne

Evet

Önyargılarını kır o zaman yakışıklı.

Orijinalden alıntı: Alestair

quote:

Evet

Aykut Kocaman'ın söylediği şeyleri destekleyebilirim.Ama iyi bir teknik direktör değil.

Miroslav Stoch
  • bkz. daumun gönderiliş yöntemi
    bkz. 3 yıldır oynanan futbol
    bkz. alex in gönderiliş yöntemi
    bkz. sahadaki değişiklikler
    bkz. ...

her ne kadar kendileri oyunu okuyamadığını kabul etmesede maalesef bu böyle. Fenerbahçe sevgisine şüphem yok, ama bazen sadece gitmek gerekir diye düşünüyorum. Yönetimle birlikte ayrılmasını şiddetle arzuluyorum daha ne diyebilirim ki.

quote:

quote:

Evet

Aykut Kocaman'ın söylediği şeyleri destekleyebilirim.Ama iyi bir teknik direktör değil.

Doğru İspanya'yı şampiyon yapan Aragones geldi , Brezilya ekolü Zico geldi , Türk futbolunu tanıyan Daum geldi sonuç ? İstikrar ? Bağlılık ? Ama sen bildiğini okursun,devam et.

quote:

quote:

quote:

Evet

Doğru İspanya'yı şampiyon yapan Aragones geldi , Brezilya ekolü Zico geldi , Türk futbolunu tanıyan Daum geldi sonuç ? İstikrar ? Bağlılık ? Ama sen bildiğini okursun,devam et.

2 senedir oynadığımız futbol ortada.Bir ümit göremedik.Hatalarından ders alma diye bir şey yok.Böyle istikrar olmaz olsun

Miroslav Stoch

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nefret demiyelimde gitse üzülmem. Şu anki kadromuzun acık ara zirvede olması lazımdı bu sene.
  • Artık nefret duymuyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: centerboys

Artık nefret duymuyorum...

Dünden itibaren benimde fikrim değişti.

• zaten önceden de kişiliğini çok beğenirdim gerçek bir fenerbahçeli ama oyun taktik anlayışı sıkıntılı işte..o da biraz biraz oturuyor gibi aslında...yine de tempolu oyun yapmıyoruz..benim istediğim rakibi ısırmak ve barça gibi top bizdeyken rakibi yormak..

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet

2 senedir oynadığımız futbol ortada.Bir ümit göremedik.Hatalarından ders alma diye bir şey yok.Böyle istikrar olmaz olsun

1.sene şampiyon olduk ligin 2.yarısı nasıl eze eze rakipleri yendiğimizi biliyorsun.

2.sene şike süreciyle banko oynayan futbolcularımızı kaybettik 2.liği son maçta kaybettik.

3.senedeyiz ortada futbol yok,doğru.Ama bu demek değil ki kötü futbol oynamaya devam edeceğiz ben inanıyorum istediğimiz iştah açıcı futbola kavuşacağız.Yorumuna saygım var ama biraz daha sabır.

Emin ol Aykut Kocaman'ın başarılı olmasını sen kadar ben de istiyorum.

Miroslav Stoch

• Aykut Kocaman'dan hiç kimse nefret etmiyordu, laf söyleyenlerin çoğu 'hoca değil' diyordu.

Evet hala diyorum, kendisi tuttuğum takımın en büyük efsanelerinden biridir, adam gibi adamdır ama hoca değildir.

Ali Koç
    2 Nisan 1967 - İstanbul
    'Kurgulanmış bir oyunun parçası olmak istemiyoruz. Özel bir muamele talebimiz de yoktur! Adaletin bekçileri hoş geldiniz...'
  • Hergün lanet okuyorum ona !

Orijinalden alıntı: vetivet

nefret değil acıma

Sana sormamışlar
    AMD Ryzen 5 3600 + Scythe Fuma 2 | MSI B450 Tomahawk MAX | Sapphire Nitro+ 5700 XT 8gb | G.SKill Trident Z Neo 8x2gb ddr4 3600 mhz CL16 | LG 27GL850-B 27" UltraGear QHD 144hz Nano IPS HDR10 1ms | Samsung 970 Evo Plus | Cooler Master MB511 650w 80+| Plantronics RIG 500 PRO 50mm | Corsair K68 | SteelSeries Rival 710 | SteelSeries Qck Heavy Large
  • hayatımda hiçbir şeyden ve hiç kimseden nefret etmediğim kadar nefret ediyorum aykut ve azizden.

Berxwedan Xwes
    Naif Direniş
    Doroteo Arango Arambula ''Pancho'' Villa
  • Teknik taktik bilgisi bizi cok uzse de , adam gibi adamdir Aykut hoca.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.