Şimdi Ara

Hala Aykut KOCAMAN'A nefret duyuyor musunuz ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Z.K

Ne değişti ki?
    Aykut gitmesin, ait olduğu yere Sportif direktörlüğe getirilsin.Transfer yapsın,basın sözcülüğü yapsın.
    Ama teknik kapasitesi hala yeterli değil,yerinde sayıyor gelişim göstereceğine.Bunun 35 yaşında 15 yaşında olmasıyla ilgisi yok. Herkeste bir çift göz var ve ortaya konan futbol hoş değil.
    Geldiğinden beri hiç bir final kazanamamış bir teknik adamdan bahsediyoruz.Aşağılamaya lüzum yok sadece yeterli değil.

"35 yaşında 15 yaşında olmak ile bir alakası yok" olucaktı.
  • quote:

quote:

Ne değişti ki?
    Aykut gitmesin, ait olduğu yere Sportif direktörlüğe getirilsin.Transfer yapsın,basın sözcülüğü yapsın.
    Ama teknik kapasitesi hala yeterli değil,yerinde sayıyor gelişim göstereceğine.Bunun 35 yaşında 15 yaşında olmasıyla ilgisi yok. Herkeste bir çift göz var ve ortaya konan futbol hoş değil.
    Geldiğinden beri hiç bir final kazanamamış bir teknik adamdan bahsediyoruz.Aşağılamaya lüzum yok sadece yeterli değil.

nereden nereye geldiğimizi algılayabilmek için bunu özellikle belirtiyorum.

80'li yılları yaşayan herhangi bir Fenerbahçeli , Aykut Kocaman'a git diyemez.
    O dönemin Fenerbahçe'sinden bugüne geliniyorsa (son 13 sezonda yanlış hatırlamıyorsam bir sezon hariç hep şampiyonluğa oynadık) katkısı olanları bir kalemde silmemek lazım.

Hafızanı şöyle bir tazelersen ben kazanılmış finaller hatırlıyorum. 30 senedir alınmamış bir kupa alınmış , 1 şampiyonluk alınmış diğeri son maçta kaybedilmiş...E yuh o zaman.. hangi finalimiş kaybedilen?
    Onları geçtim bu sene kaybedilen süper kupa finalini Aykut Kocaman'a yaftalamak da ayrıca en hafifinden vicdansızlıktır.

Neyse 2 ay önce gerçekten ne düşündüğünüzü anlamaya çalışıp sizleri ikna etmeye çalışıyordum. Artık bundan vazgeçtim.İstediğiniz gibi düşünün artık bunu pek umursayan da kalmadı. Aykut Kocaman'a duyulan güven de gurur da ortadadır.

• Güzel yazı
  • quote:

Orijinalden alıntı: antikitos

Aykut gitsin diyenlerden yaşı 24'den büyük olan var mı?

Bu arada hani size hain dememizin sebebi , onca uğraşacak şey varken , onca pusuya yatmış Fenerbahçe düşmanı ile uğraşırken , bir de sizinle uğraşıyor olmaktı.

Sizi kazanmak için yeterince uğraştık. Bu forumda pek çok Aykut Kocaman düşmanı , söylediklerinden dolayı pişman olmayacak , utanacak. Bu kararlılığı da atarınıza bağlıyorum.Düzeleceksiniz , ama iş işten geçecek. Bu ayıbı kaç sene taşırsınız bilmiyorum ama kendi camima zarar veren bir taraftar olmak benim için yıkıcı olurdu...

neden pişman olayım ki? şahsen ben aykut bu takıma şampiyonlar ligi kazandırsa, dünya kupasına sokup onu da kazandırsa çevirdiği dolapları ve daha da önemlisi ALEXSANDRO de SOUZA' ya yaptıkları her zaman hepsinin önünde olacak.

• Evet ( o ayrı bu ayrı )
  • aykut kocamana nefret duyan hiç kimse ben fenerbahçeliyim demesin (ciddiyim )
    ha antrenörlüğünü sevmeyebilirsin yada yaptıklarını beğenmeyebilirsiniz o zaman size saygı duyarım
    nefret başka bişeydir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mulsanne

quote:

Orijinalden alıntı: Alestair

quote:

Evet

Önyargılarını kır o zaman yakışıklı.

Aykut Kocaman'ın söylediği şeyleri destekleyebilirim.Ama iyi bir teknik direktör değil.

Kötü teknik direktör olması nefret etmek için yeterli mi peki
    belki birçoğumuzdan çok seviyordur Fenerbahçe'yi. Yarın bir gün takımın başına geçsen bir şeyler oluşturmak istesen bazen başarısız olsan senden nefret etseler memnun olur musun
  • Cevap açık ve net :EVET
  • Adam gibi adam ama hoca gibi hoca değil malesef...
  • Duyuyorum...
  • Benim duyduğum nefret değil. Olmuyor, zorlamasına gerek yok. Daha fazla batırıcağına bıraksın. Nefretimizi kazanmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alestair

quote:

Evet

Önyargılarını kır o zaman yakışıklı.

Aykut Kocaman'ın söylediği şeyleri destekleyebilirim.Ama iyi bir teknik direktör değil.

Kötü teknik direktör olması nefret etmek için yeterli mi peki
    belki birçoğumuzdan çok seviyordur Fenerbahçe'yi. Yarın bir gün takımın başına geçsen bir şeyler oluşturmak istesen bazen başarısız olsan senden nefret etseler memnun olur musun

Oraya başarılı olmak için getirildi.Ben başarılı olmak için getirildiğim takımda başarılı olamazsam ve taraftarım benden nefret ederse ben bunu yadırgamam.

• quote:

quote:

quote:

Ne değişti ki?

O dönemin Fenerbahçe'sinden bugüne geliniyorsa (son 13 sezonda yanlış hatırlamıyorsam bir sezon hariç hep şampiyonluğa oynadık) katkısı olanları bir kalemde silmemek lazım.

Hafızanı şöyle bir tazelersen ben kazanılmış finaller hatırlıyorum. 30 senedir alınmamış bir kupa alınmış , 1 şampiyonluk alınmış diğeri son maçta kaybedilmiş...E yuh o zaman.. hangi finalimiş kaybedilen?
    Onları geçtim bu sene kaybedilen süper kupa finalini Aykut Kocaman'a yaftalamak da ayrıca en hafifinden vicdansızlıktır.

Neyse 2 ay önce gerçekten ne düşündüğünüzü anlamaya çalışıp sizleri ikna etmeye çalışıyordum. Artık bundan vazgeçtim.İstediğiniz gibi düşünün artık bunu pek umursayan da kalmadı. Aykut Kocaman'a duyulan güven de gurur da ortadadır.

Şöyle bir hafızamızı yoklarsak Young Boys,Lille,Galatasaray(süper final) finalleri geliyor aklıma.
    Bir şampiyonlukta Trabzonspor ile yarışılmış, Türkiye kupasında tek büyük rakibimiz Bursaspor olmuş.Bunlar tabiki başarıyı aşağılamak gibi bir amaçla yazılmadı.
    90 doğumluyum ama Aykut Kocaman'ın futbolculuğu benim için bir önem taşımıyor.O yüzden 80'leri işin içine katmanın bir manası yok, her iyi futbolcu iyi hoca olucak değil..
    Bilmiyorum bulabilir miyim postlarımı, burada Aykut Kocaman Daum'dan sonra başa geldiğinden beri teknik kapasitesinin en azından Fenerbahçe ayarında olmadığını savunuyordum, hala savunuyorum.
    Bu demek değil ki Aykut Kocaman'ın dolayısıyla Fenerbahçe'nin başarısızlığını istiyorum.Canı gönülden desteklerim,ama eleştirimi de yapmak benim taraftarlığımı sorgulayamaz.
    Yine gitmesin,klubün bir parçası olsun isterim, sportif direktörlüğü başarılıydı.

• yahu
    lazaroni, bariç, zeman, lorant, aragonesden sonra Aykut Kocaman İMPARATORDUR

en azından takıma oynatmak istediği futbolu açık açık söylüyor anlatıyor
    diğerleri klasik ağızda geveleme yoluyla paraları alıp gittiler

bu bile Aykutu değerli kılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ne değişti ki?

Şöyle bir hafızamızı yoklarsak Young Boys,Lille,Galatasaray(süper final) finalleri geliyor aklıma.
    Bir şampiyonlukta Trabzonspor ile yarışılmış, Türkiye kupasında tek büyük rakibimiz Bursaspor olmuş.Bunlar tabiki başarıyı aşağılamak gibi bir amaçla yazılmadı.
    90 doğumluyum ama Aykut Kocaman'ın futbolculuğu benim için bir önem taşımıyor.O yüzden 80'leri işin içine katmanın bir manası yok, her iyi futbolcu iyi hoca olucak değil..
    Bilmiyorum bulabilir miyim postlarımı, burada Aykut Kocaman Daum'dan sonra başa geldiğinden beri teknik kapasitesinin en azından Fenerbahçe ayarında olmadığını savunuyordum, hala savunuyorum.
    Bu demek değil ki Aykut Kocaman'ın dolayısıyla Fenerbahçe'nin başarısızlığını istiyorum.Canı gönülden desteklerim,ama eleştirimi de yapmak benim taraftarlığımı sorgulayamaz.
    Yine gitmesin,klubün bir parçası olsun isterim, sportif direktörlüğü başarılıydı.

Yanılmadım demek ki.
    Sorun aslında siz de değil , jenerasyonunuz da...
    Vefa duygusundan tamamen uzak yetiştiniz.

Aykut Kocaman da eleştirilebilir tabi. Ben de eleştiriyorum bazı kararlarını.
    Ama bir yanda 90 doğumlu ZK , diğer yanda Z.K'nın yaşından daha fazla futbolun içerisinde olan bir Aykut Kocaman...

Aykut Kocaman'ın oynattığı futbolu beğenmeme hakkınız var.
    Ama sonrasının ne olacağını ortaya koymadan Aykut Kocaman gitmeli deme hakkınız yok.
    Sen diyorsun ki , Fenerbahçe'yi eleştiriyorum ama kaybetmesini beklemiyorum. Güzel.
    En azından Çubukluya hala kıyamıyorsun... Zira bu forumda bunu kaybeden ve Fenerbahçe'li olduğunu iddia edenler var.

76 doğumluyum , aramızdaki yaş farkına dayanarak bir abi tavsiyesinde bulunmak isterim.
    Sorgulayıcı bakış açınızı bir kenara bırakın demiyorum.Bu bakış açısını tek bir noktaya yöneltmeyin sadece...
    Bu takım için 3 TEmmuz henüz sona ermemiştir.Ve Aykut Kocaman bu yüzden normal şartlar altında halen mücadele edememektedir.

FAtih tErim'in cezası ertelendi değil mi?
    Aynı cezayı Aykut Kocaman alsa ertelenir miydi?
    Caner'e kırmızı kartı gösteren Fırat , Burak'a bu kartı gösterir miydi (Televizyon görüntülerinden hakeme neler dediği net anlaşıldığı için bu ismi kullandım)
    Sen GS'ın aleyhine , 45+6'da 90+5'de penaltı verildiğini gördün mü?
    GS'ın lobisinin başarısı ile mi açıklanır bu sence?
    Malum TV kanallarında her hafta Fenerbahçe'nin başrolde olmasını sadece rating kaygısı ile mi açıklıyorsun?

NŞA'da değiliz. Sadece bunu bilseniz , Kocaman'dan desteğinizi çekmezsiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne değişti ki?

79 doğumluyum ve Aykut Kocaman Aykut Kocamanla ilgili senle aynı fikirdeyim.

Yaşım itibari ile genelde çevrem 70 ve 60 doğumlu insanlardan oluşuyor, pek 80 üzeri doğumlu arkadaşım yok ama gel görki benim çevremde 1 tane Aykut Kocamanın hocalığını seven yok.

Artık Aykut Kocamanı nasıl savunacaklarını şaşırdılar işi doğum tarihlerine döktüler :))) olur olmadık ithamlarda bulunuyorlar kendileri gibi düşünmeyenlerle efendi efendi yazışacaklarına direk bel altı saldırmaya başlıyorlar.

80 leri yaşayan her hangi bir Fenerbahçeli Aykut Kocamana git diyemez derken bile ne kadar gayri ciddi oldukları zaten belli, Bu şekilde saçma ve doğru olmayan mesajlarada aslında ceza getirilmeli, Küfür hakaret nasıl ağır bir suçsa yalan söylemekte onlarla aynı seviyededir.

Kısacası bu takım top oynuyormu? bana göre oynamıyor bir başkasına göre oynuyor olabilir ve bunun üzerine tartışa bilir fikir alışverişinde bulunabiliriz ama sen kalkıpta afra tafra yalan dolan , kendi inandığın şeyi toplumun görüşü gibiymiş gibi lanse ederse komik olmaktanda öteye gidersin.

Z.K sende 90 doğumlu olabilirsin ama senden büyük bir çok kişiden daha ileri görüşlüsün emin ol

• aykut'a "şu an" sahip çıkmayan otursun fenerbahçeliliğini sorgulasın. bu kadar kısa ve net.
  • ya aykut kocaman bu takımın hocası mı allah aşkına

yakışıyor mu bu klübe?

gerçek bir fenerbahçeli aykut gibi vasif yoksunu bir hoca yı asla istemez

aykut kocamani destekleyen gazeteci , yorumcu ,yöneticilerin hepsi aziz yıldırım tarafından pohpohlanan insanlardir

ridvan gibi adam bile aykuta bir şey söylersem bana kırılır mı, başkan darılır mı diye düşünüyor ise diğerlerini siz tahmin edin.

taraflı yorumlar yapıyorlar

objektif bir insan bu gidişatın kötü olduğunun farkına varıp gerçekleri konuşandır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fenerbahçeyi seviyor olabilir ancak teknik direktörlüğü bir an önce bırakması lazım
  • Evet. Hala Aziz Yıldırım'ın da Aykut Kocaman'ın da gitmesini istiyorum. Değişen birşey yok.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.