Şimdi Ara

HAKMAR 6 kasım perşembe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.573
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Hakmar ne yav broşürleri bim'i anımsatti :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FIYATLAR IYI hakmar ın eskıden meyve sebzesı meshurdu mılle tsabahtan pendıktekı magazanın onunde beklerdı...
    adamlar yurudu gıttı valla
  • freedom058 kullanıcısına yanıt
    Yarım kilosunu 5 liradan sattığı çesil peyniri vardı, köpeköldürenle çok iyi giderdi.
    Şimdi 10 lira

• Hakmar Ankara'da hiç rastlamadım Ankarada varmı?
  • bu kadar dandik ürünü hiçbir katalogta topluca görmemiştim :)

elektronik olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayabusaaa -- 3 Kasım 2014; 22:46:15 >
  • Hakmar sadece anadolu yakasinda var. Sahibi sivasli. Hatta Tatbak tatlicilarinda sahibi. Uygun fiyata cok urun satiliyor. Ankarada Gimsa ayarinda bir market.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİM Aktüel - 14 Ağustos 2020
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Elektronikteki tüm ürünler kendi ithalatlarıdır arkadaşlar
    Bazı firmalar böyle çok uyanık.
    Zannediyorlarki .. ' ula bu ürünler çinden geliyor... e bizde getiririz kendi markamızı yapar basar satarız ..üstelik daha ucuza'

he vallah getirmesi sorun değil. Lakin ürünleri ürün yapan marka yapan sadece getirmek değildir.Hatta bu işin en basitidir.Basarsın parayı gelir
    Ancak ürünlerde arge oluşturmak yeni teknolijileri geliştirmek.bir Mouse için ele nasıl oturur pil ömrü nasıl uzatılır nasıl daha ergonomik olur ıvır zıvır
    Bunun dışında innovasyon,..bunun dışında pazarlama ve reklam
    Hepsini geçtim satış sonrası hizmet
    Tüketicide güven algısı oluşturmak

Neyse ritmix almak isteyen var mı :) Ucuza ürün alıp kullanamayacak kadar zengin değilim şahsen benim böyle lüksüm yok
  • Pendikteyim burada 4-5 tane hakmar var buyuk buyuk marketler fiyatlari da uygun genelde kalite olarak bimin cok ilerisinde kesinlikle

• hakmar'da bazı ürünlerin fiyatları uygun, henüz a101 kadar yaygın olmadığı için çok fazla bilinmiyor.. tatbak'ın da kuruyemişleri oldukça iyidir, kuruyemişleri sürekli oradan alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 3 Kasım 2014; 23:10:26 >
  • Ev tipi hasgül yoğurdunu beğeniyorum. 2400gramı 6,75 tl arada 5,95 tl yede düştüğü oluyor.
  • Biz Anadolu yakasında oturanlar için (ataşehir) bim ve a101 den önde gelir. Genelde ofis ve eve buradan alışveriş yaparım. Kalite olarak bim den iyi a101 den bir tık geride ama Şube sayısı çok fazla ve bize çok yakın

Haftalık ürünleri de bazen efsane olur. Burada paylaşacak kadar Şubesi yok o nedenle sıcak fırsatlara konusunu açmadım

• quote:

Orijinalden alıntı: hayabusaaa

bu kadar dandik ürünü hiçbir katalogta topluca görmemiştim :)

elektronik olarak

hocam bildiğin buyincoins elektronik sayfası sadece fiyatlar 2 katı
  • adamların 293 şubesi varmış
    istanbul anadolu ve kocaelinin batısını işgal etmişler
  • Hakmarin bir dondurmasi var sade-kakao-fistik uclusu. On numaradir. 6 top seklinde. Baska dondurma almiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

adamların 293 şubesi varmış
    istanbul anadolu ve kocaelinin batısını işgal etmişler

merkezi evim alıp 500 metre yarıçapında bir yarım daire çizsem 3 adet hakmar, 1 adet tatbak bu yarım dairenin içine giriyor. Anadolu yakasında yoğunlar.

• öyle demeyin 2 sefer kampanya yaptılar. 2li pringles cipsleri 6 lden sattılar.iyi stok yaptım.çocuklara dandik cips aldırmıyorum artık.
    evde bittikçe istiyorlar bende gizlediğim yerden veriyorum . yerini bulup patlatsalar ayvayı yedik
  • yalnız ürünlerle değilde herkes hakmar-tatbakla ilgili konuşmuş
  • Tatbak tatlılarında glikoz frjktpz gibi bekalar zehir varsa kullanıyor , ürünleri kalitesiz ve kötü almayın aldırmayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • broşürü gibi kendi de çakma bim mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.