Şimdi Ara

HAKMAR 6 kasım perşembe (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.573
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sattıkları ürünlerde kalite denen birşey bulamazsınız. Kabartma tozu alırsın kabartmaz, bulgur alırsın sanarsın taş ocağında paketlenmiş, yufka al çamur gibi, ice teaları glikoz şurubu, daha da sayardım ama yeter sanırım... bir tek dondurması güzel onun hakkını yemeyeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gıda Ambarı

Hakmarin bir dondurmasi var sade-kakao-fistik uclusu. On numaradir. 6 top seklinde. Baska dondurma almiyorum.

Kesinlikle katiliyorum..Yazin ondan baska.dondurma almam..Sanirim maraş dondurmasi diye geciyordu markasi tatdo gibi birseydi galiba..

• Bu arada 1 liradan satilan kahveli enerji iceceklerini kesinlikle deneyin

• HAKMAR anadolu yakasında efsanedir beyler.
    hergün alışverişimi ordan yaparım daha uygun fiyatlı bi yer yok.
  • İsme bak sonra broşürdeki renklere ve fonta bak. HAKmar broşürde bile calintilik var.

• quote:

Orijinalden alıntı: KoTuTuRK

quote:

Orijinalden alıntı: Gıda Ambarı

Hakmarin bir dondurmasi var sade-kakao-fistik uclusu. On numaradir. 6 top seklinde. Baska dondurma almiyorum.

Kesinlikle katiliyorum..Yazin ondan baska.dondurma almam..Sanirim maraş dondurmasi diye geciyordu markasi tatdo gibi birseydi galiba..

Aynen. Benim favorim şu :
     HAKMAR 6 kasım perşembe

Diğerleri buradahttp://www.unkargida.com.tr/urunler/9/22-grubu

Kesinlikle denemelisiniz.

• Enfes bir tadi var ve sakiz gibi kesinlikle yemeyenlerin denemesi lazim Zevklerimiz ayniymiş dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: iakbay06

Hakmar Ankara'da hiç rastlamadım Ankarada varmı?

sadece istanbul (anadolu yakası) kocaeli de şubeleri ve şuanda 350 tane şubesi mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p8p67b3 -- 1 Eylül 2016; 16:54:15 >
  • tuvnera banlanmıştı ama hala hesabı banlanmamış görünüyor, yoksa affedildi ama kendisi öldü mü ne, 2 aydır giriş yapmamış herif
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.