Forum adminlerinin kankası olacak ki konuyu silip duruyorlar Bu konuyu açmamda hicbir çıkarım yok.Ama böyle güç zehirlenmesi yaşayan adamlara o kadar kin duyuyorum ki bir an önce sıfıra inmelerini istiyorum Bu adamı zaten gözüm hiç tutmamıştı.Birkaç ay önceki videosunda iktidara yalakalık yapıyor diye yazdığımda herkes bana saldırmıştı.Ama bugün ne mal olduğunu herkes anladı.Böyle ahlaksız insanları nasıl baş tacı ettiyseniz indirmesini de bileceksiniz.Bugün bu adamın başına gelen yarın sizin çalıştığız yerde yaşınıza gelebilir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykaya1983 -- 2 Eylül 2025; 23:20:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hakkı Alkan'ın çalışanına yaptığı zulüm ve aşağılama

-
-
togg güzelmesi yapıp tesla aldığından beri takip etmediğim, bu noktalara nasıl geldiği herkesin malumu olan bir tip. otomobil başlığı altında da ne işi var anlamıyorum.
-
Hapiste olması gerekmez mi yoksa maklubeyi ortak mı ödüyorlar ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkası sağlam, zengin fetocular hapse girmiyor. rok, nagehan, cem küçük vb.
-
merhaba.Bu yaşam formunun ne olduğu,para verenin kayığına bindiğini,zübük kelimesinin sözlükteki karşılıklarından biri olduğu.Karışmadığı rezalet yok.Bu döneminkişileri,gidene ağam gelene paşam diyenler.
-
Her başlık/konu silindiğinde, konu edilenin, yönetimin, "eşi-dostu-kankası" olduğu mantalitesinden kurtulun artık.
Bu konunun motorlu araçlarla ne alakası var?
Adam araç güzellemesi yapıyor diyeksnizin, o zaman bu konunun oto genel'de değil, motorlu araçlar konu dışı kısmında açılması gerekmez mi?
donanımhaber forum
Motorlu Araçlar Konu Dışı Forumları | DonanımHaber Forumhttps://forum.donanimhaber.com/motorlu-araclar-konu-disi--f443 -
kimmiş bu güzel insan (!) diye bakım shift-deletenin sahibiymiş meğersem...
sosyal medya ve internet ortamının yarattığı yeni patron tipi bunlar...
-
Sizi biliyoruz hocam.Siz üzerinize alınmayın.Başka başlıklar altında yazarsak 1 sene beklesek cevap yazmayan olur belki başkanım.Konuyu silebilirsiniz zaten herkes bu adamın ne mal oldugunu biliyor anlaşılan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hakkı alkan gri pasaporta sahipmiş.her ay amerıkaya nasıl gıdıyor nasıl fınanse edıyor vakıf ve derneklerden yardım mı alıyor acaba.fatıh altaylının dedıgıne gore los angels ta camııye ımam olmak ıcın yalvarmıs bırılerıne.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X