Şimdi Ara

Hakim Yaka Gömlek Sevenler ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
6.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bende acayip bir takıntı oldu bu.. Böyle belli bir marka bulamadım ama denk geldiğim zaman almaya çalışıyorum ya da beğendiğim yakalı güzel bir model bulduğum zaman terzide yakayı kestiriyorum yaklaşık 15 gömlek oldu.. Benim gibi seven var mı bu tarz gömlekleri? Birde bu şekil satan belirli bir marka var mı?

• Bazı arkadaşlarım giyiyor yakışıyor bazılarına ama kendime yakıştıramıyorum. Direk yapan bir marka duymadım ama Zara'da görmüşlüğüm var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İug

Bazı arkadaşlarım giyiyor yakışıyor bazılarına ama kendime yakıştıramıyorum. Direk yapan bir marka duymadım ama Zara'da görmüşlüğüm var.

ben deçok beğeniyorum ama bana da gitmiyor o yüzden hiç giyemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevarbe

quote:

Bazı arkadaşlarım giyiyor yakışıyor bazılarına ama kendime yakıştıramıyorum. Direk yapan bir marka duymadım ama Zara'da görmüşlüğüm var.

ben deçok beğeniyorum ama bana da gitmiyor o yüzden hiç giyemedim

Ben beğenmiyorum desem doğru olur aslında. :) Ama bazılarına yakışıyor.
  • quote:

valla kardeşim ben giyiyorum yakıştığını söylüyolar defacto markalı benim gömlek lacivert ama yaşadığım şehirde hiç rasgelmedim kırşehirde yaşıyorum adam gibi mağaza yok bi tek en marka mağaza mavi var ondada bu şekilde yok ama terzide yapılmış orjinal gibi oluyosa rodi moodda süper gömlekler var onları kestir sen dedin ya bende bi deneyim nasıl oluyomuş kestirince. bendede takıntı oldu
  • ss atsana nasıl oluyor m.ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cheetaw

Beyler bende acayip bir takıntı oldu bu.. Böyle belli bir marka bulamadım ama denk geldiğim zaman almaya çalışıyorum ya da beğendiğim yakalı güzel bir model bulduğum zaman terzide yakayı kestiriyorum yaklaşık 15 gömlek oldu.. Benim gibi seven var mı bu tarz gömlekleri? Birde bu şekil satan belirli bir marka var mı?

valla kardeşim ben giyiyorum yakıştığını söylüyolar defacto markalı benim gömlek lacivert ama yaşadığım şehirde hiç rasgelmedim kırşehirde yaşıyorum adam gibi mağaza yok bi tek en marka mağaza mavi var ondada bu şekilde yok ama terzide yapılmış orjinal gibi oluyosa rodi moodda süper gömlekler var onları kestir sen dedin ya bende bi deneyim nasıl oluyomuş kestirince. bendede takıntı oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Takım elbise tavsiye .
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o ne la
  • Nerdeyse bütün gömleklerim o yakalı...
    Özellikle siyah renklisi çok hoşuma gidiyor. Japon aristokratları gibi çok hoş gösteriyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende severim
  • Ss lerle destekleyelim

• http://mylibas.net/ burda var ama 2-3 renk ve hepsi klasik. ben genelde normal alıp yakaları kestiriyorum. istanbul fatih çarşamba'da 30 tl'den dikiyorlar diktirmek istersen. hem kolları daha hoş düğmeli değil...
  •  Hakim Yaka Gömlek Sevenler ??

• quote:

Orijinalden alıntı: Slippery Soap

Hakim yakadan kasıt budur(reklamsız fotoğraf bulamadım)

• Berksdale mi ne öyle bir marka var ben ordan almıştım bir tane.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

Orijinalden alıntı: Slippery Soap

Hakim yakadan kasıt budur(reklamsız fotoğraf bulamadım)

gomlek guzelmis yakasida iyiymis

• quote:

Orijinalden alıntı: quench

quote:

Yanlış alıntı olmuş.

• tween de müthiş modeller var
  • evet o mavi gömlek güzel aynısının lacivert modeli var bende ama defacto markası

http://i752.photobucket.com/albums/xx163/nazdrvioa/markakralicom/YEN126.jpg?t=1335352169
  • quote:

Orijinalden alıntı: quench

evet o mavi gömlek güzel aynısının lacivert modeli var bende ama defacto markası

http://i752.photobucket.com/albums/xx163/nazdrvioa/markakralicom/YEN126.jpg?t=1335352169

Hafız ütüsü yok ama model falan çok güzelmiş ben beğendim şahsen...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.