Şimdi Ara

Hakan ve Arif (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
0
Favori
7.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Micro_Processor


    quote:

    Orijinalden alıntı: Eski Açık Sarı Desene


    quote:

    Orijinalden alıntı: Micro_Processor


    quote:

    Orijinalden alıntı: Eski Açık Sarı Desene


    quote:

    Orijinalden alıntı: Micro_Processor

    Hükümet bu karara sessiz kalmaz.

    Galatasaray'ın fikri ve vicdanı hürdür, kusura bakmasınlar.

    Söz konusu kişi Teröristse bile mi ?

    Söz konusu kişi hakkında dava ile verilmiş bir karar yok terör örgütü üyeliği kanunen belirlenmemiş.

    Galatasaray fikri ve vicdanı hür bir camiadır, siyasi baskılar bağlamaz bugün de gördük bunu. Fetönün bankasını kuran örgütün önemli isimlerinden olan ihsan kalkavan'ı Beşiktaş ihraç etti mi ? Etmedi. Fenerbahçe'de yöneticiler "Fenerbahçe'nin en az 2 milyon cemaat mensubu taraftarı var" dedi mi ? Dedi. Fenerbahçe yönetimine pek çok fetöcü girdi mi ? Girdi.

    Galatasaray 2 futbolcuyu ihraç etmedi ama diğerleri örgütün çok daha önemli isimlerini ihraç etmedi.

    Bahsettiğin kişi Fetönün sporun içindeki 1 numaralı adamı.Sırf bu mesajını savcılığa versem Terörü ve teröristi kollamak suçundan dava açılabilir sana.Sırf Gs'li diye kollamayın o adamları.BU İŞLER ŞAKAYA GELMEZ.

    Yanlış biliyorsunuz, istediğiniz yere verin hiç bir şey olmaz.

    Kişilerin suçları mahkemece onaylanana kadar, masumdur. Kanun bunu yazar. Bu bağlamda bakılınca da GS'ın verdiği karar doğrudur. Mahkemece terör örgütü üyesidir denirse zaten ihraç edilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • yahu hakan şükür'ün tanınırlığı, adı bjk'den daha büyük, burada da 2 yıldır piyasada olan bjkliler hakan şükür'e laf yetiştirmeye çalışıyor. tutmayın küçük enişteleri.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eski Açık Sarı Desene

    Bu arada bu iki futbolcuyu savunduğumu düşünmeyin ama spor başka siyaset başka.
    Zaten bu ülkede değiller, kulüp ile ilgili hiçbir konuda söz sahibi değiller muhtemelen senelerce de olamayacaklar.
    Galatasaray'da sadece isim olarak varlar.

    Ama bunlar Türkiye'nin sahip olduğu 2 Avrupa kupasında ve 1 dünya kupası 3.'lüğünde top koşturmuş ve büyük katkısı olan futbolcular. Siyasi olarak suçlu olabilirler ama sportif olarak bu kulüpleri ilgilendirmez.



    O zaman İsmail Demiriz neden atıldı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burnuma himmet kokuları gelmeye başladı :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakan şükür;

    VATAN HAİNİDİR



    arif erdem

    VATAN HAİNİDİR



    VATAN HAİNİ nin mesleği,kariyeri,tanınırlığı hedesi hödösü. VATAN HAİNİ olmasını mazur ya da makul göstermez, bu VATAN HAİN lerin de herhangi bir pişmanlık belirtisi de yoktur.



    Dolayısıyla bunu oraya buraya kıvırmak da aynı suça ortak olmaktır.



    Bugün Galatasaray da bu VATAN HAİNLERİ için kalkan ellerde bu suça ortaktır, bu ikisi üçü beşi ne kadar VATAN HAİNİ ise bunları kollayan üyelerde o kadar VATAN HAİNİ dir.



    Bu dakkadan sonra bu VATAN HAİN liğini yapanlara anladıkları dilden davranmayan, yaptıklarına pişman etmeyen süründürmeyen "yetkili" vasfında sahip ne kadar devlet teşkilatı



    varsa vebali boynundadır.





    Bu kadar NET!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz galatasarayi baska kluplerle karistirdiniz heralde yada daha tam taniyamamissiniz.Galatasaray bu ulkenin en demokratik kurumudur.Bu karar bana gore de yanlis bile olsa orda kararlar ozgur iradeyle verilir.Galatasaray icin bosuna batiya acilan pencere denmemistir.Yillardir bu devlete burokrattan tut baska mevkilere kadar insan yetistiren bir egitim kurumudur ayrica.Lafta degil ozde demokratiktir o agzi sadece laf yapan klupler gibi parayi basanin baskiyi hissettirenin yada baskanin elinde bir genel kurul yoktur.Karar bencede yanlistir oyle veya boyle ismi gecen adamlar kendi tarafini secmistir ulkeyi terk etmis bu devlete gizli kumpas kuran adamlarin yaninda yer almislardir.Ihrac edilse ne olur edilmese ne olur ustune konusulacak bisey bile degil bana gore ihrac edince amerika fetoyu bize postalayacak falan degil sadece lafta kalacak bisey olacak.Burdaki onemli nokta baskiya gore ruzgara gore hareket etmeyen ozgur dusuncesine gore dogru yada yanlis bildigini yapan bir kurumun hala ulkede var olmasidir.Karar rasyonel anlamda bisey degistirecek olsaydi belki bende tepki verebilirdim ama sonuc olarak ihrac edilecekti ve ihrac edilmis olarak bisey degismeyecekti sadece ihrac edildi olacakti o kadar.O yuzden ozgurluklere onem veren biri olarak karara karsi cikmiyorum cunku iki sonucta da rasyonel anlamda hayatimizda bisey degismeyecekti.




  • Hosta'da fetöcü çıktı bilmem bilenler var mı. Şimdi siz orada döner yemiyor musunuz bir daha?



    G.Saray bu kararla, biz üsttekileri takmayız mesajı vermiş. Hadi stad açılışında olanlar hataydı, özür dilendi bilmem ne ama şu vakitten sonra G.Saray'ın çekeceği var demedi demeyin. Bu sahaya çok bariz yansıyacaktır. Bundan sonra ne vergi indirimi olur ne başka bir şey. Bu olaydan sonra stadın tapusunu verdiğine pişman olmuştur gss..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben gs yönetminin ve taraftarının bu kadar aptal olduğunu tahmin etmezdim, siyasi görüşmüş vatan hainin peşinden gitmek ne zaman siyasi görüş oldu? Hakan Şükür'ün nikahını kıyanın peşinden gidenlerle atılmamasını savunanlarda fark yok. Gs hainlerle dolmuş bir oluşımdur artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de adım gibi eminim hükümet bunu Galatasaray'ın yanına komaz. O affedilmiş vergi borçları bir şeylerle ortaya çıkar faiziyle geri ödettirilir.
  • Galatasaray'ın işi bundan sonra çok zor. Siyasi yaptırımlar başlamadan devletin sözünü dinlemek zorundalar. Yoksa klüp kapatmaya bile gider bu iş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fettullahla herhangi bir zamanda herhangi bir şekilde iş yapmış herkes vatan haini teröristtir bunun bilmiyordum kandırıldımı yok! Biz her zaman bas bas bağırdık bu adam vatan haini diye bunun kandırılımı olamaz olan çıkar çatışması başka birşey değil!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı beyler yaptığım yorumlar için gs düşmanı demiş, yav arkadaş bana ne veriyor ki bu futbol tutup karşı takıma düşman olayım, arada bir attığımız laflar işin sadece rengi ama bu durum farklı. Bu karar kulüpten çıkmayınca insan ister istemez neler oluyor diye soruyor kendi kendine. Bu kararı tamam, Milletin ya da Devletin baskısına rağmen almadınız ee peki bunca baskıya rağmen almadıysanız demek ki bundan çok daha büyük bir baskı var diye şüphelenmekte haksız mı oluruz.Yoksa gs nin son 20-25 yılı ile ilgili birilerinin elinde bir takım belgeler var da bu kararın çıkması için çok daha büyük bir baskı mı yaptılar.Dün bir çırpıda çözülüp bitecek sorun bu gün gs nin önünde dağ gibi duruyor, yarın ihraç ettik deseler artık çok geç. Herkes neden diye soracak ve bu şüphe yıllarca sürecek. Bu arada birileri Cumhuriyetten ve Ulu önder Atatürk ile örnekler vermeye kalkmış gs nin bağımsız, fikri hür vicdanı hür olduğu yönünde, ayıptır böyle irticacı bir örgüte karşı Cumhuriyetten, Atatürk'ten örnekler vermek, bunun arkasına sığınmak hem samimi değil hem de yakışmıyor.




  • Her ne olursa olsun atilmaliydi. O ihtiyar tayfa kesin neyi oyladigini bilmiyordu. Bu yönetim ve yaptıkları artık iyice takımından soğuttu beni.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atılsa ne atılmasa ne..

    Burada vatan hainliği sıfatı ile şov yapanlara söylüyorum. Hakan Şükür bu ülkede vatan haini olacak son insanlardan biridir.

    not. Allah fetönün belasını versin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan haini bir orgute uye isen sende suclusun ihrac edilmesinden cok yakalanip hesap vermesi gerekiyor

    Bu kararla vergi borcu silinen kulubun borcunu tekrar eski rakamina gotururse devlet gs baskani ovundugu projeleri birak elindeki mevcut yerleri satip odemek zorunda kalir

    Sen kimsinde devlete karsi millete karsi karar aliyorsun

    Parti futbol vs hangi kurum kurulusta fetocu var ise cezasini omur boyu cekmeli...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fethullah Gülen'in köpeği hakan ve arifi atmamak 112 yıllık tarihimizin en rezil hareketidir.Onun bunun ağzına laf vermek,vatan hainlerini korumak nasıl bir işdir.Galatasaray halkın takımıdır.Halk 15 temmuz da darbeye karşı koymuştur.Hiçbir şeyden utanmıyorsanız 246 şehidimizden uyanın.REZİL DURSUN İSTİFA.Ben devletimizin yerinde olsam bu mali genel kurulu iptal ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arda2007 A kullanıcısına yanıt
    Bence de atılmaları gerekiyordu.



    Hakan bu ara hangi partinin milletvekiliydi?



    Milat neden 17 25 Aralık?



    Fetö güzellemeleri yapıp bu serefsizleri yerlestirenler neden hiç sorumluluk almadı, neden bir istifa bile olmadı?



    Atayım mi buraya Fetö güzellemeleri yapanları?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En sevdiğim şarkı



    https://m.youtube.com/watch?v=Uv9RDc2J5GM



    Terörist Hakan'ın nikah şahidi Fetö iken nikah memuru kim? Tanıdık geldi mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://m.youtube.com/watch?v=goWNXn4-haY



    Devletin denetimi altındaymış Bekir Bozdağ'a göre, Bozdağ suçsuz mu yani simdi kandirildi mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında fetoşa hoca efendi deyip eteğini öpenler ne oldu pek zorunuza gitmiş

    Beter olun daha bu teröristlerle iş tuttuğunuz için hepinizin ipliği pazara çıkacak yok öyle kandırıldım falan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.