Şimdi Ara

Hakan Şükür : G.Saray'da bir çorabım bile yok!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sarı kırmızılıların efsane yıldızı, “Galatasaray Kulübü ile diyaloğunuz nasıl?” sorusuna, “Ben Metin Oktay’ın rekorlarını da geçtim, ama Galatasaray Müzesi’nde bir çorabım bile yok” yanıtını verdi. Hürriyet’in sorularını içtenlikle yanıtlayan Şükür, kendi kariyerinden, Türk futbolunun bugünkü durumuna ve şike sürecine kadar pekçok konuda açıklamalar yaptı.

‘ABİLERİM BENDEN YARDIM İSTİYOR’
    Futbolda maneviyatın da önemli olduğunu vurgulayan Hakan Şükür şunları söyledi: “Futbolda tabii ki çok çalışmak yanında şans faktörü de önemli. Türk futbolunda gelecekte de yeni Emre’ler, Arda’lar çıkacaktır. Önemli olan inanmak. Futbolda maneviyattan uzaklaşıp başarılı olamayanlar çok. Parasını değerlendiremeyen, şu anda maddi durumu iyi olmayan bir çok eski futbolcu arkadaşım, abilerim yanıma gelip yardım istiyor. Benim de yardım ettiğim oluyor. Futbolda başarılı olmak için spor ve maneviyat at başı birlikte gitmeli. Sağlam bir limana sığınmak gerekir.

‘ARKADAŞLARIM BENİ TOKATLADI’
    Hakan Şükür, golcülüğü hakkındaki soruyu yanıtlarken de ilginç bir olayı anlattı. Milli futbolcu, “Futbol hayatımda herkesi şaşırtan goller kaçırdım. Bazen de imkansız, atılamaz golleri attım. O golleri herkes gibi ben de nasıl attığımı inanın bilmiyorum. Dünya Kupası tarihinin en erken golünü attığım günden önce maneviyatıma hakaretlerden dolayı uykusuz bir gece geçirmiştim.
    Devamlı esniyordum. Arkadaşlarım beni canlandırmak için yüzüme tokat atıyordu. İşte o halde sahaya çıktım ve tarihe geçen golü attım.

ŞİKE YAPAN CEZALANDIRILMALI
    Şike için kendisine teklif gelmediğini söyleyen Hakan Şükür, “Böyle bir teklifin gelmemesi için doğru yaşadım. Gençler, büyüklerin talepleri karşısında aciz kalıp şike yapmışsa da ceza verilmeliydi” dedi.

• Bence yazık
  • Efsane aramaya gerek yok.
    bence Şükür efsane olmuş bir topçudur.gerek Gs'de gerekse milli takımda.
    Gs klübünün de ona sahip çıkmayışını izah edebilecek yoktur.
    Hakan Şükür bir değerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zurna

Efsane aramaya gerek yok.

"Şike yapan cezalandırılmalı" demiş ya ben de en çok orasını sevdim.
  • Kaynak ZÜRRİYET
  • Maalesef Hakan Şükür'ün değeri bilinmiyor.
    Halen geç kalınmış değil.
  • Ben de anlamiyorum böle birine neden sahip cikilmaz :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yok artık Nihat Doğan da mı....
    11 yıl önce açıldı
    Bir Quaresma'mız Yok Malesef !!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hakan Sukur gibi bir adam durduk yere ben Metin Oktay'in rekorlarini gectim ama muzede corabim bile yok diyecek he? geciniz.. Allah bilir ne anlatiyordu da nerelerinden anladilar. Adama spor okullarina adini verecegiz, senin heykelini dikecegiz dediler, yasayan insanin heykeli dikilmez diye istemedi. Boyle bir adam cikip da muzede corabim yok demez. Ha dediyse de, dedigim gibi baska bir sey anlatmaya calisiyordur konuyu oraya getirmislerdir, lafi da cimbizla cekip haber yapmislardir. Haberleri az cok takip edenler, bu tip adamlarin sirf haberleri okunsun diye sacmaladiklarini bilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zurna

Efsane aramaya gerek yok.

Kimsenin sahip çıkmadığı gibi bir durum söz konusu değil.

*Kendisi her türlü etkinliğe davet edildi.
    *Futbolu bıraktıktan sonra heykelini dikelim dediler, kendisi daha yaşıyorum, ölmedim diyip reddetti.

*HAKAN ŞÜKÜR'E MÜZEDE YER AYRILACAK

Bu arada Başkan Ünal Aysal, Hakan Şükür için yeni yapılacak müzede özel bir yer ayrılacağını söyledi. Aysal şöyle konuştu;
    Hakan Şükür benim için çok kıymetli bir isim. Efsane sporcu tanımına da uyuyor. Yeni yapılacak müzede onun için özel bir bölüm yapılmasını istedim. Uygun olursa onun da heykeli yaptırılabilir diye konuştu.

*Derbi öncesi "Galatasaray Efsanelerini Anıyor" projesi kapsamında ödül alan Hakan Şükür'e Arena tribünlerinden sevgi seli vardı!
    http://www.ligtv.com.tr/haber/krala-sevgi-seli

...

• haberin uydurma olduğu her yerinden belli.
  • hakan şükürün müzede bir çorabının bile olmayışı doğrudur. bildiğime göre kulübe adam akıllı para kazandırmadan gittiği için ama başka bir sebebi olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: senvo1

hakan şükürün müzede bir çorabının bile olmayışı doğrudur. bildiğime göre kulübe adam akıllı para kazandırmadan gittiği için ama başka bir sebebi olabilir

bilmediğin belli ;)

Torino döneminde zorla gönderildi, arada geldikten sonra yine satılmaya çalışıldı, İnter e gitmeden önce anlaşma yapılmadı ki gitsin diye, Bosman kanunlarının yürürlüğünden bir önceki sene olduğu için 9 milyon dolar bonservis geliri elde edildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

quote:

Orijinalden alıntı: senvo1

hakan şükürün müzede bir çorabının bile olmayışı doğrudur. bildiğime göre kulübe adam akıllı para kazandırmadan gittiği için ama başka bir sebebi olabilir

bilmediğin belli ;)

Torino döneminde zorla gönderildi, arada geldikten sonra yine satılmaya çalışıldı, İnter e gitmeden önce anlaşma yapılmadı ki gitsin diye, Bosman kanunlarının yürürlüğünden bir önceki sene olduğu için 9 milyon dolar bonservis geliri elde edildi.

sebebi nedir peki
  • Heykelini dikelim dedik... yaşayan adamın heykeli mi dikilirmiş?? yine biz kötü olmamış mıydık? yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.
  • ben anlamıyorum bunlar senelerce gs ın ekmeyini yiyorlar her tarafta fotoğrafları var, efsaneler anılıyor projesi ile plaketler felan veriliyor neyin kafası bu?
    şu fenerlilerin konuya mesaj atması yokmu
    adamlar kendi futbolcularını tekme tokat döverler vefadan bahsederler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakan donuyla çorabıyla uğraşacağına bir kanun teklifi versin ne bileyim bir el kaldırıp mecliste söz istesin çıkıp konuşsun ya da gidip herhangi bir yerde sorumlu olduğu bölgedeki vatandaşın sorununu dinlesin. ama pardon kendisi ligtv'de şansal'la geyik yapıyordu unutmuşum.

http://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/milletvekillerimiz_sd.bilgi?p_donem=24&p_sicil=6912

faaliyet istatistiklerine buradan ulaşabilirsin yani boş sayfalara

• Haber uydurma. Birileri karalamak için manşete çekmiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.