Şimdi Ara

Hakan Çalhanoğlu Galatasaray'a Doğru ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    U20 Milli Takımı’nın gurbetçi 10 numarası G.Saray’ın radarına takıldı.

İki sene önce yuvasına dönen Fatih Terim, ligi 8. bitiren Galatasaray’ı sil baştan yaratmış ve 10’dan fazla transfer yapmıştı. Normal sezonu lider bitiren Cimbom, Süper Final sonunda şampiyonluğunu ilan etmişti. Geçen yaz Şampiyonlar Ligi’ni düşünerek takviyelerine devam eden sarı-kırmızılılar, 6 yeni oyuncuyla sezona girdi. Ara transferde Sneijder ile Drogba geldi ve sonuç değişmedi: Şampiyon Galatasaray!

İmparator takım iskeletini kurdu ve sadece Chedjou ile Erman Kılıç ‘Aslan’ oldu. Az ama öz takviye isteyen Terim, genç oyuncuların üstüne titriyor ve listesinin ilk sırasına Hakan Çalhanoğlu’nun adını yazıyor.

U20 Milli Takımı’nın 10 numarası, FIFA U20 Dünya Kupası’nda kalitesini ispatladı. Avustralya’yı 2-1 yenip son 16’ya kaldığımız maçta şık bir gol attı ve değerini katladı. Geride kalan sezonu Karlsruher’de tamamlayan Hakan Çalhanoğlu, Almanya 3. Ligi’nde çıktığı 36 maçta 17 golünü 12 asistle süsledi.

‘YENİ MESUT ÖZİL’ YAKIŞTIRMASI!

2016’ya kadar Hamburg’la sözleşmesi bulunan Hakan Çalhanoğlu, Van Der Vaart’ın veliahtı olarak gösteriliyor ve Alman basını hakkında ‘Yeni Mesut Özil’ yakıştırması yapıyor. Galatasaray, 1994 doğumlu hücum oyuncusunu transfer etmek için girişimlere başladı.

DOĞUŞTAN G.SARAYLI

Gurbetçi Hakan Çalhanoğlu, Almanya’da popüler olmaya başladı ve Adidas ile reklam anlaşması imzaladı. 19 yaşındaki oyuncu, Futbol Extra Dergisi’ne verdiği röportajda Galatasaraylı olduğunu açıklamıştı. İşte Hakan’ın itirafları:
    “Ailecek Galatasaraylıyız. Ben de çocukken Galatasaraylıydım. En sevdiğim takım… Fatih Terim çok iyi bir hoca. Bu takımın içinde olsaydım çok mutlu olurdum. Mesela Selçuk İnan’ın yanında oynamak benim için çok güzel olurdu.”
    Bahadır ÇOKİŞLER / AMK

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Geleceğin Mesut Özil'i olarak gösteriliyor. Almanya 3. Liginin en değerli oyuncusu seçildi. Bileklerine çok hakim, dönüşleri çok iyi, duran top kullanabiliyor. Şuan çizdiği görüntü işlenmemiş bir mesut özil gibi. Keşke alabilsek ama Hamburg'un bize bırakacağını sanmıyorum. Gelirse orta sahada çok iyi işler yapabilir, ilk 11'i zorlar.

• Bir yandan gelmesini çok istiyorum. Diğer yandan bu çocuğu işlemek zor diye düşünüyorum. Ama antrenmanlarda Sneijder abisi yardımcı olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekşide okudum, attığı goller frikik ve penaltılardan oluşuyormuş, aklıma o an uğur yıldırım geldi ben oyumu okay'a veriyorum
  • Hamburg 3 milyon euroya daha yeni aldı bu adamı. Kolpa haber.

Ek bilgi: bu sene bundesliga 3 de 52 maçta 20 gol 15 asist yapmış.
  • Yanlış anlamayın ama Hamburg bu çocuk için 3 milyon Euro harcadı. Birkaç sene sonra petric gibi bir oyuncu olabilir. Gerçekten top tekniği çok iyi. Hele ki şutları ve duran top kullanışı muazzam.
  • bu adam frikik ustası ama sneijder,drogba,selçuk,hamit bize yetiyor

bence okay daha iyi bi seçim olur hakan fenerlik oyuncu cristian dışında iyi frikik atan yok
  • Hakan zu Gala ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tarık Çamdal Galatasaray'da..
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Radari yetkili servise gostermek lazin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marjinalyus kullanıcısına yanıt
    ooo naptı lan galatasaray bu sene böyle, piyasada genç yetenek bırakmadı hepsini topladı valla kerim frei okay yokuşlu hakan çahanoğlu ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

Radari yetkili servise gostermek lazin

• Galatasaraylı ama hedefi La Liga. Bundesliga sonra La Liga STSL'yi düşünmüyorum açıklaması var.
  • su adamı freiden daha cok istiyordum inş gelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.